Το σύστημα μου

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.119
Και πως ακούγεται αυτός ο θόρυβος, ρε παιδιά; Με τι μοιάζει; Για παράδειγμα, μοιάζει με βουητό, μοιάζει με συριγμό, μοιάζει με παράσιτα κτλ; Τι πρέπει να ακούσει κάποιος για να καταλάβει εάν υπάρχει θόρυβος στο σύστημά του;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.006
Άστους να λένε Βλάσση, σάμπως έχουν ανοίξει ποτέ ένα quartz oscillator που ο δίσκος χαλαζία είναι πάνω σε ελατήρια και με εποξική ρητίνη κιόλας απο πάνω ; Όχι μόνο για προστασία αλλά και αντικραδασμικότητα ... ο @Π.Α.Η. δικαιώνεται επιτέλους. :D 😍
Είσαι βέβαιος ότι έχει την μορφή δίσκου και είναι επάνω σε ελατήρια ?

Reaction score
21.519
Είσαι βέβαιος ότι έχει την μορφή δίσκου και είναι επάνω σε ελατήρια ?
Αυτά που ξέρω εγώ , τα καλά, ναι.

Άλλα τώρα ή εάν είναι για χρήση μόνο σαν απλά κρύσταλλοι χωρίς amplifier μπορεί να έχουν μόνο ρητίνη ή ελάσματα με ρητίνη.

Δίσκος είναι σχεδόν όλα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.006
Εαν είναι γεμάτα ρητίνη Τότε τα ελατήρια δεν κάνουν τίποτα.
Τι να τον κάνουν τον ενισχυτή βρε ?
Δεν είναι δίσκοι , έτσι τα παρουσιάζουν .

Reaction score
21.519
Εαν είναι γεμάτα ρητίνη Τότε τα ελατήρια δεν κάνουν τίποτα.
Τι να τον κάνουν τον ενισχυτή βρε ?
Δεν είναι δίσκοι , έτσι τα παρουσιάζουν .
Και γιατί έχουν τέσσερα ποδαράκια μερικά αντί για δύο ; Τι είναι για γείωση ή για ρεύμα ;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.006
Αυτό είναι άσχετο . Με τα 4 ποδαράκια.
Το ένα είναι τάση ,το άλλο έλεγχος , το άλλο εξαγωγή δεδομένων , το άλλο , αρνητικό .
Χοντρικά πάντα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.421
Και πως ακούγεται αυτός ο θόρυβος, ρε παιδιά; Με τι μοιάζει; Για παράδειγμα, μοιάζει με βουητό, μοιάζει με συριγμό, μοιάζει με παράσιτα κτλ; Τι πρέπει να ακούσει κάποιος για να καταλάβει εάν υπάρχει θόρυβος στο σύστημά του;
η πλάκα ξες ποια είναι...
ότι ένας από τους κύριους λόγους δημιουργίας των ψηφιακών...είναι για να μην έχει όλα αυτά που οι χαιενδάδες λένε ότι τελικά έχει :roflmao:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.006
Γιατί οι PWM fans των υπολογιστών έχουν τέσσερις ακροδέκτες ?

ika

News
Reaction score
15.837
Μήπως δουλεύουν μόνιμα στα 12v και από το 4ο pin καθορίζονται οι στροφές, ενώ σ' αυτούς με τα 3pins οι στροφές ρυθμίζονται από την τάση?

Reaction score
6.960
Εν τω μεταξύ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όσοι διαφωνούν ότι τα σουίτς , εθερνετ, τροφοδοτικά , ρούτερ κλπ ότι κάνουν διαφορά από την άλλη πιστεύουν στον Θεό και όλους τους Αγίους😁

Χρόνια πολλά σε όλους.
Χριστός Ανέστη!!
Μα είναι δυνατόν μόνο ένας να έκανε αντίδραση στην δημοσίευση;
( εννοείται ότι θα γίνει φίλος μου )
Συμπέρασμα έχουμε και λέμε.
Αρνητές και μη φοβούνται τα Θεία και τα πιστεύουν του ματς!
Και εγώ επίσης !!
Χαχαχχα.
Α ρε κουταμάρα που εχει ο κόσμος!!
🤣🤣🤣🤣

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.119
η πλάκα ξες ποια είναι...
ότι ένας από τους κύριους λόγους δημιουργίας των ψηφιακών...είναι για να μην έχει όλα αυτά που οι χαιενδάδες λένε ότι τελικά έχει :roflmao:
Πάντως, περιμένω κάποιον που γνωρίζει να μου απαντήσει στην απορία μου. Προσωπικά, όταν κάτι κάνει θόρυβο, ακούω τον θόρυβο (κι όχι, δεν εννοώ τη μουσική που ακούω :biggrin:). Ο θόρυβος που αναφέρθηκε στα προηγούμενα posts, ακούγεται; Εάν ναι, με τι μοιάζει;

Reaction score
4.643
Και εγώ επίσης !!
Χαχαχχα.
🤣🤣🤣🤣
Είμαι και εγώ φίλος σου. :)

Reaction score
1.679
Πάντως, περιμένω κάποιον που γνωρίζει να μου απαντήσει στην απορία μου. Προσωπικά, όταν κάτι κάνει θόρυβο, ακούω τον θόρυβο (κι όχι, δεν εννοώ τη μουσική που ακούω :biggrin:). Ο θόρυβος που αναφέρθηκε στα προηγούμενα posts, ακούγεται; Εάν ναι, με τι μοιάζει;
Εσύ περιμένεις δηλαδή να ακούσεις ένα θόρυβο οπως βόμβο ή φύσημα που να είναι τόσο ισχυρός σε level που να ακούγεται τόσο δυνατά ώστε να είναι διακριτός από τη μουσική ; Υπάρχουν και byproducts του θορύβου που έχουν να κάνουν με την ποιότητα της μουσικής αναπαραγωγης αφού γίνει αναλογικό σήμα από το dac.

Reverb tails/clean transients στο πιάνο και στον τύμπανο . Κόκκος , ενοχλητικές υψηλές που δεν δικαιολογούνται από το in room frequency response , αίσθημα φωτεινότητας σε πολύπλοκα κομμάτια από ένα background που γίνεται masked από τη μουσική αλλά κουράζει στο τέλος . Πρέπει να δοκιμάσεις πως είναι μετά και πως είναι πριν . Αν είσαι «αναίσθητος» σε αυτό τότε οκ

Reaction score
4.643
Με τους "θορύβους', "την ακούει" το σήμα και αυτό έχει σαν επακόλουθο αλλοίωση του ήχου.

Reaction score
447

Και εγώ επίσης !!
Χαχαχχα.
🤣🤣🤣🤣
Έτσι, να γίνει φίλος σου ο kazdem που είναι εξαιρετικό παιδί και έχει πολύ καλό σύστημα, βεβαίως βεβαίως!!!

Reaction score
447
Αν σκοπευει να μου χαρίσει τα Tiglon θα γινω κι εγώ φίλος του.
Εγώ είμαι ήδη φίλος του κι ας μη μου έχει χαρίσει τίποτα!!!

Αχ και να ήξερες, τι θάψιμο ρίχνουμε στο σύστημά σου, όταν μιλάμε τηλεφωνικώς. :rofl: :thumbsup: 😍

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT