Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Μου ήταν γνωστή αλλά δεν θυμόμουν ποια ήταν, ρώτησα και μου είπαν Brahms. Αλλά δεν ήξεραν να μου πουν συγκεκριμένα. Το κομμάτι που εκτέλεσε ως encore ο πιανίστας ποιο ήταν, μήπως ξέρεις;Καλημέρα
Ήθελα να ρωτήσω ποια ήταν η σύνθεση που ακολούθησε αμέσως μετά το κονσέρτο του Μπάρτοκ.
Θύμιζε Brahms, αλλά δεν τη γνωρίζω...
Δυστυχώς όχι, αλλά ήταν BachΜου ήταν γνωστή αλλά δεν θυμόμουν ποια ήταν, ρώτησα και μου είπαν Brahms. Αλλά δεν ήξεραν να μου πουν συγκεκριμένα. Το κομμάτι που εκτέλεσε ως encore ο πιανίστας ποιο ήταν, μήπως ξέρεις;
Hungarian dance No 1, BrahmsΚαλημέρα
Ήθελα να ρωτήσω ποια ήταν η σύνθεση που ακολούθησε αμέσως μετά το κονσέρτο του Μπάρτοκ, προς το τέλος δηλαδή.
Θύμιζε Brahms, αλλά δεν τη γνωρίζω...
Έχω καιρό να τους ακούσω, τελευταία είχα εστιάσει στις συμφωνίες του και από τότε που πήρα πικάπ στα 70s rock. ΠερίεργοHungarian dance No 1, Brahms
Αειθαλής (ογδοντάρισε) και πάντα ένας σπουδαίος κιθαρίστας!..στις 29/11 ο πεπε ρομερο στο μεγαρο
ροντριγκο - κονσερτο αρανχουεθ για κιθαρα κ ορχηστρα
Θα πας αύριο στο Μέγαρο;
Είμαι αρκετά μεγάλος (ηλικιακά) για να τρέχω...εκεί...στην πολυκοσμία του Μεγάρου...Θα πας αύριο στο Μέγαρο;
Όποτε πάω, όλο δίπλα σε πρέσβεις, διπλωμάτες και τις κόρες του τυχαίνει να κάθομαι. No jokeΕίμαι αρκετά μεγάλος (ηλικιακά) για να τρέχω...εκεί...στην πολυκοσμία του Μεγάρου...
Έχω, όμως, βιώσει τη λάμψη της όταν ήταν πιο..."λαμπρή"...
Βλέπω έχεις μάτι που...κόβει...(No joke)...Όποτε πάω, όλο δίπλα σε πρέσβεις, διπλωμάτες και τις κόρες του τυχαίνει να κάθομαι. No joke