Αν καταλαβαίνω σωστά, το κάτοπτρο τώρα είναι σχεδόν οριζόντιο (12,03 μοίρες κλίση μόνο προς τα κάτω) και θα πρέπει να αποκτήσει κατά 10,97 μοίρες μεγαλύτερη κλίση προς τα κάτω.
Στον οριζόντιο άξονα (Ανατολή-Δύση) πρέπει να σταφεί 11,16 μοίρες ανατολικά.
Ήμουν την περασμένη Τρίτη σε εξοχικό σπίτι φίλου πάνω απ' το Ναύπλιο που έβαλε Starlink mini. Άρχισε να βρέχει, όχι τίποτα φοβερό, και το σήμα χάθηκε εντελώς. Απογοητεύτηκα.
Κάποια παπαριά έχουν κάνει, ή είναι το "mini" προβληματικό.
Άμα ήταν έτσι προβληματική η κατάσταση γενικώς στην starlink, στο ψιλόβροχο, εμείς εδώ πάνω δεν θα είχαμε ίντερνετ όλο το χειμώνα, που άμα ξεκινήσει δε σταματάει!
Έχω δει κατ'επανάληψιν εδώ σε ΠΟΛΥ γερές καταιγίδες, να ρίχνει κουβάδες ασταμάτητα, να λειτουργεί κανονικά το ίντερνετ.
Βασικά δεν έχουμε προβλήματα όσο άσχημος κι αν είναι ο καιρός.
Με κατακλυσμό όχι όμως το mini δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Το μόνο σοβαρο θέμα που έχουν όλοι είναι το live streaming. Για αυτό γκρινιάζουν όλοι με cosmote tv κτλ. Εγώ δεν έχω καλωδιακή τηλεόραση για να σας πω αλλά όταν θέλω να μπω να δω καμερες απομακρυσμένα πολλές φορές συχτηρώ!!!
Το starling είναι φοβερό για προβληματικές περιοχές χωρίς οπτική ίνα. Αν υπάρχει οπτική είναι δε συζητάμε για κάτι άλλο
Όσον αφορά την ευθυγράμμιση όπως σου είπαν παραπάνω από το κινητό σου θα το φέρεις σωστά και αν θέλεις το τελειοποιεις από το web ui 192.168.100.1 που έχεις μπει