Ηχοσύστημα σε Honda Civic 1800 Sport

Reaction score
1.844
Με αφορμή το παλιότερο θέμα, που έδωσε και τη λύση εύρεσης πρόσοψης, έκανα εγκατάσταση ηχοσυστήματος στο αυτοκίνητο. Δηλαδή πλήρωσα, :121: άλλος την έκανε!

Η σύνθεση απαρτίζεται από τις συσκευές

Player Pioneer - FH-P80BT

Lowdspeakers Hifonics GX 6.2C

Amplifier Signat Rom 4

Subwoofer MB Quart DHC 254

:121:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Ηχοσύστημα σε Honda Civic 1800 Sport

Μερικές ακόμα φωτογραφίες, για το αποτέλεσμα. Οπτικό μόνο δυστυχώς, μια και το ηχητικό δεν μπορεί να αποτυπωθεί εδώ. :108:

Το αυτοκίνητο

Το εμπρός εσωτερικό

Το ταμπλώ

Το πορτ παγκάζ

:107:

Reaction score
1.844

Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. :107:

Μπαταρία όχι, δεν δείχνει να το χρειάζεται. Ίσως προσθέσω πυκνωτή ... θα δείξει. :203:

Reaction score
245

Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. :107:

Μπαταρία όχι, δεν δείχνει να το χρειάζεται. Ίσως προσθέσω πυκνωτή ... θα δείξει. :203:
Καλοριζικο και καλες ακροασεις.
Μια ερωτηση θελω να σου κανω
Ο ενισχυτης που εβαλες (signat ROM4) ειναι ενα μοντελο που σταματησε εδω και 3 χρονια να βγαινει.Τον βρεικες σε μαγαζι που τον ειχε στοκ η' προερχεται απο καποιο αλλο προηγουμενο αυτοκινητο που ειχες?

Reaction score
152

Να 'σαι καλά, ευχαριστώ.

Μπαταρία όχι, δεν δείχνει να το χρειάζεται. Ίσως προσθέσω πυκνωτή ... θα δείξει.
καλες ακροασεις και απο μενα.:607:
την αλλη εβδομαδα φτιαχνω και το δικο μου.... θα ανεβασω φωτο,φυσικα.....:109:

ρε φιλε,πως και δε σε εχουμε δει σε καμμια συναντηση του civinfo?

αν θες πυκνωτη,πες μου...:126:

Reaction score
41

Πολύ καλή δουλειά.
Αναμενόμενο βέβαια αφού την έκανε ο Ανδρέας!!

Καλές ακροάσεις! :107:

Reaction score
1.844

Καλοριζικο και καλες ακροασεις.
Μια ερωτηση θελω να σου κανω
Ο ενισχυτης που εβαλες (signat ROM4) ειναι ενα μοντελο που σταματησε εδω και 3 χρονια να βγαινει.Τον βρεικες σε μαγαζι που τον ειχε στοκ η' προερχεται απο καποιο αλλο προηγουμενο αυτοκινητο που ειχες?
Ευχαριστώ Τάκη. :107:
Ενισχυτής, Hifonics και sub είναι από προηγούμενο αυτοκίνητο. Αν ενδιαφέρεσαι είδα έναν Signat Rom 4 εδώ.
καλες ακροασεις και απο μενα.
την αλλη εβδομαδα φτιαχνω και το δικο μου.... θα ανεβασω φωτο,φυσικα.....

ρε φιλε,πως και δε σε εχουμε δει σε καμμια συναντηση του civinfo?

αν θες πυκνωτη,πες μου...
Ευχαριστώ αγορίνα! :119: Δεν με έχεις δει γιατί δεν ήξερα. Αν ξαναγίνει μάζωξη, ειδοποία ... :107:

Thank's Giovanni! :119:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Re: Απάντηση: Ηχοσύστημα σε Honda Civic 1800 Sport

Μπράβο στον Αντρέα που ξέρει τι θα πει προσοχή στην λεπτομέρεια. Μπράβο και σε σένα που επέλεξες σωστό άνθρωπο και επαγγελματία. Και απο τα προιόντα που έχεις φαίνεται καλό ηχητικό ματσάρισμα. Καλοάκουστο λοιπόν και απο εμένα.

Reaction score
0
Καλές ακροάσεις και από μένα!!
Και μια που έχουμε την ίδια πηγή θέλω να σε ρωτήσω το εξής: όταν ανάβεις τα φώτα το βράδυ, μειώνεται ο φωτισμός στο Pioneer? Σε μένα όχι, και το βρίσκω λίγο ενοχλητικό γιατί είναι κάπως έντονη η οθόνη.

Reaction score
1.844

Όχι δεν μειώνεται, εκτός και διαβάσω κάτι διαφορετικό στο βιβλίο χειριστή (manual :119: ).

Υ.Γ.: Ευχαριστώ Alfasound και nksurfer για τις ευχές! :107:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ηχοσύστημα σε Honda Civic 1800 Sport

Όχι δεν μειώνεται, εκτός και διαβάσω κάτι διαφορετικό στο βιβλίο χειριστή (manual :119: ).
Στο βασικό μενού έχει ρύθμιση dimmer on/off. Ακόμα και με ενεργοποιημένη την επιλογή, στο δικό μου αμάξι δεν μειώνεται η ένταση με το άναμμα των φώτων.

Παρεμπιπτόντως, πρόσεχε το στρογγυλό χειριστήριο στη μέση γιατί είναι πλαστικό και έχει την τάση να γρατζουνιέται εύκολα αφήνωντας ανεξίτηλα σημάδια!! :114:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχοσύστημα σε Honda Civic 1800 Sport

Στο βασικό μενού έχει ρύθμιση dimmer on/off. Ακόμα και με ενεργοποιημένη την επιλογή, στο δικό μου αμάξι δεν μειώνεται η ένταση με το άναμμα των φώτων ...
Μήπως κάτι δεν έχει συνδεθεί, από την ασφάλεια των φώτων στη συσκευή. Άσε να το ψάξω.

Reaction score
1.844

Όπως λέει στη σελίδα 7 του manual, πρέπει να συνδεθεί το Πορτοκαλί/λευκό (D) στον ακροδέκτη του διακόπτη φωτισµού.

Reaction score
0
Οπότε πρέπει να το βγάλω από την κονσόλα και να ελέγξω αν το έχουν συνδέσει ή όχι. Δεν ξέρω αν αληθεύει, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι παίζει ρόλο και το αυτοκίνητο αν μπορεί να υποστηρίξει μια τέτοια λειτουργία. Αν έχεις νεότερα από το δικό σου, let me know. Ευχαριστώ πάντως. :119:

Reaction score
5
Anemele καλά ακούσματα! Όσο για την δουλειά δεν χρειάζεται να δω κάτι. Ο Ανδρέας είναι εγγύηση σε εύκολες και δύσκολες αποστολές!

Reaction score
1.844

Ευχαριστώ και σένα Λάμπρε! :107: Αν πας κάνα απόγευμα από κει, σφύρα ν' ακούσω τα Brax :612:

Reaction score
0

Πόσο πήγε η πηγή? εγώ ετοιμάζομαι να εγκαταστήσω αυτην εδώ

AVH-P3100DVD στα 419€ Για πες μου να δω αν συμφέρει.

Reaction score
1.844

Με γεια Τζίμη!
Νάσαι καλά φίλε! :107:
Πόσο πήγε η πηγή? εγώ ετοιμάζομαι να εγκαταστήσω αυτην εδώ, AVH-P3100DVD στα 419€ Για πες μου να δω αν συμφέρει.
Δεν εδώ πόσο κάνει το δικό μου. :126:

Δεν ξέρω βέβαια πόσο καλό ηχητικά είναι το AVH-P3100DVD, δεν το ξέρω. Το δικό μου είναι πολύ καλό, τουλάχιστον έτσι όπως είναι σεταρισμένο με τα συνοδά. :121:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.085
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos