- Reaction score
- 1.815
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??
Αντουάν έρχοντεεεεεεεεεε!!!
Αντουάν έρχοντεεεεεεεεεε!!!
Μόλις δώσαμε γκάζια δεν έδειξε τα βαττ του, που φαινομενικά θα έπρεπε να δούμε περισσότερη οδήγηση και τσαμπουκα σε σχέση με τον Onkyo. Πραγματικά δε φάνηκε καθόλου η διαφορά, μέχρι που έπιασαν και τα δυο μηχανήματα τα όρια της παραμόρφωσης.
Να τα τα βαττ...Οι εντοπισμένες διαφορές με το δικό μου ενισχυτή είναι ότι ο Onkyo ήταν μεσουψηλά πιο προβολικός με αποτέλεσμα όταν οι εντάσεις ήταν απόλυτες να υπάρχει μια τάση σκληράδας η οποία δεν εμφανίστηκε καθόλου στον ncore.
Οχι, θα λεγα οτι ειναι all rounder.Μπορείς να πείς ότι ταιριάζει περισσότερο σε ένα x είδος μουσικής και λιγότερο σε άλλο?
Και αν ναι, ποια θα ήταν αυτά?
εγώ που είμαι 1,87 θα "ζοριστώ" λες;Το θέμα του είναι στην τοποθέτηση της φωνής που τη βάζει στο ίδιο ύψος με τα υπόλοιπα όργανα.
Παντελή όταν μπορέσεις μπες στο γνωστό σαιτ με τους 40 κλέφτες και αγόρασε τα αντίγραφα απο τις πρώτες μοντούλες του Μπρούνο.Δεν εχω γραψει ακομη τις εντυπωσεις μου οι οποιες ειναι αρκετα κοντα στου Σταματη σε πολλα σημεια, ωστοσο το χαρακτηριστικο του περιορισμενου υψους της σκηνης κατα την αναπαραγωγη των μεσαιων κ εμφανως των φωνων, το ακουσα και γω κ παρακαλουμε οι αποψεις ημων που μπαινουμε στη διαδικασια να ακουμε τα μηχανηματα, να ειναι επισης σεβαστες.
Δεν θα πω οτι ετσι ειναι σωστο να ακουγονται τα μεσαια, ουτε το αν μ'αρεσει η μια ή η αλλη εκδοχη, απλα το αναφερω σαν διαπιστωση του γεγονοτος συγκριτικα με τα αλλα 2 μηχανακια που ακουσαμε.
εγώ που είμαι 1,87 θα "ζοριστώ" λες;
να το δούμε αλλιώς: σε τι ύψος ακροατών συνίσταται;
και μια παράπλευρη ερώτηση: η υψίφωνος ακούγεται πιο ψηλά ή πιο χαμηλά από τον βαρύτονο;
ΥΓ πραγματικές απορίες. παρακαλώ να γίνουν σεβαστές.