christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.446
δεν φοραει σαγιοναρα ο Ιωαννης
βιτσιοζε... ειπα να μαι συμμαζεμμενος....χ.αχαχαχα!Με το γυμνό μας ξεσηκώνεις πάλι...
View attachment 186569
Παναγιά μου τι γραμμές, τι πόζα, τι χάρη, λιώνω...
Αγαπάμε Γιαννάκη, κι ας του χρωστάνε σιντιά.
αα μμμ κρυφο... δε μπορω να το μαρτυρησω....με ποιό χέρι έβγαλες φώτο;
ελα σε περιμενω, φορα μονο κατιτις, οχι πολλα...... θα χω κ κρασι... φερε κι οτι θες....δεν φοραει σαγιοναρα ο Ιωαννης
τι θα γινει, θ ανεβεις στα μερη μας? ποσα χρονια ακομα θα σε περιμενω???!Aυτοκράτειρα κοτσιντιους τα σέβη μου!!!
Βλέπω τζαπανίσιο σατερντεη νάητ κ γουστάρω!!
Βλέπω και βασιλέα Έλβις!!
Υπάρχει ένα σάουντρακ από το ταινίο Τζέρυ Μαγκουάιρ στο οποίο περιλαμβάνεται ένα καταπληκτικό άσμα του βασιλέως.
Χτύπα το και θα με θυμηθείς, κίσις!!!
ΥΓ. Προτεινόμενο τζαζάκι για αύριο το Εnd of summer των Espen Eriksen Trio
Τον επαγγελματία ρωτας;Ξέρει αυτός.Κοτσίδη να'σαι πάντα καλά κ να τα απολαμβανης.με ποιό χέρι έβγαλες φώτο;
Φιλαράκι θ' ανέβω και αλλοίμονό σου αν δεν φάμε το καλύτερο μπέργκερ της πόλης!!!τι θα γινει, θ ανεβεις στα μερη μας? ποσα χρονια ακομα θα σε περιμενω???!
δυνατο το αλμπουμ, το χω! πολυ καλο, στα γουστα μου!
View attachment 186596
οτι γουσταρει το φιλαρακι μου, εννοειται , μεσα!Φιλαράκι θ' ανέβω και αλλοίμονό σου αν δεν φάμε το καλύτερο μπέργκερ της πόλης!!!
ΥΓ. 1. Μη ξεχάσεις τον Έλβις!!!
2. _BΥ ΑLEXANDER: 000 CHANNEL BLACK (ρίξε μιά αυτιά και σαυτό)
Καλημερα και καλη εβδομαδα!Γιαννη τι γινεται. Περιμενουμε νεα. Κανενα αλμπουμ, κανενα σιντι, γιορτες ερχονται, ετσι θα την βγαλουμε?
Την καλημερα μου και καλη εβδομαδα.
τι εννοεις αγωνιστικα? δεν μπορω να καταλαβω.. κανονικα οργανα ειναι, δεν παιζω εγω βεβαια.. συχνα... χαχαΔεν σε πιστευω, δεν σε πιστευω.
Ασχετο, τα οργανα που εχεις (βιολι, σαξ κλπ) ειναι αγωνιστικα?