- Reaction score
- 26.639
Re: Κιτρινος Τυπος.
παγκοσμιε το νου σου , σε εχω στα υποψην!
παγκοσμιε το νου σου , σε εχω στα υποψην!
Μπορεις να τον "δωσεις" αφοβα... Εγω εδω ειμαι για να βοηθησω οσο μπορω... Παρακαλω... Συνεχισε... :twisted:Παναγιωτης Κροκος said:παγκοσμιε το νου σου , σε εχω στα υποψην!

είπαμε μαθουσάλας καλοδιατηρημένος αλλά όχι και μουσειακός ο σΚαφάτος!!!!unforgiven said:Αν έχει τη μάχη του Μαραθώνα, πολύ πιθανό να πρωταγωνιστείς!ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Ριχτα παλιο Κρητικαρε , μονο μη με δω μεσα αυτη την φορα γιατι φιδι κολοβο που σε εφαγε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Anything worth doing is worth overdoingΜαρία Παρασκευοπούλου said:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τελικά κανείς δεν γλιτώνει...![]()

Λευτέρη κάποιον Πινοκιάκη τονε ξέρεις???? Συντεκνος ξύλινος και με μεγάλη μύτη???n_olympios said:Λεζάντα στη μύτη σου θα μπορούσε να είναι αυτό.
![]()
Εφυγε απο την Κρητη γιατι τον νικησα στον διαγωνισμο της μεγαλυτερης μυτης... There can be only one... 8)dream_GR said:Λευτέρη κάποιον Πινοκιάκη τονε ξέρεις???? Συντεκνος ξύλινος και με μεγάλη μύτη???

τελικά θα τον γνωρίσουμε απο κοντά τον Λευτέρη και θα εχει καμμιά Γαλλική μυτούλα, που ίσα που θα αναπνέει απο κεί...!!!!ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Εφυγε απο την Κρητη γιατι τον νικησα στον διαγωνισμο της μεγαλυτερης μυτης... There can be only one... 8)dream_GR said:Λευτέρη κάποιον Πινοκιάκη τονε ξέρεις???? Συντεκνος ξύλινος και με μεγάλη μύτη???![]()
Στην πραγματικότητα, αυτό που βλέπεις στο avatar είναι ένας πίνακας ζωγραφισμένος πάνω στη μύτη του, σύμφωνα με το πως θα ήθελε να είναι :mrgreen:dream_GR said:τελικά θα τον γνωρίσουμε απο κοντά τον Λευτέρη και θα εχει καμμιά Γαλλική μυτούλα, που ίσα που θα αναπνέει απο κεί...!!!!
Στο αβατάρ σου βρε μάστορα η μύτη δεν φαίνεται να υπερτερεί του υπόλοιπου κεφαλιού????
Τι τρέχει μοντάζ στην φωτό ή η μύτη είναι Γαλλική (παριζιέν)?????
O sKΑΦΑΤΟς απο το πoλυ rainbow oλες ετσι τις βλεπει και με διαβαλει συνεχως χωρις λογο.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Η ΕΚΠΛΗΞΗ...
![]()
Ας ειναι καλα το Photoshop... :mrgreen:dream_GR said:τελικά θα τον γνωρίσουμε απο κοντά τον Λευτέρη και θα εχει καμμιά Γαλλική μυτούλα, που ίσα που θα αναπνέει απο κεί...!!!!ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Εφυγε απο την Κρητη γιατι τον νικησα στον διαγωνισμο της μεγαλυτερης μυτης... There can be only one... 8)dream_GR said:Λευτέρη κάποιον Πινοκιάκη τονε ξέρεις???? Συντεκνος ξύλινος και με μεγάλη μύτη???![]()
Στο αβατάρ σου βρε μάστορα η μύτη δεν φαίνεται να υπερτερεί του υπόλοιπου κεφαλιού????
Τι τρέχει μοντάζ στην φωτό ή η μύτη είναι Γαλλική (παριζιέν)?????