Η Τουρκία στην Ευρώπη.

Reaction score
53
Δεν είναι θέμα να αποδειχθεί κάτι που οι πάντες γνωρίζουν!
Και δεν είναι δυνατόν οι πηγές να είναι αρχαιοελληνικά κείμενα! :idea:

Πάντως αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις την σειρά του "Ραφαηλίδη" :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Γιατι να την διαβάσω; Ηταν αυτόπτης μάρτυρας; Βρε το θηρίο. Ο Μαθουσάλας της Ελλάδος. Πέθανε ο κακομοίρης. Αιωνία του η μνήμη. Ηταν μόλις 2.295 χρόνων. Επάνω στο άνθος του.:)

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν με ενδιαφέρει να πάει κάποιος πάσο. Συζήτηση κάνουμε και εγω γραφώμενα κρίνω όλων και οχι ανθρώπους. Εννοείται αυτό,έτσι; Μην παρεξηγηθώ κιόλας διοτι τα γραπτά ειναι άψυχα,ανέκφραστα και παρεξηγίσημα πολλες φορές.:)

Reaction score
53
Δεν με ενδιαφέρει να πάει κάποιος πάσο. Συζήτηση κάνουμε και εγω γραφώμενα κρίνω όλων και οχι ανθρώπους. Εννοείται αυτό,έτσι; Μην παρεξηγηθώ κιόλας διοτι τα γραπτά ειναι άψυχα,ανέκφραστα και παρεξηγίσημα πολλες φορές.:)
Αγαπητέ Videomix..
Το οκ πάω πάσο μπορεί να μη σε ενδιαφέρει, αλλά σημαίνει μάλλον ότι η συζήτηση μαζί σου πλέον προσωπικά δεν έχει έννοια, διότι μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι αυτά που εγώ προσωπικά ανέφερα!!!
Στο κάτω κάτω εσύ ζήτησες να σου αναφέρουμε κάποια γραπτά κείμενα, και εγώ με ευγένεια προσπάθησα να σου μεταφέρω την εμπειρία μου μέσα απο αυτά που διάβασα παλαιότερα. Και πάλι σου ξανααναφέρω την γνώμη μου πως δεν μπορείς μέσα από αρχαιοελληνικά κείμενα να αποδείξεις την ελληνικότητα των σημερινών Ελλήνων. Τι να κάνουμε! Δεν γίνεται! Εκτός και αν εγώ δεν κατάλαβα τι θέλεις εσυ να αποδείξεις. Οπότε σου ζητάω συγνώμη. Επίσης μπορείς εσύ αν θέλεις να μας αναφέρεις κάποια επίσημα κείμενα που "αποδεικνύουν" την Σημερινή "Γονιδιακή" Ελληνικότητα των Ελλήνων!

V

VIDEOMIX

Guest
Eηρηνικό μήνυμα έγραψα, δεν καταλαβαίνω προς τι η αντίδραση.
Επίσης δεν καταλαβαίνω που το πάς με το όλο θέμα. Τι προσπαθείς εσυ και κανα 2 ακόμα να αποδείξετε;
Κανένα γραπτό κείμενο δεν παράθεσες, μα κανένα πλύν μερικών φαντασιόπληκτων αριστεροκουλτουριάριδων.
Εγώ ζω στην Ελλάδα οπου έμεναν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας, εσυ βρές επίσημα στοιχεία για το οτι οι Ελληνες μετανάστευσαν και τώρα πια εδω μένουν μπάσταρδοι.

Reaction score
53
Δεν νομίζω πως και τα δικά σου μηνύματα μέχρι τώρα δεν είναι αντίδραση!!!!
Ουτε προσπαθώ να αποδείξω εγώ τίποτε μαζί και κανα δυό απ'ότι είπες!!!!
Τωρα για τους αριστεροκουλτουριάρηδες κλπ... αυτοί οι όροι ανήκουν στην προηγούμενη χιλιετία!!!

Κανείς δεν είπε πως οι Ελληνες μεταναστεύσανε!
Κανείς δεν είπε πως εμείς δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων!!!
Ξαναεπαναλαμβάνω γιατί δεν το κατάλαβες, πως πιστεύω πως "γονιδιακά" δεν είμαστε 100 τοις εκατό απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, και κανείς δεν μπορεί να αποδείξει για το αντίθετο!!
Και δεν το πάω πουθενά!!!
Ειρηνική κουβέντα κάνουμε! ΟΚ!??

(P.S. ούτε τον χρόνο έχω αλλά ούτε και την διάθεση να σου παραθέσω κείμενα που τεκμηριώνουν την άποψή μου, αμα θέλεις μπορείς να ψάξεις. Υπάρχουν πολλά!)

GTX

Reaction score
39
Videomix παρακολουθώ τη συζήτηση και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη στάση σου. Το οτι η Ελλάδα έχει ένδοξο παρελθόν είναι προφανές, το οτι το παρόν της είναι για κλάματα είναι επίσης προφανές εκτός και αν ζεις σε άλλη χώρα. Το οτι η Τουρκοκρατία κράτησε πίσω την Ελλάδα την εποχή που όλοι οι υπόλοιποι πήγαν μπροστά είναι γνωστό, αλλά δυστυχώς για τις μαμακίες του σήμερα δε μπορούμε να ρίχνουμε τις ευθύνες σε άλλους πια ούτε το να πιστεύουμε οτι το ένδοξο παρελθόν μας θα κάνει τα πράγματα καλύτερα. Τώρα όσον αφορά τις επιμίξεις ε μη τρελαθούμε κιόλας ενοείται οτι έχουν γίνει και γίνονται ακόμα. Και κάτι ακόμα, σε ενα άλλο thread λες οτι θα πας στη Γερμανία να δείς το νεο αμόρε μη μου πείς οτι είναι Γερμανίδα :shock:

Τα σχολιά μου είναι φιλικά δε θέλω να φανούνε σαν προσωπική επίθεση Videomix συζήτηση κάνουμε.

V

VIDEOMIX

Guest
Videomix παρακολουθώ τη συζήτηση και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη στάση σου. Το οτι η Ελλάδα έχει ένδοξο παρελθόν είναι προφανές, το οτι το παρόν της είναι για κλάματα είναι επίσης προφανές εκτός και αν ζεις σε άλλη χώρα. Το οτι η Τουρκοκρατία κράτησε πίσω την Ελλάδα την εποχή που όλοι οι υπόλοιποι πήγαν μπροστά είναι γνωστό, αλλά δυστυχώς για τις μαμακίες του σήμερα δε μπορούμε να ρίχνουμε τις ευθύνες σε άλλους πια ούτε το να πιστεύουμε οτι το ένδοξο παρελθόν μας θα κάνει τα πράγματα καλύτερα.
Συμφωνώ σε όλα. Αρα μάλλον δεν εχεις καταλάβει τις απόψεις μου.

Ελληνίδα ειναι φυσικά η κοπέλα.

Reaction score
6
Tο ότι είναι γνωστό, ή όλος ο κοσμος γνωριζει πως εχουμε υποστεί γονιδιακή επιμειξία (αλήθεια από πού ποιους είναι γνωστο και αυτοι από πού το ξερουν;) μου θυμιζει την ιστορια με τα Σκόπια.
Ολος ο κοσμος την ξερει ως Μακεδονία ,συνεπώς αυτή είναι η Μακεδονία και ότι άλλο λεμε είναι ασχετο.

Φυσικά οι πηγές από οπου θα βασίζομε ώστε να υποστηρίξω κατι τετοιο θα είναι από αρχαιοελληνικά κείμενα . Από πού αλλου θα βασιστω;
Από συγγράμματα που βασιζονται απλως σε υπόνοιες ,και σε θεωρίες των τελευταίων χρονων;
Γιατι αυτά τα συγγράμματα δεν ασχολήθηκαν καθολου με τις πραγματικές (μοναδικές) πηγες για την ερευνα τους ώστε μπορούσαν να αποδειξουν τα λεγομενα τους ; - Αν μπορουσαν.
Στην πραγματικότητα δεν τις εδωσαν καμια σημασία.

Ναι, στις μερες μας αυτό γινετε. Εχουμε γίνει πλεον ( λογο της υποτιθεμενης παγκοσμοιοποησεις ) μια “αγκαλια”, αλλα αυτό πριν από 1000 η 2000 χρονια δεν θα μπορουσε να επιτευχθεί .
Ακομα και πριν 200 χρονια είναι τεχνικά αδυνατον να υποστεί καποια κοινωνία τετοιους ηδους ¨παρέμβαση¨.
Όταν υποστηρίζουμε πως εχουμε υποστεί επιμειξία από τους Ρωμαίους , Οθωμανούς Σλάβους , Φράγκους θεωρω ότι εννοούμε πως εκατονταδες χιλιάδες από αυτους μεταναστεψαν στους τοπους μας και επι χρονια γεννοβολούσαν με τα θυλικα της εποχής.
Αυτό ποτέ δεν εγινε
Η κατοχη , ο πολεμος και οι πιθανοι βιασμοί δεν εξασφαλίζουν την επιτυχία κατι τετοιου (ειδικα για τους Οθωμανούς που ξέρετε τι τιμωρια τους επιφυλάσσει η θρησκεια τους για τετοιου είδους πράξεις).
Βιασμοί από τους Οθωμανούς φυσικα και υπήρξαν αλλα μιλαμε για βιασμούς η για γυναίκες που τις έκοβαν το στήθος και τα γενετικά τους οργανα ;

Μα τι λέω;
Μιλαμε τοσα χρονια για γενοκτονίες Εβραίων Αρμενίων και Πόντιων.
Εκατομμύρια ανθρώπων που σφαγιάστηκαν γιατι ειχαν την ¨τυχη να είναι διαφορετικοί από τους κατακτητές τους και με σκοπό να αφανιστούν.
Κανεις από αυτους μεχρι τις μερες μας δεν επαψε να υπάρχει από προσώπου γης.
Και Αρμένιους εχουμε και εβραίους εχουμε και πολύ περισσότερο και ποντίους έχουμε παρα τις φιλότιμες προσπάθειες των γειτόνων μας.
Εν κατακλείδι πιστευω πως αλλοίωση για να υπαρξει πρεπει να είναι ηθελημένη και από τις δυο πλευρες και όχι μονο με την βια.
Στην δευτερη περίπτωση θα μιλαμε για πενιχρή ποσότητα , τέτοια που δεν δικαιολογεί γονιδιακή επιμειξία .

Reaction score
14
Δεν ξέρω αν είμαι off topic αλλά αν έβρισκα την κατάλληλη για εμένα γυναίκα, δεν θα με ένοιαζε αν είναι Ισπανίδα ή Σουηδέζα. Δεν το βλέπω σαν κακό, ούτε και ότι ως Έλλην είμαι ανώτερο όν που δεν πρέπει να "ενωθεί" με κατώτερα όντα.

Σχετικά με το θέμα της Τουρκίας στην Ευρώπη θεωρώ ότι είναι το καλύτερο βήμα για να υπάρχει αυτή η πολυπόθητη καλή γειτονία. Αλλά ας περιμένουμε να μας δείξει το μέλλον.

Reaction score
6
Δεν ξέρω αν είμαι off topic αλλά αν έβρισκα την κατάλληλη για εμένα γυναίκα, δεν θα με ένοιαζε αν είναι Ισπανίδα ή Σουηδέζα.
Ακου λεει...
Φυσικα και χιλιες φορες Πολωνέζα Τσεχα Ουγγαρεζα η Σερβιδα απο Ελληνίδα.
Ετσι που την εχουν ψωνίσει οι δικιάς μας δεν το συζητώ

Reaction score
53
Μήπως πάνω κάτω όλοι τα ίδια λέμε??
Μήπως μας αρέσει πολύ που είμαστε Ελληνες???(και τιμή μας και καμάρι μας)
αλλά
Μήπως δεν μας αρέσει που εμείς οι Ελληνες γίναμε έτσι???

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Θα σας πω μία ιστοριούλα...

Η μια μου προγιάγια μου είχε καταγωγή από την Αν. Θράκη και συγκεκριμένα από την Ανδριανούπολή, μία πόλη με σχεδόν αμιγή ελληνικό πληθυσμό (σήμερα ονομάζετε Ερντινέ και ανήκει στην Τουρκία).

Όμως δεν ζούσαν μόνο Έλληνες αλλά και Τούρκοι, Βούλγαροι, κάποιοι λίγοι Ρουμανόβλαχοι κλπ κλπ. Βλέπετε η οθωμανικη αυτοκρατορία λειτουργούσε ως χωνευτήρι. Έτσι λοιπόν ο παππούς της προγιάγιας μου (και άρα ο προ-προ-προπάππους) μου ήταν Βουλγαρικής καταγωγής. Και φυσικά αυτό δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση. Τέτοιοι μικτοί γάμοι γινόταν αρκετοί τότε και μάλιστα πολύ εύκολα (η θρησκεία δεν ήταν εμπόδιο σε αυτή την περίπτωση).

Και τα ίδια γινόταν και αλλού. Τι να πει κανείς για την Θεσσαλονίκη όπου οι Έλληνες ήταν μειοψηφία του πλυθησμού (η πλειοψηφία ήταν Εβραίοι, Τούρκοι, εξισλαμισμένοι Εβραίοι που ονομάζονταν Ντολμέδες, Σλάβοι και Βούλγαροι), ή την Λάρισα (περίπου το ίδιο πλυθησμιακό κοκτέιλ με την Θεσσαλονίκη αλλά με λιγότερους Σλάβους-Βούλγαρους αλλά με πολλούς Βλάχους).

Οι κοινωνίες τότε ήταν μικτές και σπάνια είχαμε αμιγείς πληθυσμούς. Και αυτό συνέβαινε σε όλη την τότε οθωμανική αυτοκρατορία, από την Πελοπόνησο μέχρι και τα βάθη της Ανατολίας. Μόνο με χρυσόβουλα από τον οθωμανό αυτοκράτορα σε κάποιες περιοχές δεν μπορούσαν να εγκατασταθούν άλλοι πλυθυσμοί (π.χ. Χίος).

Και φυσικά τα ίδια περίπου γινόταν και παλαιότερα επί Βυζαντινής αυτοκρατορίας. Προς πληροφόρησή όλων να αναφέρω απλώς ότι όταν κατέβηκαν οι σλάβοι προς τον νότο έφτασαν μέχρι την Πελοπόνησο όπου μετά από συμφωνία με τους Βυζαντινούς εγκαταστάθηκαν και ίδρυσαν την πόλη Ντροπόλιτσα ή όπως αργότερα ονομάστηκε Τριπολιτσά ή όπως λέγετε σήμερα Τρίπολη!!!

Άρα ακόμη και στην Πελοπόνησο είχαμε παρουσία άλλων εθνοτήτων από την εποχή των Βυζαντινών.

Οι μοναδικές περιοχές με αμιγείς ελληνικούς πλυθησμού ήταν μόνο σε ορεινές και δύσβατες περιοχές, όπου κανένας κατακτητής ή επιδρομέας δεν είχε κανένα όφελος να πάει (ορεινές περιοχές της Καρδίτσας, του Ολύμπου, της Πίνδου, και ορεινα χωρια της Πελοπονήσου και Στερεάς Ελλάδος όπου κατοικούσαν κυρίως ορεινά φύλλα Σαρακατσάνοι, Βλάχοι και άλλοι ορεισίβιοι).

Reaction score
7
Μήπως πάνω κάτω όλοι τα ίδια λέμε??
Μήπως μας αρέσει πολύ που είμαστε Ελληνες???(και τιμή μας και καμάρι μας)
αλλά
Μήπως δεν μας αρέσει που εμείς οι Ελληνες γίναμε έτσι???
Ειναι κατι σαν αυτο...

"Δεν ειναι κακο που ειμαστε Ελληνες, κακο ειναι να το λεμε!"

Reaction score
14
Ακου λεει...
Φυσικα και χιλιες φορες Πολωνέζα Τσεχα Ουγγαρεζα η Σερβιδα απο Ελληνίδα.
Ετσι που την εχουν ψωνίσει οι δικιάς μας δεν το συζητώ
xaxaxa...Μάλλον πρέπει να είναι το θέμα για το επόμενο Poll. Τι εθνικότητας γυναίκα θα διαλέγατε και γιατί...!! :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Σουηδέζα για το πρόσωπο.
Ελληνίδα για την σεξουαλικότητά της.
Ανατολίτισα για τις δουλειές του σπιτιού.
Ιταλίδα για τον ερωτισμό και τα καπρίτσια της.
Ισπανίδα για τις.... Ισπανικές της.
Βραζιλιάνα για να μου χορεύει και οχι μόνο.
Γερμανίδα για το καλοκαίρι να με δροσίζει.
Αμερικάνα για να... σπάω μπαλόνια μετά απο ενα ωραίο κρεββάτι,
Μα πάνω απ'όλες, την Εύη μου!!! :)

Reaction score
53
Σουηδέζα για το πρόσωπο.
Ελληνίδα για την σεξουαλικότητά της.
Ανατολίτισα για τις δουλειές του σπιτιού.
Ιταλίδα για τον ερωτισμό και τα καπρίτσια της.
Ισπανίδα για τις.... Ισπανικές της.
Βραζιλιάνα για να μου χορεύει και οχι μόνο.
Γερμανίδα για το καλοκαίρι να με δροσίζει.
Αμερικάνα για να... σπάω μπαλόνια μετά απο ενα ωραίο κρεββάτι,
Μα πάνω απ'όλες, την Εύη μου!!! :)
Αυτό δεν λέγεται επιμειξία ... λέγεται παρτ....ζα!!! :mrgreen:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.726
Members
38.603
Νεότερο μέλος
g tv