Η απάτη της πυραμίδας ή αλλιώς "δίκτυα καταναλωτών"

Reaction score
1.805
Απάντηση: Η απάτη της πυραμίδας ή αλλιώς "δίκτυα καταναλωτών"!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, τι παει να πει μας ξενίζει!!!! έχεις κάνει έναρξη εργασίας? δουλεύεις ως επιχείρηση? πληρώνεις ασφαλιστικές εισφορές? ΦΠΑ 23%? φόρο μισθωτών υπηρεσιών? φόρο στο τέλος του έτους για τα κέρδη σου? συνδρομή στο ΕΒΕΑ? λογιστή? υπόκεισθε σε ελέγχους από την εφορία, περαιώσεις κτλ? πληρώνεις έκτακτες εισφορές για τις επιχειρήσεις?

άκου εκεί μας ξενίζει, μας μπερδεύει. Σε 15άχρονα γράφεις? Καιρός ο Έλληνας να ξυπνήσει και να αρχίσει να δουλεύει να παράγει γιατί το να προσπαθεί να βγάλει χρήματα αραχτός στο καναπέ τον έφαγε.
φιλαράκι ηρέμησε γιατί θα πάθεις και τίποτα.

α)ο τρόπος λειτουργίας δεν είναι παράνομος. Παράνομο είναι να σου πουλήσει κάποιος διακινητής προϊόν χωρίς να σου κόψει απόδειξη. Οι περισσότερες εταιρίες δεν πουλάνε προϊόντα σε άτομα εκτός του δικτύου τους, κατανοητό? Δειγματίζουν αχρεωστί, παρουσιάζουν την εταιρία και αν το προϊόν αρέσει και θέλει να ασχοληθεί ο ενδιαφερόμενος εγγράφεται και αγοράζει τα προϊόντα για τον εαυτό του με παραστατικά, με ΦΠΑ κανονικότατα.

β)Οι σοβαρές εταιρίες αποστέλλουν βεβαίωση απόδοσης ποσοστών κάθε χρόνο που περιλαμβάνει τι εισέπραξες από την εταιρία οπότε αν εσύ θέλεις μπορείς να τη συμπεριλάβεις στη δήλωση σου, στα "εισοδήματα απεκτηθέντα στο εξωτερικό". Αν δε το κάνεις δε σημαίνει ότι η εταιρία είναι παράνομη, αλλά εσύ που το απέκρυψες.

γ)Χρήματα "εύκολα και αραχτός από τον καναπέ" δε βγαίνουν, αυτό είναι μέγα παραπλάνηση. Όπως σε όλες τις δουλειές έτσι και σε αυτή αν δε δουλέψεις λεφτά δεν έχει.

Αυτά.

Reaction score
0

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ REPLYS ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

1)ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ MLM(MULTI LEVEL MARKETING)
ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ 1950 ΠΕΡΙΠΟΥ Η AMWAY ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ

2)ΝΑΙ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

3)ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ,ΜΕΤΟΧΟΙ--ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ--ΠΡΟΥΣΤΑΜΕΝΟΙ--ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ?

4)ΤΑ προιοντα ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΠΟΙΟΤΙΚΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ,ΣΩΣΤΑ?

5)ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Reaction score
890

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...

1)ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ MLM(MULTI LEVEL MARKETING)
ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ 1950 ΠΕΡΙΠΟΥ Η AMWAY ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ...
Δηλαδή κέρδισε δικαστήριο πριν την ίδρυση της;http://www.amway.gr/cms/about_amway/50th_anniversary

...2)ΝΑΙ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ
όσοι ξεπεράσουν το αφορολόγητο πληρώνουν αυτασφάλιση; Εσύ αγοράζεις μόνο για σένα; Αν ναι, τότε πληρώνεις ΦΠΑ. Αν πουλάς και σε άλλους, τότε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΠΑ, ούτε φόρους, ούτε τεκμήρια εμπόρων, ούτε ταμείο εμπόρων ή όπως αλλιώς λέγεται...

...3)ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ,ΜΕΤΟΧΟΙ--ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ--ΠΡΟΥΣΤΑΜΕΝΟΙ--ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ?
οι υπάλληλοι-προϊστάμενοι στα σουπερ μαρκετ, παίρνουν ποσοστά από τις πωλήσεις; Ίσως κανένα μπόνους αν είναι πολύυυ τυχεροί.

4)ΤΑ προιοντα ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΠΟΙΟΤΙΚΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ,ΣΩΣΤΑ?
και οι απάτες με τις εξοικονομήσεις ρεύματος, πετρελαίου, βενζίνης και οι οζονοθεραπείες έχουν κάτι πιστοποιητικά με το χιλιόμετρο, αλλά είναι απάτες. Δεν σημαίνει τίποτα ένα χαρτάκι, ειδικά σε μια εταιρία που τα προϊόντα της δίνονται χέρι-χέρι και δεν παρεμβάλλεται ούτε εθνικός οργανισμός ελέγχου υγείας κλπ.

ΥΓ. Για πρώτο post πολύ σίγουρος δεν είσαι;

Reaction score
25.443

ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ Η ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΣΕΣ Μ.... ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ Ν ΑΚΟΥΣΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΡΟΙΟΝΤΑ" ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ.
ΤΑ ΧΕΡΜΠΑΛ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΟΦ ΟΥΤΕ ΕΦΕΤ ΑΠ ΟΣΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΣ.

ΑΙΝΤΕ ΠΙΑ...ΟΛΑ ΤΑΧΕ Η ΜΑΡΙΟΡΗ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ.

Reaction score
0

λοιπον οσον αφορα για το αν πουλαω.οχι φιλε μου δεν πουλαω γιατι ειναι παρανομο.αλλα για το αν ειναι πυραμιδα θα σε καλυψω ακριβως με αυτο το κειμενο

Είναι μια συνηθισμένη ερώτηση με μονολεκτική απάντηση: ΟΧΙ. Το Network Marketing βασίζεται στην ανάπτυξη ΔΙΚΤΥΟΥ και δεν έχει καμιά σχέση με παράνομες ‘πυραμίδες’, ‘αεροπλανάκια’ κλπ. Και η εξήγηση είναι απλή:

• Τα χρήματα που δίνονται στην εταιρία Δικτυακού Μάρκετινγκ έχουν απτό αντίκρυσμα: κάποιο προϊόν ή υπηρεσία. Μπορεί να είναι κάποιο προϊόν διατροφικό, προσωπικής φροντίδας, καλλυντικό ή υπηρεσία εκπαίδευσης Internet Marketing - ουσιαστικά οτιδήποτε μπορεί να προωθείται μέσω άμεσης πώλησης.
• Οι περισσότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται με αυτό το σύστημα, έχουν ζωή δεκαετιών. Εάν ήταν σχήματα εξαπάτησης θα είχαν καταρρεύσει προ πολλού.
• Οι εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ δραστηριοποιούνται παγκόσμια σε δεκάδες χώρες, με διαφορετική νομοθεσία η κάθε μία.
• Στα σχήματα πυραμίδας, χρήματα βγάζουν όσοι βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας. Αντιθέτως, στις περισσότερες εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ χρήματα βγάζουν όσοι εργάζονται και είναι παραγωγικοί.
• Ο ‘μύθος’ - που οφείλεται στην άγνοια ή τον αρνητισμό κάποιων για κάθε τι καινούργιο (όπως είχε συμβεί με το φραντσάιζ) - ότι ‘οι τελευταίοι’ του Δικτύου πληρώνουν (ή δουλεύουν), για να πληρώνονται οι πρώτοι, καταρρίπτεται ολοσχερώς, και με μόνο το δεδομένο, πως ο ΚΑΘΕ Δικτυωτής - χωρίς καμιά εξαίρεση - είναι ο ΠΡΩΤΟΣ (ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ), της Ομάδας του ΔΙΚΟΥ του Προσωπικού Δικτύου, ανεξάρτητα από τον ‘αριθμό’ Επιπέδου -της ‘ΑΝΑΔΟΧΗΣ’ Γραμμής - στο οποίο έχει εγκατασταθεί, με την Εγγραφή του!!
• Αν ήταν παράνομες πυραμίδες τα δίκτυα εταιριών, θα ήταν έκνομες και οι κυβερνήσεις των 200 περίπου χωρών, στις οποίες αυτές - και χιλιάδες άλλες εταιρίες MLM - δραστηριοποιούνται (με Γραφεία, Αποθήκες, Εγκαταστάσεις, Προσωπικό, Φορολογικά Μητρώα και Απόδοση Φόρου Εισοδήματος, κλπ.), εδώ και στα 40 περίπου χρόνια (ανάμεσα σ' αυτές, και η Ελλάδα!).
• Νόμιμη θεωρείται μια εταιρία Network Marketing - MLM, όταν διαθέτει ΠΡΟΪΟΝ, είτε Υλικό, είτε Άϋλο (Παροχή Υπηρεσίας π.χ.), και αμείβει τους Συνεργάτες της με Προμήθειες επί των Εισπράξεων, που πραγματοποιούνται από την Επιχειρηματική Δραστηριότητα των Μελών του Δικτύου της.

Αντίθετα, ΠΑΡΑΝΟΜΟ θεωρείται το ‘Δικτυακό Οικονομικό Σχήμα’, όταν ΔΕΝ υπάρχει προϊόν ή παρεχόμενη υπηρεσία, αλλά γίνεται αλυσιδωτή διακίνηση χρημάτων από χέρι σε χέρι με ΑΔΙΑΦΑΝΗ - συνήθως μεγάλα – ΚΕΡΔΗ για τους Εκκινητές του Σχήματος, αλλά και μεγάλες ΑΠΩΛΕΙΕΣ, για τα θύματά τους, όταν για κάποιο λόγο, συνήθως με την αποκάλυψη της απάτης από την Έννομη Τάξη, διακοπεί η αλυσίδα (π.χ. ‘πυραμίδες’ Αλβανίας).

Πώς λειτουργεί ένα Δίκτυο MLM;
Το MLM (είναι τα αρχικά του Multi Level Marketing) είναι μια άλλη ονομασία του Network Marketing, που - όμως - επεξηγεί τον τρόπο με τον οποίο δομείται το Δίκτυο των Συνεργατών. Η ανάπτυξη του Δικτύου γίνεται με τη διαρκή προσθήκη πολλαπλών επιπέδων (Levels).

O κάθε Δικτυωτής πληροφορεί κάποιον φίλο του σχετικά με την Επιχείρησή του. Του εξηγεί - με όλες τις λεπτομέρειες - ό,τι έχει σχέση με τα προϊόντα (ή τις υπηρεσίες) που προωθεί, και τα πλεονεκτήματα που θα έχει εκείνος αν αποφασίσει να γίνει Συνδρομητής (ή Πελάτης) της εταιρίας με την οποία συνεργάζεται, πολύ δε περισσότερο αν αποφασίσει να γίνει κι αυτός ‘Συνεργάτης’ της εταιρίας και Μέλος του Δικτύου του.

Αν ο υποψήφιος αποδεχτεί την ‘πρόσκληση’ και γίνει Δικτυωτής (εγγραφόμενος στην εταιρία), ‘εγκαθίσταται’ στο ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ του Δικτύου του ‘Αναδόχου’ του - ή ‘Εισηγητή’, ή ‘Sponsor’ του - του Δικτυωτή, δηλαδή, που τον ‘έφερε’ στο Δίκτυό του, ο οποίος , μάλιστα, αναλαμβάνει και την ‘Επαγγελματική Υποχρέωση’ να τον βοηθήσει να ΠΕΤΥΧΕΙ.

Ο ‘Φίλος’ είναι τώρα ΠΡΩΤΟΥ Επιπέδου (ή ‘Πρώτης Γενιάς’ ή First Generation Συνεργάτης του Αναδόχου του) Δικτυωτής της Εταιρείας. Αν τώρα ο ‘Φίλος’, φέρει - με τον ίδιο τρόπο - ΔΙΚΟΥΣ του ‘Νέους Συνεργάτες’ στην εταιρία, αυτοί θα γίνουν Δικτυωτές στο ΔΙΚΟ του ΠΡΩΤΟ Επίπεδο, που θα είναι το ΔΕΥΤΕΡΟ Επίπεδο (Δεύτερης Γενιάς) του Αναδόχου του!

Με τον ίδιο – απαράλλακτα - τρόπο, όταν κι αυτοί, φέρουν άλλους, νέους Δικτυωτές στο ΔΙΚΟ τους ΠΡΩΤΟ Επίπεδο, οι καινούργιοι θα ‘ενταχθούν’ στο ΔΕΥΤΕΡΟ Επίπεδο του ‘Φίλου’, αλλά - όπως είναι φυσικό - στο ΤΡΙΤΟ Επίπεδο του Αναδόχου του!

Έτσι - και καθώς τα Επίπεδα (Γενιές Συνεργατών - Δικτυωτών) διαρκώς αυξάνονται σε ΒΑΘΟΣ - το ‘Γενικό’, το Κεντρικό Δίκτυο της εταιρίας, γιγαντώνεται (πολύ περισσότερο αν μιλάμε για Δίκτυα που λειτουργούν και αναπτύσσονται ΔΙΕΘΝΩΣ μέσω του INTERNET) σε ΒΑΘΟΣ, με ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΠΙΠΕΔΑ Δικτυωτών, ‘ων ουκ έστι τέλος’!

Το Προσωπικό Δίκτυο του όποιου Δικτυωτή - ωστόσο - όποτε κι αν αυτός εγγραφεί στο Δίκτυο, αρχίζει από το ΠΡΩΤΟ - ΔΙΚΟ ΤΟΥ- ΕΠΙΠΕΔΟ και περιλαμβάνει ΟΛΟΥΣ - όσοι θα προέλθουν από τη Δικτυακή Κίνηση και Επαγγελματική Δραστηριότητα των Μελών του ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ- από εκεί και κάτω.

Για να είναι ΔΙΚΑΙΗ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ η ΔΙΑΝΟΜΗ των ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ στα Μέλη του Δικτύου, η κάθε εταιρία MLM έχει καταρτίσει ένα Σχέδιο (Πλάνο) Αμοιβών, που ορίζει μέχρι πόσων επιπέδων - του Προσωπικου Δικτύου του - ΤΖΙΡΩΝ (Εισπράξεων) ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, αποδίδει κάθε μήνα στον κάθε Δικτυωτή.

Ο πιο συνηθισμένος αριθμός που προτιμούν οι περισσότερες εταιρίες, για απόδοση ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, είναι τα επτά (7) επίπεδα, αλλά δεν είναι λίγες αυτές που πληρώνουν μέχρι το 4ο, το 5ο ή και το 6ο επίπεδο, ενώ ελάχιστες πληρώνουν και για περισσότερα - από τα 7 - Επίπεδα.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Reaction score
0

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ,ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΤΛ.

ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜLM ΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ(ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ)

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Reaction score
0

ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΟΦ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

Reaction score
25.443

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ Η ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΟΦ?

Reaction score
890

...Η ανάπτυξη του Δικτύου γίνεται με τη διαρκή προσθήκη πολλαπλών επιπέδων (Levels).
...Έτσι - και καθώς τα Επίπεδα (Γενιές Συνεργατών - Δικτυωτών) διαρκώς αυξάνονται σε ΒΑΘΟΣ - το ‘Γενικό’, το Κεντρικό Δίκτυο της εταιρίας, γιγαντώνεται (πολύ περισσότερο αν μιλάμε για Δίκτυα που λειτουργούν και αναπτύσσονται ΔΙΕΘΝΩΣ μέσω του INTERNET) σε ΒΑΘΟΣ, με ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΠΙΠΕΔΑ Δικτυωτών, ‘ων ουκ έστι τέλος’!
...
Με τα μαθηματικά έχω προφανώς κάποια δυσκολία, γιατί απ'ότι ξέρω 2 εις την 32 κάνει 4,294,967,296 δηλαδή αν κάθε δικτυωτής έχει από 2 απαυτούληδες, σε 32 επίπεδα έχουμε φτάσει τον πληθυσμό του πλανήτη. Πως μπορεί να αναπτύσσεται σε χιλιάδες επίπεδα;

Reaction score
890

ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΟΦ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
Εμένα με μια απλή αναφορά ότι ίσως κάτι να θυμάσαι σε στυλ δικαστήριο (πριν δημιουργηθεί η εταιρία), δεν με καλύπτει. Γιατί δεν ζητάς ένα αντίγραφο της απόφασης από την εταιρία που να πιστοποιεί αυτό που λες;
Μέχρι τώρα μόνο λόγια διαβάζω, κανένα έγγραφο από ΕΟΦ για κάποιο προϊόν υπάρχει έτσι για δείγμα;

Reaction score
25.443

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ-ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΦΟΔΙΑΣΕΙ?
ΜΠΑΜ ΚΑΝΗ. ΗΜΑΡΤΟΝ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ.

Reaction score
0

NAI ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΦ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ EOΦ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ HERBALIFE η AMWAY ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ

Reaction score
0

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΟ GOOGLE ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΧΗΡΟΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ MLM ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΧΩΡΑΣ.GOOGLARE ΛΙΓΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΓΝΩΣΗ.

Reaction score
0

ΩΡΑΙΟΣ,ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ MLM ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Η ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ(ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ) ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΜΥΑΛΟ,ΜΑΝΤΕΥΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ.ΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΛΙΡΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Reaction score
0

ΚΟΙΤΑΞΤΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΙ ΕΙΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ,Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ Η ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΡΠΑΧΤΗ".ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ MLM,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MLM.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ,ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ(ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΕΡΔΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ)ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ PRIVATE MESSAGE ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ(ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ) ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ MLM.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ,ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ?
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ME EMAIL [email protected]

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343

gmanousakis, σε παρακαλώ να μη συνεχίσεις με κεφαλαία γιατί αντίκεινται στους κανονισμούς (για να προλάβω την ερώτηση, για το συνομιλητή σου που τα χρησιμοποιεί υπάρχει ειδικός τεχνικός λόγος).

Reaction score
25.443

NAI ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΦ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ EOΦ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ HERBALIFE η AMWAY ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ
ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ.
ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

Reaction score
0

ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ.
ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?
εταιρια LR , VITA ACTIVE LR 3x150 ml ,REISHI PLUS LR,PROBALANCE LR,PRO BIOTIC 12,ALOE SΙVERA LIFE ESSENCE SIVERA LR, MEΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΚΑΤI ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Reaction score
0
Και εγώ από του επαγγελματίες της εταιρίας ενημερώθηκα και μπήκα στην LR! Κλασσική εταιρία δικτύου! Ωραία και καλά προιόντα που τα διαφημίζουν και διάσημοι, αλλά και πολύ ακριβά! Δεν μου προσέφερε κάτι σε εισόδημα! Ίσως να έφταιγα και εγώ.... δε ξέρω! Ότι ήταν η herbal life είναι και η lr

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.571
Members
38.199
Νεότερο μέλος
Alex Nik