- Reaction score
- 84.029
Πάρε στιούπιντφονΘα γράψω το βράδυ. Δεν με βολεύει το πληκτρολόγιο του σμάρτφον.
Πάρε στιούπιντφονΘα γράψω το βράδυ. Δεν με βολεύει το πληκτρολόγιο του σμάρτφον.
Μεγαλες διαφορές ανάμεσα στα δυο ηχεία
Πολύ άργησες να τα δεις.
Η ΜΕΓΚ δίνει μέγιστη απόσταση ακρόασης για το 930 μεγαλύτερη από του 901...!οι γριλιες?! αν και δεν ειναι τοσο παραδοξο.. :/
ίσως δεν είναι τόσο παράξενοΗ ΜΕΓΚ δίνει μέγιστη απόσταση ακρόασης για το 930 μεγαλύτερη από του 901...!
Μόνο εγώ το είδα?
Ακόμα κι αν παραβλέψουμε τα λοιπά χαρακτηριστικά, τα εσπιέλ που δίνει για το 901 είναι σαφώς περισσότερα.
"... In the treble range, the RL930K uses three vertically arranged 1-inch tweeter calottes that are positioned coaxially in front of the woofer/midrange system. ..."Η ΜΕΓΚ δίνει μέγιστη απόσταση ακρόασης για το 930 μεγαλύτερη από του 901...!
Μόνο εγώ το είδα?
Ακόμα κι αν παραβλέψουμε τα λοιπά χαρακτηριστικά, τα εσπιέλ που δίνει για το 901 είναι σαφώς περισσότερα.
ερώτηση,"... In the treble range, the RL930K uses three vertically arranged 1-inch tweeter calottes that are positioned coaxially in front of the woofer/midrange system. ..."
Το μέγεθος woofer ορίζει μια μέγιστη ωφέλιμη απόσταση ακρόασης,η οποία θα μπορούσε να επεκταθεί με συνδρομή sub.ερώτηση,
λένε όμως ότι το woofer καθορίζει την απόσταση,
και ότι το tweeter φτάνει και περισσεύει σχεδόν πάντα
μπορεί και να τα έχω μπερδεμένα, για αυτό ρωτάω
Το 901 έχει σαφώς μεγαλύτερο γούφερ από το 930Το μέγεθος woofer ορίζει μια μέγιστη ωφέλιμη απόσταση ακρόασης,η οποία θα μπορούσε να επεκταθεί με συνδρομή sub.
Η δε αρχιτεκτονική στη διάταξη των επιμέρους μεγαφώνων μιαν απαραβίαστη ελάχιστη ωφέλιμη απόσταση..
View attachment 209327
930ίσως δεν είναι τόσο παράξενο
αν δεις τα acousics diagrams που δίνει η εταιρεία στο σάιτ, για το κάθε μοντέλο,
το 901 έχει περισσότερο καρδιοειδή διαμόρφωση από το 930,
για να γίνει αυτή η διαμόρφωση ίσως κάπου υπάρχει κάποιο κόστος
δεν ξέρω, μια υπόθεση κάνω
930 : "... The directivity index has been optimised to listening distances between 2.5 and 5 metres. ..."Το 901 έχει σαφώς μεγαλύτερο γούφερ από το 930
No point. Την απορία μου ήθελα να λύσω.
50€No point. Την απορία μου ήθελα να λύσω.
Δεν μπορείς να τη λύσεις, ούτε γω δε καταλαβαίνω όλο το έργο σε όλη του την έκταση, ούτε με σεμινάρια δε πρόκειται να τα καταλάβουμε.No point. Την απορία μου ήθελα να λύσω.
Α ρε Σταύρο τι μας κάνεις α ρε Σταύρο τι μας κάνεις