ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
απο-Συντονιστής
- Reaction score
- 196
Re: Κιτρινος Τυπος.

Και οι φυσιολογικοί ανθρωποι αυτό υποστηρίζουμε... Με ενα σύντομο υπολογισμό, αν απελευθερωθεί το πάχος μου, θα φτάσω τα 2.20...RDoherty said:Το πάχος είναι καταπιεσμένο ύψος. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται στην κατηγορία Hi-End 8)

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Το επομενο, θα ειναι το "AV CSITE ...ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ..." Το κακο ειναι οτι μου'φαγε ο Δημητροπουλος τα σκιτσα...![]()
![]()
![]()

n_olympios said:Είναι ήδη μέλος. Μάριε, μάλλον δεν ξέρεις πως τα αρχικά του CSI είναι για τις λέξεις Crete Smell Investigations.![]()
Είδα σημερα ότι έχετε μεγαλο ταλέντο. Καλή δουλειά.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Εμενα μου το εδωσε ο Θεος σε πλατος και σε μηκος... Γμτο...![]()
Εννοεις του Θεου? Για το "μεγαλο ταλεντο" μου??? Παλι με κοροϊδευουν... Μαμάαααααα!!!!MKII said:Είδα σημερα ότι έχετε μεγαλο ταλέντο. Καλή δουλειά.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Εμενα μου το εδωσε ο Θεος σε πλατος και σε μηκος... Γμτο...![]()

Μάλλον Coukourakis Smell Investigations...n_olympios said:Είναι ήδη μέλος. Μάριε, μάλλον δεν ξέρεις πως τα αρχικά του CSI είναι για τις λέξεις Crete Smell Investigations.![]()

αλήθεια ο τελευταίος δεξιά τι κρατάει και ποιός είναι???Μαρία Παρασκευοπούλου said:Εμένα πάλι μου άρεσε το κόνσεπτ "ο καθένας με τον πόνο του"...![]()
:twisted: