Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ DELAMOSTRE!!

Reaction score
1.815
Ο Τάκης που τον έβλεπε και κρύωνε, ντύθηκε σαν κρεμμύδι και έβαλε μια κουβέρτα για να μην κρυώνει περισσότερο!:laugh:

Ο Παππάς άφησε τα ουίσκια και το γύρισε καπάκι στην CocaCola, για να μην τον σουρώσει ο Γκόνης!:rolleyes:

Reaction score
1.815
Τα B&W λόγω της Hi-End καταβολής των καυσόξυλων που χρησιμοποιούσαν, έκαναν και χρέη …σόμπας !:lolsign:

Την επόμενη φορά που θα το ξανακάνουμε, θα φροντίσω να είναι καλοκαίρι για να μην μου κρυώσετε και με class-D για κλιματισμό για να μη ζεσταθείτε!!!:laugh:

Σας ευχαριστώ πολύ παίδες, που ήρθατε να γουστάρουμε!:welcome:

gonis

Luger
Reaction score
12.145
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ:gamer::gamer::gamer:
Ταυτοχρονα η γνωστη καφριλα σε υπερθετικο βαθμο:party:
Μηπως εχουμε γινει προβλεψιμοι;
Απορω γιατι μας βαζουν στα σπιτια τους!
Η φιλοξενια και η νοικοκυροσυνη του Σταματη απιστευτη!!!
Συνδυασμενη με ανα μονιμο ΧΑΜΟΓΕΛΟ:):):)
Το συστημα τηρουμενων των αναλογιων του χωρου εξαιρετικο.
Ενταξει, τα B&W δεν ειναι στις προτιμησεις μου αλλα αυτο δεν μειωνει την προσπαθεια του οικοδεσποτη για το αποτελεσμα που εχει πετυχει.
Μουσικες για ολα τα γουστα λαμβανοντας υποψη την ηλικια των συμμετεχοντων.
Σταματη σε ευχαριστω για την υπεροχη βραδια.:drinks:

Υ.Γ Στις φωτο μου φαινομαι πιο ομορφος απο οτι live:D

Reaction score
1.720
Λιγα λογια για το συστημα του οικοδεσποτη.
Εν αρχη ολων ο χωρος'

Μιας και εχει χυθει πολυ μελανι τον τελευταιο καιρο το πως πρεπει να ειναι ο χωρος που φιλοξενει τα αντικειμενα του ποθου μας , πρεπει να γινει μια απαραιτητη διευκρινηση για τον χωρο του αγαπητου Σταματη.
Ο χωρος του οικοδεσποτη εξυπηρετει πρωτιστως τις αναγκες μιας πενταμελους οικογενειας. Ο Σταματης δεν κανει καμια εκπτωση πανω σε αυτο. Αλλωστε το συστημα το απολαμβανει τοσο ο ιδιος , αλλα και ολη του η οικογενεια που εχω την χαρα να γνωριζω ολα τα μελη αυτης.
Η ολη αξιολογηση του συστηματος πρεπει να γινει με τους παραπανω περιορισμους. Δεν πρεπει να μας διαφευγει οτι για τον καθενα μας ο χωρος του σαλονιου μας ειναι μια οαση που μετα απο μια κουραστικη μερα εκει θα κατσουμε να απολαυσουμε την αγαπημενη μας μουσικη. Το συνολο που βλεπουμε σε αυτο τον χωρο που πρωτο λογο εχει η ταξη και το νοικοκυριο ,μας δινει μια ιδαιτερη αισθηση αλλα και διαθεση να θελουμε να απολαυσουμε πινωντας ενα ποτακι την μουσικη μας μεσα απο τις προσωπικες επιλογες των μηχανηματων μας. Ο Σταματης πανω σε αυτο τον τομεα περνει αριστα !!!!!!

Τα μηχανηματα.

Δεν ειναι κρυφο οτι ο Σταματης εχει μια ιδιαιτερη προτιμηση σε ηχομηχανες μιας περασμενης εποχης. Το ταλεντο του ομως να τις παντρευει με το παρον το γνωριζουμε ολοι μας.
Ετσι λοιπον το μονο συνχρονο ειναι ο τελικος ενισχυτης της αγαπημενης του ONKYO με ισχυ 2χ80 βαττ. Ο προ εχει αντικατασταθει απο εναν παλαιωτερο , σε ρολο phono stage και τον συνχρονο του σετ τον χρησημοποιει για τα ψηφιακα του μεσα.
Ηχεια , πικαπ , μπομπινα , κασετοφωνα , δεκτες κ.λ.π εχουν βγει πλεον και απο την εφηβεια , αλλα λειτουργουν αψογα . Η δε κατασταση τους φαινεται απο την πρωτη ματια . Νομιζει καποιος οτι αγοραστηκαν μολις χθες!!

Πως παιζει το συστημα.

Το συστημα του Σταματη πρεπει να αξιολογηθει με ολα τα παραπανω που γραφω. Να πω επισης οτι αυτο που ακουσα ειναι καθαρα με υποκειμενικα κριτηρια . Δεδομενου λοιπον του χωρου , αλλα και με την επιλογη του ιδιου του Σταματη σε [consume]μηχανακια , και οχι σε καποια βαρυγδουπα brand του hi-end to αποτελεσμα που λαμβανει ο ακροατης ειναι παραπανω απο εξαιρετικο.
Αυτο σαν πρωτη εντυπωση. Το συστημα απο την τελευταια φορα που το ακουσα πριν 5 μηνες περιπου, στο βυνιλιο εχει αποκτηση περισσοτερο σωμα , ισως και αναλυση, αλλα εχω την εντυπωση οτι εχασε λιγο την ζεστασια [λυρισμο] που ειχε απο την τελευταια φορα που το ειχα ακουσει. Ακουγοντας μπλουζ μουσικη ο ογκος στην κιθαρα ειναι σωστος , αλλα ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι γινονταν παραπανω απο οσο πρεπει ηλεκτρικος. Σωστη διασταση στη εικονα [ οσο μπορουμε να ξερουμε την ηχογραφηση] αλλωστε εμεις ως ταπεινοι ακροατες και οχι ως μηχανικοι ηχου φανταζομαστε πως πρεπει να ειναι το σωστο, Μη ξεχναμε οτι εμεις ως καλεσμενοι φιλοι του οικοδεσποτη κρινουμε ο καθενας πως ακουει το συστημα και δεν ψαχνουμε να βρουμε τι κανουν οι ΜΠΛΕ και οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ KOKOI του ariel.
Στο ψηφιακο τωρα , τα φλακακια ηταν καλυτερα κατα την γνωμη μου απο το αναλογικο του.Ειχαμε δε την χαρα να ακουσουμε διαφορα κομματια σε παρα πολλες εκτελεσεις , και να ακουμε ξεκαθαρα τα παιχνιδια του καθε μαστερα!!!!
Εδω αξιζει να πω οτι ακριβως το αντιθετο ειχα λαβει απο το συστημα του φιλτατου Βασιλη Μ . Στου Βασιλη το κονακι μου ειχε εντυπωσιασει ποσο μπροστα ηταν το αναλογικο του σε σχεση με το ψηφιακο του. Εδω η διαφορα ειναι δεν ειναι τοσο μεγαλη , ειναι ενα τσακ που λεμε, μπροστα το ψηφιακο ..

Κλεινω με ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο Delamostre για την προκληση .Σταματη να εισαι παντα καλα!!!!

Reaction score
388
Καλησπέρα παιδιά,
δεν σας γνωρίζω προσωπικά,παρά μόνο μέσα από τα γραφόμενα σας στο forum,πλην του Δημήτρη(Artvoice) που έχουμε μιλήσει μια φορά στο τηλέφωνο.
Ενα έχω να σας πω
Ζ Η Λ Ε Υ Ω.
Να είστε πάντα καλά και να παραμείνετε πάντα έφηβοι.

Reaction score
8.905
Εδω αξιζει να πω οτι ακριβως το αντιθετο ειχα λαβει απο το συστημα του φιλτατου Βασιλη Μ . Στου Βασιλη το κονακι μου ειχε εντυπωσιασει ποσο μπροστα ηταν το αναλογικο του σε σχεση με το ψηφιακο του......!!!!
Μπράβο σας, πάντα τέτοια! ;)

Καταρχήν είμαι δάσκαλος του αναλογικού....:p (όχι παίζουμε...) :laugh: και από την άλλη γιαυτό επένδυσα στα ψηφιακά μόνο.... μπας και δω χαΐρι....:roflmao:

ΥΓ. κατεβάζω ρολά για λίγες ημέρες, και έχω σκοπό να βάλω στο χρονοντούλαπο το αναλογικό :p, αναμονή εξελίξεων :geek:!

Reaction score
1.720
Μπράβο σας, πάντα τέτοια! ;)

Καταρχήν είμαι δάσκαλος του αναλογικού....:p (όχι παίζουμε...) :laugh: και από την άλλη γιαυτό επένδυσα στα ψηφιακά μόνο.... μπας και δω χαΐρι....:roflmao:

ΥΓ. κατεβάζω ρολά για λίγες ημέρες, και έχω σκοπό να βάλω στο χρονοντούλαπο το αναλογικό :p, αναμονή εξελίξεων :geek:!
φανταζομαι κανεις πλακα οτι θα βαλεις στο χρονοντουλαπο το αναλογικο σου!!!!!!!!!

Reaction score
1.720
Καλησπέρα παιδιά,
δεν σας γνωρίζω προσωπικά,παρά μόνο μέσα από τα γραφόμενα σας στο forum,πλην του Δημήτρη(Artvoice) που έχουμε μιλήσει μια φορά στο τηλέφωνο.
Ενα έχω να σας πω
Ζ Η Λ Ε Υ Ω.
Να είστε πάντα καλά και να παραμείνετε πάντα έφηβοι.
καιρος να μας μαθεις και απο κοντα!:thumbsup: Δεν ξερεις τι χανεις!!:angel: Θα ξεχασεις οτι ξερεις με εμας!:p:taunt:

D

deleted user 10898

Guest
παρόλο που ο Σταμάτης ξέρει τις δυσκολίες μου στις βραδυνές εξόδους και με ενημέρωσε 3 μέρες πριν, πάλι δεν τα κατάφερα…
(χρωστάω επίσκεψη σε τουλάχιστον 4 άτομα…)
νάστε καλά να μας κάνετε να ζηλεύουμε…

Reaction score
1.720
παρόλο που ο Σταμάτης ξέρει τις δυσκολίες μου στις βραδυνές εξόδους και με ενημέρωσε 3 μέρες πριν, πάλι δεν τα κατάφερα…
(χρωστάω επίσκεψη σε τουλάχιστον 4 άτομα…)
νάστε καλά να μας κάνετε να ζηλεύουμε…
Την επομενη φορα φροντισε να εισαι!!! Δεω ειναι δυνατον να κουβαλαω μαζι μου συνεχεια την γατουλα μου για εξετασεις!!:p:roflmao::laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13