VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
Ρε τον Μιχαλη
Το διασταυρώνω. Ένα από τα καλύτερα δικάναλα που έχω ακούσει. Υπέροχο.Το σύστημα το Γιαννη είναι από τα καλύτερα συστήματα που έχω ακούσει στη ζωή μου - εύκολα.
Roon+Tidal.παρα μόνο ίσως θα προσέθετα ένα streamer τύπου Melco και μια συνδρομή στο Tidal για περισσότερες μουσική επιλογές.
καλημερα, δεν υπαρχει ακομα για την ωρα καμια μα καμια ηχητικη φροντιδα στο χωρο, ουτε ενα πανελ, τιποτα.Γιάννη την ηχητική μελέτη του χώρου στην έχει κάνει κάποιος?Αν θέλεις στείλε τπτ λεπτομέρειες σε πμ
Ευγε Ιωαννη δικαναλε αντιστασου οσο μπορεις απο την πολιορκια του χερ ντοκτορΦυσικά, έχει εξαιρετικά ηχεία.
Απλώς είναι λίγα.. (μόνο δύο)
Τι εννοείς μόνο δύο?Ο Γιαννάκης είναι πολύ τυχερός γιατί έχει πολύ μεγάλο χώρο ακρόασης, ένα πραγματικά ευρύχωρο σαλόνι, και με τοποθετημένα τα ηχεία σχεδόν free field, μακριά από τα τοιχωματικά όρια, με ταυτόχρονα ελαττωμένη (στο μέτρο του εφικτού) απόσταση ακρόασης, βγάζει σε πολύ μεγάλο ποσοστό εκτός την παράμετρο του χώρου.
Η μελετημένη τοποθέτηση των ηχείων σε σχέση με τα πλαϊνά και οπίσθια προς αυτά τοιχωματικά όρια, έχει αντιμετωπίσει επιτυχώς τον ισχυρότερο ιδιοσυντονισμό του χώρου αυτού (του ταβανιού), με αποτέλεσμα να μην έχει ουσιαστικό θέμα με τα τοιχωματικά όρια.
Η σωστή κλίση των ηχείων και το άριστο τρίγωνο ακρόασης (ισόπλευρο, όχι πανοράματος) δίνουν τη σωστή μουσική σκηνή, με πλάτος και σταθερό κεντρικό είδωλο, χωρίς προβλήματα.
Η χρήση 2 σαμπ στο χώρο του, με σωστό κρος, έδωσε μια ανάσα στις πρώτες οκτάβες που ήταν εξαιρετικά χρήσιμη, και βεβαίως όγκο στο επιβλητικό άκουσμα.
Τέλος, η ήπια ισοστάθμιση σε ένα λογικό ταργκετ κερβ, συμπλήρωσε το γλυκό.
Είναι το μοναδικό σπίτι που ξέρω, χωρίς ίχνος ηχητικής περιποίησης χώρου, που ακούω ανετως μουσική, χωρίς κανένα απολύτως αντιληπτό πρόβλημα.
Φυσικά, έχει εξαιρετικά ηχεία.
και η μπηχτη στο τελος....χαχαχαχχα...hip hip hurrayyyyyyy !!!!!!!!!Ο Γιαννάκης είναι πολύ τυχερός γιατί έχει πολύ μεγάλο χώρο ακρόασης, ένα πραγματικά ευρύχωρο σαλόνι, και με τοποθετημένα τα ηχεία σχεδόν free field, μακριά από τα τοιχωματικά όρια, με ταυτόχρονα ελαττωμένη (στο μέτρο του εφικτού) απόσταση ακρόασης, βγάζει σε πολύ μεγάλο ποσοστό εκτός την παράμετρο του χώρου.
Η μελετημένη τοποθέτηση των ηχείων σε σχέση με τα πλαϊνά και οπίσθια προς αυτά τοιχωματικά όρια, έχει αντιμετωπίσει επιτυχώς τον ισχυρότερο ιδιοσυντονισμό του χώρου αυτού (του ταβανιού), με αποτέλεσμα να μην έχει ουσιαστικό θέμα με τα τοιχωματικά όρια.
Η σωστή κλίση των ηχείων και το άριστο τρίγωνο ακρόασης (ισόπλευρο, όχι πανοράματος) δίνουν τη σωστή μουσική σκηνή, με πλάτος και σταθερό κεντρικό είδωλο, χωρίς προβλήματα.
Η χρήση 2 σαμπ στο χώρο του, με σωστό κρος, έδωσε μια ανάσα στις πρώτες οκτάβες που ήταν εξαιρετικά χρήσιμη, και βεβαίως όγκο στο επιβλητικό άκουσμα.
Τέλος, η ήπια ισοστάθμιση σε ένα λογικό ταργκετ κερβ, συμπλήρωσε το γλυκό.
Είναι το μοναδικό σπίτι που ξέρω, χωρίς ίχνος ηχητικής περιποίησης χώρου, που ακούω ανετως μουσική, χωρίς κανένα απολύτως αντιληπτό πρόβλημα.
Φυσικά, έχει εξαιρετικά ηχεία.
To ξερει και γουσταρει ο Σαλλονικιοςςς!!!!!!Είσαι μεγάλο κωλόπαιδο Κώστα.
Αμα λαχει κανω κ καλα σολο ετσι;
( αν κ προτιμω ντουετο, τριο η εστω και κουαρτετο, )
ώως καποτε στου Βλασση, ,@vlasis , avsite φαλτσο band!
ειναι και τα δυο τους ωραια μουτρακια.....και λεβεντες εννοειταιιιιιιιι!!!!Να περνάτε πάντα καλά !
Δεν έχω μιλήσει πολύ παρα ελάχιστα και με τους δύο αλλά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους 2 .
Χαίρομαι που τους ξέρω έστω και φυσιογνωμικά !
ειναι και τα δυο τους ωραια μουτρακια.....και λεβεντες εννοειταιιιιιιιι!!!!Να περνάτε πάντα καλά !
Δεν έχω μιλήσει πολύ παρα ελάχιστα και με τους δύο αλλά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους 2 .
Χαίρομαι που τους ξέρω έστω και φυσιογνωμικά !