Ιστορίες hi end για γέλια και για κλάματα

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.271
- το 2003 δούλευα στο stereo-επιλογές του μακαρίτη Σπύρου Κατσινή ( απίθανος άνθρωπος , τον ήξερα και πρίν συνεργαστούμε ) , πήγα λοιπόν στην Adamco που ήμουν και πελάτης , να τους πώ για την νέα μου δουλειά

- αφού με συνεχάρηκαν με ρώτησε ο τότε διευθυντής της , ποιό τμήμα θα ανελάμβανα μιάς και ήξεραν πως ήμουν δικάναλος και αναλογικός ενώ το stereo-επιλογές ήταν προσανατολισμένο στο home cinema

- τους είπα γιά ένα νέο τμήμα με πικάπ και highend γενικότερα . . . αμέσως όλοι έβαλαν τα γέλια . . .

- τί έγινε ρε παιδιά γιατί γελάτε ;
- κοίτα να δεις ( μου λένε ) , - στους πελάτες σου να τα λες αυτά ( και εμείς το ίδιο κάνουμε ) , αλλά όχι μεταξύ μας τέτοια

. . . με παίρνει ο δ/της από τον ώμο και με βάζει μέσα στο εκθετήριο ( τότε είχαν εκτός από την marantz , totem , martin logan κλπ )

- εδώ μου λέει βλέπεις μέτριο , ακριβό και πολύ ακριβό hifi . . . - έλα όμως και στο γραφείο μου να σου δείξω κάτι ( είχε έναν model 8 της εποχής Saul Marantz ) . . . αυτό είναι highend

Reaction score
775
Ήμουν στην διαδικασία αναβάθμισης dac.
Είχα το εξαιρετικό theta gen v και ψαχνόμουν για κάτι πιο σύγχρονο που θα πρόσφερε ηχητικά ακόμα περισσότερα πράγματα.
Κάποια στιγμή εμφανίζεται ένα Vekian και κατόπιν συννενόησης, έρχεται ο πωλητής σπίτι για να κάνουμε A to B με το δικό μου προκειμένου να αποφασίσω για την αγορά του Vekian.
Ξεκινάμε με το theta λοιπόν - εξαιρετικό, αναλογικό σχετικά, με ωραίο μπάσο, τίμια μεγάλη σκηνή.
Αλλάζουμε στο vekian.
Προσπαθώ να αντιληφθώ διαφορές, αλλά δεν τα καταφέρνω. Ο πωλητής επιμένει ότι οι διαφορές είναι τεράστιες, το ίδιο και ένας φίλος μου που παραβρίσκεται στην ακρόαση.
Το a to b συνεχίζεται, με μένα πλέον να πείθομαι από τους άλλους 2 ότι υπάρχει διαφορά. Σε καμία περίπτωση όμως η διαφορά ενός vintage dac με ένα πιο σύγχρονο λιανικής 25.000.
Αφού λοιπόν έχω τρελαθεί μην ακούγοντας διαφορές παρόλα όσα έλεγαν οι άλλοι 2, αποφασίζω να κοιτάξω τις συνδέσεις στα μηχανήματα.
Στο a to b ακούγαμε πάντα το theta (που οι άλλοι 2 έβρισκαν μεγάλες διαφορές) :).
Φυσικά όταν κάναμε κανονικό a to b, μας έφυγε το κεφάλι με το vekian...

Reaction score
775
δεν καταλαβα, τι δε πηγε καλα?! και επαιζε μονο το theta?!
ουτε εγω θυμαμαι - νομιζω, επειδη ο προ ηταν ο ref 3 της ar, οτι ειχαμε κανει στο ιδιο source στον προ (cd), την συνδεση rca με το theta και balanced με το vekian, μονο που απο την μερια του vekian δεν ειχαμε βαλει ποτε τα βισματα. Δεν παιρνω και ορκο παντως οτι αυτο ηταν - παει καιρος
[DOUBLEPOST=1543591098][/DOUBLEPOST]
Και θα δώσεις κοσπέντε κέι για dac?
προφανως οχι - παιζει γυρω στα 7000 μτχ

Reaction score
775
Κατσε κατσε ειναι και 16/44.
Καλο το trolling αλλα οταν γράφετε κατι, καλο ειναι να χετε κανει τον κόπο να το χετε εστω γκουγκλαρει.
[DOUBLEPOST=1543605331][/DOUBLEPOST]
Αχαχαχαχαχα! Ούτε χάρισμα να μου το έδιναν δεν το έπαιρνα.
Δε θα στο χαρίσει κανένας αγαπητε, μην αγχωνεσαι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.534
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106