Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ DELAMOSTRE!!

Reaction score
1.659
Καταπληκτική φιλοξενία, καταπληκτικό σύστημα και καταπληκτική παρέα! Όλα στην τάξη! Στοιχισμένα στο χιλιοστό....
Η παρέα απαρτιζόταν απο τον Οικοδεσπότη, τον Tyler Durden, τον Kogni, τον Taki6c33, τον Pappa, τον Vlassis-s, τον Gonis και την αφεντομουτσουνάρα μου.
Το σύστημα κελαηδούσε, ειδικά με την πικαπάρα, η δε παρέα θύμιζε τα έργα ''οι εντιμότατοι φίλοι μου'' και ''ο Τρελλοπενηντάρης''....
Μόνες παραφωνίες οι LG που έδειχνε τα κομμάτια του δίσκου, η οποία στην μία ώρα κοίταζε τα ραδίκια ανάποδα (σας ορκίζομαι το είδα με τα μάτια μου...άλλο αν ο Σταματης ορκιζόταν ότι οφείλετο σε δικό του λάθος που αναποδογύρισε η εικόνα...) και η κυρία του πάνω ορόφου, όπου κατάβηκε στις 12.05 με την νυχτικιά, διαμαρτυρώμενη για τον σεισμό των 4,6 ρίχτερ, λέγοντάς μας να το χαμηλώσουμε γιατί η ώρα ήταν 12...'Ακου αναίδεια!!

Reaction score
1.659
Ο Σταμάτης είναι καταπληκτικό παιδί και χάνετε όσοι δεν τον έχετε γνωρίσει!! Είναι ένας άνθρωπος από άλλη εποχή, φιλόξενος, γελαστός και συναισθηματικός, ενάντια στην μιζέρια της κρίσης...
Μόνο του ελλάτωμα, η Παρθενιά του...Sorry Σταμάτη μου, αλλά στους Τοξότες τους έρχονται κάπως οι Παρθένοι...χέ χέ!

Reaction score
1.659
Το σύστημά του παίζει καταπληκτικά, είναι ανθρώπινο, όπως πρέπει να είναι κάθε οικιακό σύστημα που προσφέρει απόλαυση στον ιδιοκτήτη του! Τα μηχανήματα χάρμα ώτων και οφθαλμών! Οι βιτρίνες απο πίσω φροντισμένες, όλα στην τάξη, όπως πρέπει να είναι κάθε φροντισμένος οικιακός χώρος που ζεί μια πολυμελής οικογένεια (φανταστείτε τρία παιδιά να μένουν σε studio...)
Να τα χαίρεσαι και να τους χαίρεσαι Σταμάτη μου! Πάντα υγεία στην οικογένειά σου!!
Και όσον αφορά τα υπόλοιπα, ξέρεις και εσύ σας άνθρωπος της πιάτσα που είσαι. Οι έξυπνες αγορές κάνουν την διαφορά;)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Μπραβο στα παιδακια που παιξανε και ευχαριστηθηκαν!!!!!
Παντα τετοια ομορφα να εχουμε να ξεφευγουμε απο την τρελλα της καθημερινοτητας μας!!!
τελικα κυριε Artvoice το ηχειο αυτο μετα απο τοσα χρονια εχει ακομα μπασα????:D:D:p:D

Reaction score
1.659
Μπραβο στα παιδακια που παιξανε και ευχαριστηθηκαν!!!!!
Παντα τετοια ομορφα να εχουμε να ξεφευγουμε απο την τρελλα της καθημερινοτητας μας!!!
τελικα κυριε Artvoice το ηχειο αυτο μετα απο τοσα χρονια εχει ακομα μπασα????:D:D:p:D
Κάποιος μου είπε ότι είναι τρείς φορές καλύτερο απο την έκδοση Ν, και 5 φορές από την έκδοση D...:D

Reaction score
1.720
@
και η κυρία του πάνω ορόφου, όπου κατάβηκε στις 12.05 με την νυχτικιά, διαμαρτυρώμενη για τον σεισμό των 4,6 ρίχτερ, λέγοντάς μας να το χαμηλώσουμε γιατί η ώρα ήταν 12...'Ακου αναίδεια!!

Τι να πω και εγω που ανοιξα την πορτα οταν η αλλη χτυπουσε μια ωρα το κουδουνι και ηταν ετοιμη να μου κανει ΜΑΡΣ!!! Ο Βλασης Σ την εκανε με ελαφρα για μπαλκοναδα!!!

Reaction score
1.815
Καλά το χθεσινό βράδυ θα μου μείνει αξέχαστο!

Οι πουρέιτζερ των 80s μαζευτήκαμε και γίναμε πάλι έφηβοι!
Χαρακτηριστικό της βραδιάς η μουσική!

Πολύ μουσική!! :D

Το «πλάσμα» από το επάνω διαμέρισμα, αναστατώθηκε από την «εφηβική» μας διάθεση και χτυπούσε τα κουδούνια, για να μας φρενάρει που της κόψαμε τη λίμπιντο…:p

Reaction score
1.815
Dj της υπέροχης βραδιάς οι Γκόνης με επιλογές δίσκων στο πικάπιο...

και Βλάσσης ο οποίος αντικατέστησε τα κέρματα του juckbox με το πληκτρολόγιο, διαλέγοντας άπαιχτη μουσική από τη σχεδόν 9 ΤΒ βάση δεδομένων του υπολογιστήρα!:acute:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13