- Reaction score
- 8.899
Δεν γράφεις ότι 1 λέι είναι 20 λεπτά. Δηλαδή η τιμή είναι 10 ευρώ τον μήνα για 10 Gbps. Και μετά λέμε να έρθουν τηλεργαζόμενοι στην Ελλάδα.
Έχεις δοκιμάσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές; Έχετε αξιοπρεπές Cosmote 4G;Λόγω άθλιων γραμμών στην περιοχή μου με διαρκείς αποσυνδέσεις και μικρή ταχύτητα σκέφτομαι σοβαρά το starlink παρά το υψηλό κόστος. Έχει κανείς εμπειρία από την χρήση και την εγκατάσταση του;
Ναι, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Το 4G ακόμη χειρότερο από τα landlines. Βλέπεις είμαστε στα βουνά της κρήτης ξεχασμένοι και απ'το θεό.Έχεις δοκιμάσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές; Έχετε αξιοπρεπές Cosmote 4G;
ένας φίλος ναυτικός μου στρίμαρε πριν μέρες σε 4κ....και έπαθα πλάκα....Σχετικα με το starlink, η εταιρεια στην οποια εργαζομαι βαζει σε ολα τα καραβια της το συστημα ωστε να εχουν ολοι γρηγορη προσβαση στο διαδικτυο και σε επικοινωνιες.
Μας δινουν 150GB το μηνα και μετα 2.5 ευρω ανα εξτρα GB για οποιον χρηστη επιθυμει παραπανω.
Μεγαλη αναβαθμιση απο τα 6mbps στα 150mbps.
Πρωτοβουλια της αφεντικινας.
Είναι φθηνότερο από τα vsatΣχετικα με το starlink, η εταιρεια στην οποια εργαζομαι βαζει σε ολα τα καραβια της το συστημα ωστε να εχουν ολοι γρηγορη προσβαση στο διαδικτυο και σε επικοινωνιες.
Μας δινουν 150GB το μηνα και μετα 2.5 ευρω ανα εξτρα GB για οποιον χρηστη επιθυμει παραπανω.
Μεγαλη αναβαθμιση απο τα 6mbps στα 150mbps.
Πρωτοβουλια της αφεντικινας.
Υπαρχει. Βαζουν κεραιες σε ολα τα καραβια για συνδεση 4g με τα δικτυα κινητης οταν θα εισαι σε τετοιες περιοχες.Είναι φθηνότερο από τα vsat
Όλοι σε starlink γυρνάνε λόγω κόστους.
Δωράκι το bandwidth για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε διάφορα καβατζιλικια.
Ένα θέμα έχει, δεν παίζει Κίνα, θες καβατζα για την περιοχή εκείνη