Θέλω να αγοράσω μπομπινόφωνο SONY

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.853
...για να καταληξει να γραφτει αρτια στη μπομπινα χρειαζεται μια σειρα απο εξοπλισμο πιο πριν (ενδεικτικα: μικροφωνα , κομπρεσορες , μικτες κοκ - περα απο τα software).
...και εν τελη η αναπαραγωγη του οποιου ηχογραφηθεντως αποτελεσματος χρειαζεται και το αντιστοιχο συστημα αναπαραγωγης (Που ειναι και το θεμα του φορουμ).
.... αν δηλαδη το καλητερο συστημα καταγραφης ηταν το βινυλιο , θα γραφαμε σε βινυλιο τα οργανα και θα τα μιξαραμε απο βινυλιο σε βινυλιο ? 🐒

Last edited:

Reaction score
25.266
ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙΝΤΑΖ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΑΚΑΙ ΤΟΥ 70 ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ

ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΣΕΤΑ 8ΤΡΑΚ....

1970 Akai X-1800SD

images.jpg

Reaction score
2
Να υπολογίζεις από 5000 χωρίς φόρους και μεταφορικά. Πολύ καλά αλλά μάλλον για χρήση studio. Και σίγουρα όχι για πρώτη εμπειρία με μπομπινόφωνο...
Δεν έχω πρώτη έχω πάρει ένα Sony
...για να καταληξει να γραφτει αρτια στη μπομπινα χρειαζεται μια σειρα απο εξοπλισμο πιο πριν (ενδεικτικα: μικροφωνα , κομπρεσορες , μικτες κοκ - περα απο τα software).
...και εν τελη η αναπαραγωγη του οποιου ηχογραφηθεντως αποτελεσματος χρειαζεται και το αντιστοιχο συστημα αναπαραγωγης (Που ειναι και το θεμα του φορουμ).
.... αν δηλαδη το καλητερο συστημα καταγραφης ηταν το βινυλιο , θα γραφαμε σε βινυλιο τα οργανα και θα τα μιξαραμε απο βινυλιο σε βινυλιο ? 🐒
Θεωρώ πως όχι έχεις δικό από την οπτική γωνία σού

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.853
...εχουν στούντιο τον εξοπλισμό, μπορείς να κάνεις τα πειράματα σου.
Ομως να ξερεις οτι δεν ειναι ολα οσο απλα λέγονται κ εχουν παγιδες :)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki