Ηχοσύστημα σε Honda Civic 1800 Sport

Reaction score
0
Απάντηση: Ηχοσύστημα σε Honda Civic 1800 Sport

Απο Pioneer έχω καλές αναμνήσεις οπότε και το AVH-P3100DVD που έβγαλε φέτος πιστεύω να ακολουθεί την ιστορία των Pioneer.
Καλές ακροάσεις φίλε Anemele.

Reaction score
0

Μπράβο φίλε μου, ωραία πράγματα βλέπω στο διαστημόπλοιό σου !

Reaction score
4

Μεγειά Βάζελε!

αν / οταν φτιάξεις το dimmer του δικού σου, πες μου να περάσω και εγώ απο τον Ανδρέα, γιατί και εμένα ο φωτισμός δεν χαμηλώνει και με εκενυρίζει το βράδυ...

Επίσης πρόσεχε το το ριμάδι, σκονίζετε απίστευτα και αν το κσεσκονίζεις με τιποτε αλλο εκτός απο πανί αφήνει γρατζουνίτσες που φαίνονται μόνο όταν πέφτει φως επάνω...

Μεγειές!

Reaction score
1.844

Ύστερα από τόσο καιρό (και εδώ και 3 βδομάδες :612: ) εγκαταστάθηκε Dynamat στις πόρτες.

Η πόρτα με τα εσώρουχα! :119:

και η τελική μορφή (casual)

Άλλος ήχος τώρα, ειδικά στα μεσοχαμηλά.

:121:

Reaction score
6
Μεγειά ρε... :116:

Είχα την τιμή να κάνω μια πρώτη ακρόαση αλλά επιφυλάσσομαι.

Όχι ρε σεις δεν το έκλεψα του ανθρώπου... :143:

Reaction score
0

Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κανένας? που μπορώ να βρω την πρόσοψη ώστε να αλλαξω το εργοστασιακό radio-cd στο Honda civic 5θυρο 2010 μοντέλο που έχω και να βάλω κάποιο multimedia 2din system? Υπάρχει κωδικός ανταλλακτικού? Σε Ελλάδα σε Αγγλία? Κάποιο link από τα παιδιά που άλλαξαν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!

Reaction score
41

Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κανένας? που μπορώ να βρω την πρόσοψη ώστε να αλλαξω το εργοστασιακό radio-cd στο Honda civic 5θυρο 2010 μοντέλο που έχω και να βάλω κάποιο multimedia 2din system? Υπάρχει κωδικός ανταλλακτικού? Σε Ελλάδα σε Αγγλία? Κάποιο link από τα παιδιά που άλλαξαν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!

Καλώς ήρθες στο AVsite.
Καλή συνέχεια! :107:

Φαντάζομαι πως αναζητάς το πλαίσιο που θα αντικαταστήσει την μαμά πηγή και θα είναι βάση για την 2Din. Σωστά?
Αν ναι, ρίξε μια ματιά ή καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις

Αλλιώς περίμενε να διαβάσουν το post σου κάποιοι από τους ιδιοκτήτες των Honda σαν το δικό σου :121:
Θα στείλω πμ σε φίλο να σε ενημερώσει

Reaction score
152

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.085
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos