Κίτρινος τύπος

V

VIDEOMIX

Guest
Re: Κιτρινος Τυπος.

Συγχαρητήρια. Το καλύτερο που έχεις φτιάξει για το AVsite. Και πολύ καλό στόρυ και απίθανες φάτσες και γκριμάτσες. Ο τρελλογιατρός, όλα τα λεφτά. Τον τρελλάναμε τον άνθρωπο. :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

dream_GR said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Επίσης πρέπει να τονίσω ότι δεν ξέρω να οδηγώ βέσπα...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αλήθεια πώς σου βγήκε αυτό το "κουσούρι" με την βέσπα???
Μήπως ξέρετε από βέσπα;;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

exile

Videocameras
Reaction score
4.541

Αυτο το.."Το κακο πουλι με το μεγαλο ραμφος".. ,δεν υπονοει τιποτε ετσι???
Για να μην μπερδευομαστε το λεω... :D :D :D :D :D
Παντως ο Αντρέ θ'ανησυχησει αν δεν τον βαλεις σε καποια ιστορια :wink: :wink: :wink: :wink:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Μουλωχτος ειναι αυτος... Δεν αφηνει σημαδια πισω του. Αλλα που θα μου παει... Με λιγη βοηθεια απο τους "φιλους" του... :wink: :twisted: :lol:

Reaction score
53

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Μουλωχτος ειναι αυτος... Δεν αφηνει σημαδια πισω του. Αλλα που θα μου παει... Με λιγη βοηθεια απο τους "φιλους" του... :wink: :twisted: :lol:
..with a little help of my friends... εεεεεεεμμμμ!!!!! Beatles και μετά Joe Cocker!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
14

Sambalis said:
..with a little help of my friends... εεεεεεεμμμμ!!!!! Beatles και μετά Joe Cocker!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
σε λίγο και ο ψυχίατρος θα κολήσει το name that tune!!!!!! :p :p :p :p

Reaction score
26.651

μη μασας ναουμ , οσο για τον ανδρεα σιγα μη μιλησει, ξερουμε που μενει αλλωστε...

Reaction score
3

Λευτέρη,απίθανος. :D Καλόπιασμα :wink:
Εχεις κάνει πλαστική στην μύτη? γιατί στην φωτό δεν μοιάζει και τόσο για ράμφος... :lol: :lol:

...ουφ την γλύτωσα,για άλλη μια φορά... :D

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Δεν ειμαι εγω στην φωτο. Ο πινοκιο ειναι. Εμενα δεν χωραει σε φωτο!!!! Οσο για την πλαστικη... Ασε, πηγα σε μερικους αλλα μου ζητουσαν την μανα μου και τον πατερα μου... Ενας μαλιστα μου εκανε και προσφορα. Στα δυο στρεμματα, το ενα δωρο. Αλλα και παλι δεν συμφερει... Ασε που εχω συνηθισει το βαρος... Αμα κανω επεμβαση, θα πεφτω συνεχεια προς τα πισω...  :(

:lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Τον Αναμουρλα πολυ τον τρωει ο πωπουλης του και νομιζω πως ειναι ωρα να τον "δωσεις" στεγνα.
Εαν θελεις πληροφοριες ο gio εδω διπλα μου ειναι μανα καυμενη :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Αχχχχχ!!! Νοιωθω μια υπεροχη ζεστασια στην καταμαυρη καρδια μου... (λες να ειναι το οινοπνευμα που με ποτισανε?). :lol: :lol:
Δωστε και...σωστε!!!! :lol: :lol:

Reaction score
5.617

Αχχχχχ!!! Νοιωθω μια υπεροχη ζεστασια στην καταμαυρη καρδια μου... (λες να ειναι το οινοπνευμα που με ποτισανε?). :lol: :lol:
Δωστε και...σωστε!!!! :lol: :lol:

Πίνουμε εν ώρα εργασίας;;;;;;;;;; :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Για το αλλο οινοπνευμα μιλαω. Αυτο στο "σημειο G"... :( :( :( (Εσυ, αμεσως να πεις την κακία σου... Κακιασμένη!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα..... Μμμμ? Τι??? Οχι, οχι, μια βολτιτσα εκανα στο topic να δω αν ολα πανε καλα.....

:twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
14

Λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα..... Μμμμ? Τι??? Οχι, οχι, μια βολτιτσα εκανα στο topic να δω αν ολα πανε καλα.....

:twisted: :twisted: :twisted:
δεν ήξερα ότι εχουμε βάλει και ΒΑΤΣΙΜΑΝΗ(*)... στον κίτρινο τύπο για ασφάλεια!!!

(*) ΒΑΤΣΙΜΑΝΗΣ = watchman = φύλακας περιπολείας είς την καθομιλουμένη ναυτικήν ορολογίαν

exile

Videocameras
Reaction score
4.541

Ακομα και στο απωτατο μελλον....,θα ειναι εδω μονο λιγο πιο ...πως να το πουμε...
anyway....δειτε πως... :) :) :) :) :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

Αιντε μπρε Κουκουρακα !!Ηντα θα ζενει??
Ανιμενω ανιμενω....πρααμα :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.687
Members