Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ WOKE ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ??Αυτά κάνει το Auto correct
Ναι,αν χρησιμοποιεις Nokia 15ετιαςΥπάρχει η λέξη ΜΠΙΝΟΦΩΝΟ στο auto-correction?
Ϊσως του ξέφυγε στο γράψιμο το ΜΠΟ...
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τη λέξη την ανακαλυψε ο νηματοθετης!
Εδώ λέει πως το 788 έχει 13 ολοκληρωμένα, που μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν αν χρειαστούν αντικατάσταση. Ίσως το service manual ξεκαθαρίζει αν είναι κοινά IC ή όχι.
Είναι και τα δύο 50 χρόνων πιά...
Το 854 έχει μία επιπλέον ταχύτητα (3-3/4) και 3db μεγαλύτερο λόγο S/N βάσει προδιαγραφών.
Πάντως και τα δύο έχουν χαμηλό S/N για τα σημερινά δεδομένα.
Και τα δύο είναι ωραία, αλλά και γω το 854 θα διάλεγα....
Ενδιαφέρον του ακούω εσύ ποιο θεωρείς ένα καλό που βινόφωνο αγαπημένο δικός σουΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΜΠΙΝΟΦΩΝΑ
ΑΠΟ TEAC KAI TASCAM....
View attachment 348969
View attachment 348971
Υπάρχουν πολλοί πιό ψαγμένοι συμφορουμίτες από μένα.Το S/N τι ακριβώς ρόλο παίζει; Απ' ότι διάβασα είναι ο λόγος του σήματος προς τον θόρυβο πόλοι λένε ότι όταν έχεις χαμηλό S/N (signal/noise)το μηχάνημα που έχεις πχ κονσόλα ενισχυτής (στην βαθμίδα εισόδου αλλά και ενίσχυσης) με αυτό τον τρόπο έχει περισσότερο χαρακτήρα και καλύτερο ήχο διότι προκύπτουν αρμονικές και γενικά φτιάχνει την δική του χροιά . Απ' ότι βλέπω είσαι ψαγμεμος θα ήθελα περαιτέρω την βοήθεια σού και κατατοπιστικό είμαι καινούργιος στον χορό του analog ήχου και αρχίζω να πειραματίζομαι
Εννοείται είναι κάπως φουτουριστικά και τραβάνε
Υπάρχουν πολλοί πιό ψαγμένοι συμφορουμίτες από μένα.
Το S/N ή SNR είναι πρακτικά πόσο πιό δυνατός είναι ο ήχος από το ελάχιστο επίπεδο ανεπιθύμητου θορύβου που μπορεί να γραφτεί στην ταινία και να παιχτεί από την συσκευή. Πρακτικά, όσο μεγαλύτερο, τόσο καλύτερα.
Signal-to-noise ratio - Wikipedia
en.wikipedia.org
Αν βάλεις να παίξει μια άγραφτη ταινία (ή κασέτα σε κασετόφωνο), θα ακούς ένα synex;h ήχο σαν φύσημα από τα ηχεία.
Αυτό θα σε συνοδεύει πάντα, αλλά θα το καλύπτει η γραμμένη μουσική στην μαγνητική ταινία.
Το S/N σήμερα σε ένα απλό CDp είναι 100 db, αλλά πριν 50 χρόνια έτσι ήταν.
Επίσης θα δεις πως ανάλογα με την ταχύτητα της ταινίας, αλλάζουν τα χαρακτηριστικά αναπαραγωγής/εγγραφής, τόσο η απόκριση συχνότητας όσο και το S/N.
Να ρωτήσω από περιέργεια, γιατί θες να πας σε τετρακαναλικό και όχι στέρεο μαγνητόφωνο?
Ενδιαφέρον του ακούω εσύ ποιο θεωρείς ένα καλό που βινόφωνο αγαπημένο δικός σου
Αμα δεν το μετάνοιωσες, δεν πειράζει. Χαλάλι....ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 3340 ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ
ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΚΑΘΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΗΛΥΚΟ....
View attachment 348991
Η πενηντάρα (που θα καταλήξεις) θα θέλει και ένα service πριν την στρώσεις στην δουλειά.Θέλω να έχω τη δυνατότητα εγγραφής σε 4 κανάλια για λόγους μίξης σε αναλογική ταινία ,να γράφω αναλογικά. Απλά είμαι ενθουσιασμένος τώρα τελευταία γιατί άκουσα από μπομπινόφωνο μια live ηχογράφηση από έναν φίλο και ήταν πολύ ιδιαίτερος και καλός ο ήχος. Τα τελευταία χρόνια γενικά με τον αναλογικό ήχο που αρχίζω να ασχολούμαι έχω βρει μεγάλες διαφορές στην ποιότητα και ψάχνομαι