ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
απο-Συντονιστής
- Reaction score
- 196
Re: Κιτρινος Τυπος.

Μήπως ξέρετε από βέσπα;;;dream_GR said:αλήθεια πώς σου βγήκε αυτό το "κουσούρι" με την βέσπα???Χρήστος Ακρατόπουλος said:Επίσης πρέπει να τονίσω ότι δεν ξέρω να οδηγώ βέσπα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

:twisted: 
..with a little help of my friends... εεεεεεεμμμμ!!!!! Beatles και μετά Joe Cocker!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Μουλωχτος ειναι αυτος... Δεν αφηνει σημαδια πισω του. Αλλα που θα μου παει... Με λιγη βοηθεια απο τους "φιλους" του...:twisted:
![]()
σε λίγο και ο ψυχίατρος θα κολήσει το name that tune!!!!!!Sambalis said:..with a little help of my friends... εεεεεεεμμμμ!!!!! Beatles και μετά Joe Cocker!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Μουλωχτος ειναι αυτος... Δεν αφηνει σημαδια πισω του. Αλλα που θα μου παει... Με λιγη βοηθεια απο τους "φιλους" του...:twisted:
![]()

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Αχχχχχ!!! Νοιωθω μια υπεροχη ζεστασια στην καταμαυρη καρδια μου... (λες να ειναι το οινοπνευμα που με ποτισανε?).![]()
Δωστε και...σωστε!!!!![]()
![]()

δεν ήξερα ότι εχουμε βάλει και ΒΑΤΣΙΜΑΝΗ(*)... στον κίτρινο τύπο για ασφάλεια!!!ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα..... Μμμμ? Τι??? Οχι, οχι, μια βολτιτσα εκανα στο topic να δω αν ολα πανε καλα.....
:twisted: :twisted: :twisted: