Ιστορίες hi end για γέλια και για κλάματα

Reaction score
2.577
Τα πανελ λεει πρέπει να έχουν τουλάχιστον 1.5 μέτρο απο τον πίσω τοίχο.
Να έχουν ίσες αποστάσεις απο τους πλάγιους τοίχους.
Βρήκα την ιδανική θέση.....
Γιατι να πέσει παντόφλα?
Δεν καταλαβαίνω....

Τα δικα μου γυρω στο 1.35μ. Ζω μονος μου, δεν υπαρχει θεμα παντοφλας, παντως οτιδηποτε σε θηλυκο εχει μπει εδω μεσα απο γατα μεχρι φιλη, κουμπαρα, θεια, φιλη φιλου κοκ εχει εκφραστει αρνητικα για τα μαυρα τεραστια παραβαν κι ας παιζουν ωραια μουσικη
:)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479
Ναι και εγώ την ίδια απορία έχω , τι είναι αυτά που μοιάζουν με δορυφόρους μπροστά από τα πάνελς?

D

deleted user 10898

Guest
Καλημερα, ηχεία ειναι κι αυτα, η φωτογραφια ειναι οταν τα ειχα πρωτοπαρει και τα δοκιμαζα, τωρα παιζουν σε αλλο χωρο σαν desktop ηχεια του υπολογιστη μου. Ειναι τα mackie mr6 mk3 studio monitors.
Πες για τα apogee...

Reaction score
2.577
Χαχα, τι μου θυμισατε, Apogee Diva ηταν τα ηχεια που ηθελα παντα να αποκτησω, δυστυχως οταν συγκεντρωσα το ποσο να τα αγορασω (1998) ειχε ηδη σταματησει η παραγωγη και ενα ζευγαρι μεταχειρισμενα που ειχα δει σε αγγελια ειχε ηδη αλλαξει χερια.

Reaction score
270
Καλησπερα σε ολους και καλο χειμωνα μετα απο την καλοκαιρινη απουσια. Τα πραγματα παιδια ειναι ακριβως οπως τα λετε μας δουλευουν ψιλο γαζι και δε θελουμε να το παραδεχτουμε απο την ωρα που μπηκα στο στουντιο ενος φιλου ξυπνησα ευτιχως ημουν τυχερος και τα σχολασα ολα και πηρα genelec και βρηκα την υγεια μου οχι οτι ειναι τα καλυτερα μονιτορ αλλα ειναι τιμια και μακραν καλυτερα απο hi end πολαπλασιου κοστους που θελουν και αλλα τοσα απο πισω για να παιξουν.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.446
Καλησπερα σε ολους και καλο χειμωνα μετα απο την καλοκαιρινη απουσια. Τα πραγματα παιδια ειναι ακριβως οπως τα λετε μας δουλευουν ψιλο γαζι και δε θελουμε να το παραδεχτουμε απο την ωρα που μπηκα στο στουντιο ενος φιλου ξυπνησα ευτιχως ημουν τυχερος και τα σχολασα ολα και πηρα genelec και βρηκα την υγεια μου οχι οτι ειναι τα καλυτερα μονιτορ αλλα ειναι τιμια και μακραν καλυτερα απο hi end πολαπλασιου κοστους που θελουν και αλλα τοσα απο πισω για να παιξουν.
Και εγώ τα Genelec τα θεωρώ πολυ καλά και τίμια ηχεία. Τα έχω ακούσει σε διάφορα studios λόγο δουλειάς. Ποια πήρες;

Reaction score
1.532
Kharma_Grand-enigma-reference-system-11.jpg
Άσχετο... Αυτα τα γκραντ ενιγκμα, ειναι ξαπλωτα jbl 4520 (στο πιο καγκουρικο) του 1.000.000$ ?

Reaction score
270
Τα 8050b φιλαρακι και εχω και το sab το 7070a

Οσο για το χωρο ειναι το βασικοτερο αφηστε τα καλωδια των χιλιαδων ευρω και τις μπουρδες και φτιαχτε το χωρο οχι φυσικα αγοραζοντας ετοιμα πανελ και πανακριβα διαχυτικα αλλα φτιαχνοντας τα μονοι σας! Ο χωρος ειναι το βασικοτερο αλλιως ειναι σα να οδηγας φεραρι στα χωραφια!

Οσο για τα focal του χατζησταμου οποσδηποτε κλασης ανωτερα απο τα hi end της, που να ακουσετε και τα grimm αν και τα θεωρω ακριβα για τα 250000 που ζητανε αν τα συγκρινεις βεβαια με hi end ειναι τσαμπα μιας και ειναι ολοκληρωμενη προταση και με μια πηγη καθαριζεις! Αν τα συγκρινεις με studio υπαρχουν πολλα και μεγαλα μονιτορ σε αυτα τα λευτα

Last edited by a moderator:

alexis

Reaction score
30.446
Τα 8050b φιλαρακι και εχω και το sab το 7070a

Οσο για το χωρο ειναι το βασικοτερο αφηστε τα καλωδια των χιλιαδων ευρω και τις μπουρδες και φτιαχτε το χωρο οχι φυσικα αγοραζοντας ετοιμα πανελ και πανακριβα διαχυτικα αλλα φτιαχνοντας τα μονοι σας! Ο χωρος ειναι το βασικοτερο αλλιως ειναι σα να οδηγας φεραρι στα χωραφια!

Οσο για τα focal του χατζησταμου οποσδηποτε κλασης ανωτερα απο τα hi end της, που να ακουσετε και τα grimm αν και τα θεωρω ακριβα για τα 250000 που ζητανε αν τα συγκρινεις βεβαια με hi end ειναι τσαμπα μιας και ειναι ολοκληρωμενη προταση και με μια πηγη καθαριζεις! Αν τα συγκρινεις με studio υπαρχουν πολλα και μεγαλα μονιτορ σε αυτα τα λευτα
Τα FOCAL;
Από ότι βλέπω τα 4000€ - 4500€ σου φύγανε.
Τα έχεις καιρό; Γιατί βλέπω το sub έχει αντικατασταθεί από το 7370.
Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν επελεξες SAM σειρά;; Με μικρόφωνο, calibration κλπ δηλαδή.

Reaction score
270
Με μικροφωνο σαφος ειναι καλυτερα δε τα διαλεξα γιατι ετυχε και τα πηρα ως εξης τα 8050 με ανταλαγη μα ενα parasaound που ειχα και κατι audio spectrum και το sub σφραγισμενο μισο τιμης

alexis

Reaction score
30.446
Με μικροφωνο σαφος ειναι καλυτερα δε τα διαλεξα γιατι ετυχε και τα πηρα ως εξης τα 8050 με ανταλαγη μα ενα parasaound που ειχα και κατι audio spectrum και το sub σφραγισμενο μισο τιμης
Ωραίος.
Πως παίζει το σετ Genelec σε σχέση με αυτά που είχες;;

Reaction score
270
Που να ακουσεις και τα τριδρομα με το δωδεκαρι δε τα κατεβαζει ρε γαμωτο κανεις στην εκθεση να γελασουμε να τους δεις να ξυνονται και να δεις και αλλους που θα μπαινουν στο δωματιο και θα φευγουν χωρις να ακουσουν μονο απο την εικονα για να καταλαβεις ποσο θυματα ειμαστε!
[DOUBLEPOST=1476290168][/DOUBLEPOST]Ηταν νυχτα και ξημερωσε και να δεις χαρα που ειχα οταν πηρα τον ορφεα
[DOUBLEPOST=1476290290][/DOUBLEPOST]Ουτε ενυσχυτες ουτε καλωδια ουτε τιποτα εδιωξα της κουμουτζες και ηρεμησα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.534