Η προσπάθεια μου

Reaction score
1.327
Δεν φαίνεται πολύ καλά αλλά το ηχείο που υποδεικνύω στηρίζεται σε βάση που έκανε ο Μελίδης και μια παρόμοια σου κάνει, με τη διαφορά ότι στο κάτω μέρος του «Π» δεν θα μπει απλή βίδα αλλά «σφιχτήρας» (το εν λόγω ηχείο είχε χωνευτό πασο από κατασκευής).
Αν δει ο Μελίδης τη φωτό θα θυμηθεί τη βάση.

Υ. Γ.
ίσως δεν είναι κακή ιδέα να σου βάλει ένας ξυλουργός ένα χωνευτο βιδωτό πάσο δεξιά-αριστερά ή πάνω - κάτω στο ηχείο :rolleyes: Και μετά μπαίνει σε μια απλούστερη βάση. Εξαλου το πάχος των τοιχωμάτων είναι 20 χιλστ, ενώ το βιδωτό πάσο δεν ξεπερνά τα 15
Χρησιμοποίησε έναν ανιχνευτή καλωδίων για να δεις πως πάνε τα καλώδια στον τοίχο.
Εγώ έχω μια εφαρμογή στη κινητό ή οποια είναι αξιόπιστη κ με έχει βοηθήσει πολύ.
θεωρητικά οι οδευσεις των καλωδίων κινούνται κατακόρυφα
Επανέρχομαι μετά από καιρό ,για κάποιο λόγο δεν είχα δει τότε τις απαντήσεις. Αρτέμιε δεν βλέπω να έβαλες κάποια φωτογραφία η link για τη βάση που περιγράφεις. Εάν θυμάσαι σε τι αναφέρθηκες βάλτο εδώ να πάρω καμιά ιδέα. Σκεφτόμουν μέχρι και για αλλαγή ηχείων , να μπουν κάποια με χαμηλότερο προφιλ κουμπωτά στον τοίχο να τελειώνω με το θέμα ασφαλειας και ας τα έχω ακριβώς στο πλαι μου στις 90 μοίρες.

Reaction score
11.753
Επανέρχομαι μετά από καιρό ,για κάποιο λόγο δεν είχα δει τότε τις απαντήσεις. Αρτέμιε δεν βλέπω να έβαλες κάποια φωτογραφία η link για τη βάση που περιγράφεις. Εάν θυμάσαι σε τι αναφέρθηκες βάλτο εδώ να πάρω καμιά ιδέα. Σκεφτόμουν μέχρι και για αλλαγή ηχείων , να μπουν κάποια με χαμηλότερο προφιλ κουμπωτά στον τοίχο να τελειώνω με το θέμα ασφαλειας και ας τα έχω ακριβώς στο πλαι μου στις 90 μοίρες.
Διάφορες βάσεις που μου έφτιαξε ο Μελίδης, πάρε κάποια ιδέα και συζήτησε το, με το Μιχάλη και θα φτιάξει αυτό που πρέπει. Τα εν λόγω ηχεία είναι ενεργά, άρα και βαρύτερα. Είχαν βέβαια ενσωματωμένα πάσα , αλλά όπως σου έγραψα και παλαιότερα , το μόνο εύκολο είναι να φτιαχτεί κάτι τέτοιο.
IMG_6066.jpeg
IMG_6065.jpeg
IMG_6064.jpeg

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541