Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.752
Re: Κιτρινος Τυπος.
Πανο αν δεν το καταλαβες,ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ!!!
Πανο αν δεν το καταλαβες,ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ!!!
Χαχαχα.Μεταμορφώσεως έμενα και εγώ...Λίγο ψηλά,μετά την Χρυσοστόμου Σμύρνης!!DIMITRIS K. said:Μεταμορφώσεως, αν ξέρεις. Κοντά στην εκκλησία!Μάριος Λαζάρου said:Δημήτρη Μοσχάτο μένεις?Που ρε θηρίο?
Με όσα γίνονται και λέγονται τις τελευταίες μέρες ο Λευτέρης θα έχει υλικό για 10 ιστορίες...
ναι , θα μας κανει τη μουρη κρεας... μου χα χα ΧΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Πανο αν δεν το καταλαβες,ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ!!!
:shock: :shock: Μικρός ο κόσμος! Κατεβαίνεις καθολού???Μάριος Λαζάρου said:Χαχαχα.Μεταμορφώσεως έμενα και εγώ...Λίγο ψηλά,μετά την Χρυσοστόμου Σμύρνης!!DIMITRIS K. said:Μεταμορφώσεως, αν ξέρεις. Κοντά στην εκκλησία!Μάριος Λαζάρου said:Δημήτρη Μοσχάτο μένεις?Που ρε θηρίο?
Με όσα γίνονται και λέγονται τις τελευταίες μέρες ο Λευτέρης θα έχει υλικό για 10 ιστορίες...
Μαλλον ο dreamGR εχει μπλεξει...ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Πανο αν δεν το καταλαβες,ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ!!!

........α ρε Κουκουρακη αναρωτιεμαι απο που αντλεις κεφι και εμπνευση....μπραβο!Έχει μπόλικες πηγές μην φοβάσαι!!KATERINAKI said:σωστε τον θειο.....μην τον κατεδαφιζετε.......![]()
![]()
![]()
ποπο χαρα που θα παρει.....![]()
![]()
........α ρε Κουκουρακη αναρωτιεμαι απο που αντλεις κεφι και εμπνευση....μπραβο!

Έτσι μπράβο. Να τον εκδικηθείς! Να τον δώσεις σε εμένα με 90% έκτωση και σε αυτόν τίποτα. Για να σκάσει!ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο.
Προσευχες κανω να βγουν τα νεα DLP & LCD 1080p σε προσιτες τιμες.
Και τοτε... :twisted: :twisted: :twisted:

Κάτι δεν πάει καλά με εσάς... Ακούς εκεί έκτρωση...unforgiven said:Έτσι μπράβο. Να τον εκδικηθείς! Να τον δώσεις σε εμένα με 90% έκτρωση και σε αυτόν τίποτα. Για να σκάσει!ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο.
Προσευχες κανω να βγουν τα νεα DLP & LCD 1080p σε προσιτες τιμες.
Και τοτε... :twisted: :twisted: :twisted:![]()
![]()