- Reaction score
- 6.497
Delay λογω θεσης κυριως αλλα και λοιπων φιλτρων απο τα σαμπ θα δωσεις στα μειν ..
Σήμερα θα ξαναγίνουν οι μετρήσεις θα ρυθμιστεί η ένταση και η φάση και μετά θα δω το delay. Το delay είναι πιο χρονοβόρο, πρέπει να το καταλάβω καλύτερα και θέλει πολλαπλές δοκιμές με το REW.Delay λογω θεσης κυριως αλλα και λοιπων φιλτρων απο τα σαμπ θα δωσεις στα μειν ..
Τα ηχεία θέλουν eq, αν και ενάντια στις βασικές αρχές. Ξυρίζουν.EQ 3 περιοχών έχουν τα sub (δεν έχει εφαρμοστεί).
Θα ξαναγίνουν οι μετρήσεις γιατί από την κούραση και την ώρα που έγιναν (0030) δεν είδα ότι τα χαμηλά ήταν ανάποδα συνδεμένα στο δεξιό ηχείο.Κροσαρισμενα ηχεία δεν είδα.
Σκέτα πως παίζουν τα σαμπ, μόνα τους ένα ένα και τα 2 μαζί, δε κατάλαβα.
Φυσικά και υπάρχουν SAM αλλά επεμβαίνουν στις χαμηλές συχνότητες (delay και φάση)...Τα ηχεία θέλουν eq, αν και ενάντια στις βασικές αρχές. Ξυρίζουν.
Θυμάμαι πως έχω διαβάσει κάπου πως οι Devialet μπορούν να εφαρμόσουν κάποια φίλτρα προγραμματισμένα από την εταιρία για συγκεκριμένα ηχεία. Ισχύει;
Επίσης, δεν βλέπω πως θα γλυτώσεις από την ακύρωση στα 30Hz
Κάπως καλύτεραΠαλαιότερες μετρήσεις SAM δικές μου...
Δε φταίει η γωνία γι'αυτα..Αυτα ειναι τα ωραια γκειν των γωνιων
Το δοκίμασα εχθές και ήταν μεγαλύτερη η "τραμπάλα".θα δοκίμαζα να γυρίσω το αριστερό sub να κοιτάει το δεξί. Κερδίζεις μια επιπλέον επιφάνεια ανάκλασης που ίσως βοηθήσει να γεμίσουν τα κενά.
Έχω την υποψία ότι πράγματι είναι θέμα delay. Ναι μπορεί να δώσεις διαφορετικό delay σε κάθε sub ακόμη και σε κάθε ηχείο.Το delay των sub μπορεί να υπολογιστεί με τον ίδιο τρόπο όπως των ηχείων (REW impulse) και να το φέρω ακριβώς το ίδιο με τα ηχεία αλλά και μεταξύ τους;Μπορεί ο Devialet να εφαρμόσει διαφορετικό delay για κάθε σαμπ, ή θα πρέπει να ισαπέχουν;
Ναι, αλλά καλύτερα κάνε sweep που να αρχίζει περίπου στην συχνοτητα crossΤο delay των sub μπορεί να υπολογιστεί με τον ίδιο τρόπο όπως των ηχείων (REW impulse) και να το φέρω ακριβώς το ίδιο με τα ηχεία αλλά και μεταξύ τους;
Please elaborate...Ναι, αλλά καλύτερα κάνε sweep που να αρχίζει περίπου στην συχνοτητα cross
Αν το πας έτσι, ξεκίνα το sweep απο τα 50. 50-200Please elaborate...
Απενεργοποιώ τα ηχεία και κάνω sweep 15-200Hz, βλέπω το delay sub 1, sub 2 και τα φέρνω στα ίδια με το γρηγορότερο ηχείο...Correct?