Η Starlink στην Ελλάδα.

Reaction score
7.922
Μπορεί κάποιος να μου πει προς τα που πρέπει να γυρίσει το Κάτοπτρο? Δυτικά η ανατολικά? Πάνω η κάτω ?

Firefox_Screenshot_2025-11-28T19-12-20.653Z.png

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.216
Αν καταλαβαίνω σωστά, το κάτοπτρο τώρα είναι σχεδόν οριζόντιο (12,03 μοίρες κλίση μόνο προς τα κάτω) και θα πρέπει να αποκτήσει κατά 10,97 μοίρες μεγαλύτερη κλίση προς τα κάτω.

Στον οριζόντιο άξονα (Ανατολή-Δύση) πρέπει να σταφεί 11,16 μοίρες ανατολικά.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.348
Ήμουν την περασμένη Τρίτη σε εξοχικό σπίτι φίλου πάνω απ' το Ναύπλιο που έβαλε Starlink mini. Άρχισε να βρέχει, όχι τίποτα φοβερό, και το σήμα χάθηκε εντελώς. :O_o: Απογοητεύτηκα.

Μου ξόδεψαν 10+GΒ από το κινητό που έχει πολύ. :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.246
Κάποια παπαριά έχουν κάνει, ή είναι το "mini" προβληματικό.

Άμα ήταν έτσι προβληματική η κατάσταση γενικώς στην starlink, στο ψιλόβροχο, εμείς εδώ πάνω δεν θα είχαμε ίντερνετ όλο το χειμώνα, που άμα ξεκινήσει δε σταματάει!

Έχω δει κατ'επανάληψιν εδώ σε ΠΟΛΥ γερές καταιγίδες, να ρίχνει κουβάδες ασταμάτητα, να λειτουργεί κανονικά το ίντερνετ.

Βασικά δεν έχουμε προβλήματα όσο άσχημος κι αν είναι ο καιρός.

Reaction score
1.316
Με κατακλυσμό όχι όμως το mini δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Το μόνο σοβαρο θέμα που έχουν όλοι είναι το live streaming. Για αυτό γκρινιάζουν όλοι με cosmote tv κτλ. Εγώ δεν έχω καλωδιακή τηλεόραση για να σας πω αλλά όταν θέλω να μπω να δω καμερες απομακρυσμένα πολλές φορές συχτηρώ!!!
Το starling είναι φοβερό για προβληματικές περιοχές χωρίς οπτική ίνα. Αν υπάρχει οπτική είναι δε συζητάμε για κάτι άλλο
Όσον αφορά την ευθυγράμμιση όπως σου είπαν παραπάνω από το κινητό σου θα το φέρεις σωστά και αν θέλεις το τελειοποιεις από το web ui 192.168.100.1 που έχεις μπει

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork