Most visitors online was 3240 , on 5 May 2025
Καλησπέρα.Ο Αστραπόγιαννος
Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο
Τα χρόνια της θύελλας
Μόλις είδα τον άνθρωπο με το γαρύφαλλο, μόλις συνέλθω γιατί ήταν πολύ δυνατή ταινία, θα γράψω δυό λόγια...και για τις υπόλοιπες φυσικά.
Καλησπέρα.
Πού το είδες, στην τηλεόραση ή σε DVD? Αν το είδες σε DVD, με ενδιαφέρει, γιατί από ότι ξέρω μέχρι σήμερα δεν είχε κυκλοφορήσει, παρά μόνο σε ταινία VHS.
-
Δεν διαβάζεις καλά ότι έγραψα μου φαίνεται ! :136::136::142:ΞΕΧΑΣΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΗΛΙΕ ΦΟΝΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙΤΗΣ ΑΜΠΑΒΗ...
Παναγιωτη εχει κυκλοφορησει εδω και καιρο σε 3πλο dvd box set !
http://www.e-shop.gr/show_dvd.phtml?id=DVD.06144
Σας ευχαριστώ και τους δύο. Πριν περίπου 2 χρόνια που ξαναβγήκε η ταινία στις αίθουσες, είχα ρωτήσει την εταιρεία διανομής (New Star στην Καλλιθέα) και μου είχαν πει ότι δεν υπήρχε στο πρόγραμμα σχέδιο για να κυκλοφορήσει σε DVD. Φαίνεται πως η ζήτηση ανάγκασε να αλλάξουν τα σχέδια.Εχουν κυκλοφορήσει αγαπητέ Παναγιώτη εδώ και ένα χρόνο περίπου από την Audiovisual σε DVD ! Στα Public τα έχει σε boxset και τα τρία για 35 ευρώ, ενώ στα media markt τα έχουν 4 ευρώ το ένα ξεχωριστά.Τα ίδια δισκάκια είναι διαλέγεις και παίρνεις (εγώ τα πήρα ξεχωριστά)...Βλέπονται αξιοπρεπέστατα και στον προβολέα, εγώ τα καταευχαριστήθηκα !
???????????Δεν διαβάζεις καλά ότι έγραψα μου φαίνεται ! :136::136::142:
Tι άλλο έπρεπε να γράψω βρε Γρηγόρη ; :203:...Την παράσταση κλέβει το κομμάτι "Ήλιε φονιά"που δένει αρμονικά με την εκτέλεση-παράδοση του Αστραπόγιαννου από/στους χωροφύλακες, ένα αριστούργημα δυστυχώς ανεπανάληπτο !
Ευχαριστώ.Τα ίδια είναι Παναγιώτη όλα ! Τα εξώφυλλα αλλάζουν...3.99 στα ΜΜ και στα SATURN.
Ευχαριστώ.Τα ίδια είναι Παναγιώτη όλα ! Τα εξώφυλλα αλλάζουν...3.99 στα ΜΜ και στα SATURN.
Την πηρα την συλλογη απο ενα Μετροπολις στα 19,90 €.Παναγιωτη εχει κυκλοφορησει εδω και καιρο σε 3πλο dvd box set !
http://www.e-shop.gr/show_dvd.phtml?id=DVD.06144
Ησουν και τυχερος.:107:20 ευρώ,μαζί με άλλο ένα DVD.