ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
απο-Συντονιστής
- Reaction score
- 196
Re: Κιτρινος Τυπος.
Οκ. Σε λιγο θα παμε στον ψυχιατρο...
Οκ. Σε λιγο θα παμε στον ψυχιατρο...

ο Samba-λης θα σε εξετάσει????ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Οκ. Σε λιγο θα παμε στον ψυχιατρο...![]()

)

υπάρχει και αστακός μινι-μακ τον εχει ο νέκτονας!!unforgiven said:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ![]()
![]()
![]()
![]()
(Αλήθεια, υπάρχουν όλα αυτά τα προϊόντα από αστακό;![]()
![]()
)
Είσαι η μούσα τουΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Εμενα γιατι με βαζεις σε καθε ιστορια σου μωρη?
Ο unforgiven και ο healler δεν σου φτανουν?![]()
![]()
![]()

Ναι, αλλά είναι πολύ γρήγορος! Πού να τον προλάβω!υπάρχει και αστακός μινι-μακ τον εχει ο νέκτονας!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ακομα και τωρα δεν φοβηθηκες ??? Φτου!!! Αρχιζω να χανω το ταλεντο μου...katerinaki said:Βρε Λευτέρη μου ούτε φωτογραφία μου να σου είχα δώσει.....Στο μόνο που έπεσες έξω είναι που δεν μου έκανες τα πολύ μακρυά μαλλιά μου..χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......Κορυφαίο......

Εκεινο το παγωτο που μπορουμε να το βρούμε; 8)dream_GR said:υπάρχει και αστακός μινι-μακ τον εχει ο νέκτονας!!unforgiven said:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ![]()
![]()
![]()
![]()
(Αλήθεια, υπάρχουν όλα αυτά τα προϊόντα από αστακό;![]()
![]()
)

αλήθεια πώς σου βγήκε αυτό το "κουσούρι" με την βέσπα???Χρήστος Ακρατόπουλος said:Επίσης πρέπει να τονίσω ότι δεν ξέρω να οδηγώ βέσπα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν διαβαζεις τα μαθηματα σου μου φαινεται... Κακο παιζί... Δες τις "περιπετειες ενος γενικού"...dream_GR said:αλήθεια πώς σου βγήκε αυτό το "κουσούρι" με την βέσπα???Χρήστος Ακρατόπουλος said:Επίσης πρέπει να τονίσω ότι δεν ξέρω να οδηγώ βέσπα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

μωρέ ξέρω, ξέρω!!!! απλά εδώ δεν είναι θέμα αν εχεις δίπλωμα για οδήγηση βέσπας, αλλά αδεια πάρκινγκ βέσπας!!!ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Δεν διαβαζεις τα μαθηματα σου μου φαινεται... Κακο παιζί... Δες τις "περιπετειες ενος γενικού"...dream_GR said:αλήθεια πώς σου βγήκε αυτό το "κουσούρι" με την βέσπα???Χρήστος Ακρατόπουλος said:Επίσης πρέπει να τονίσω ότι δεν ξέρω να οδηγώ βέσπα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()