- Reaction score
- 298
Re: Κιτρινος Τυπος.
Έλα μωρέ τώρα. τι να μας λέει ο καλλιτέχνης, ξόφλησε, στέρεψε, πάει ... 8)
Έλα μωρέ τώρα. τι να μας λέει ο καλλιτέχνης, ξόφλησε, στέρεψε, πάει ... 8)
Λοιπόν θα τις βαφτίσουμε βόρειες και καθάρισες με τον ψυχίατρο...ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Στειλε μου καμια λεπτομερεια!!! Μη με φαει το διαβασμα... Οποτε μπαινω στις νοτιες κατηγοριες, με κατσαδιαζει ο ψυχιατρος μου μετα...![]()
![]()

Ν.Αρβανιτάκη,σου έταξε και εσένα Π20, ο ψευτο χαϊεντάς?!!!ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:ΠΟΛΩΝΕΖΑ αγορι μου!!!!!!ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Π 20?????????? :shock: Τωρα που να παει το μυαλο μου, μου λες????? Πατατακια? Παπακια?? Που**νες????![]()
![]()
![]()
![]()

,μάλλον σε Π20Χ20 το κόβω...

Εγώ το έχω πει ότι μαζεύει ένα σωρό βλακείες. Τόσα κιλά σαβούρα. Μπουρναζοκατάσταση.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Μόνο για ηχητικά αυτοκινήτου ενδιαφέρεται,για φασαρία,μπούγιο,αλλά απο ποιότητα μηδέν...![]()
![]()
![]()

Ακριβώς.n_olympios said:Εγώ το έχω πει ότι μαζεύει ένα σωρό βλακείες. Τόσα κιλά σαβούρα. Μπουρναζοκατάσταση.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Μόνο για ηχητικά αυτοκινήτου ενδιαφέρεται,για φασαρία,μπούγιο,αλλά απο ποιότητα μηδέν...![]()
![]()
![]()
![]()

Μαρία δύσκολο να το βρείς το Μπουρνάζι στο επάνω σας!!!! Μπουρνάζι εστί μόνο ένα!!!Μαρία Παρασκευοπούλου said:Η Μπουρναζοκατάσταση πώς μεταφράζεται στα Βόρεια; Κάτι σε Πολιχνοκατάσταση, ή πιο χάι; Απλώς για να καταλαβαίνω τι λέγεται...

Μαλλον ως επιστροφη-απο-Χαλκιδικη-την-Κυριακη-απογευμα....Μαρία Παρασκευοπούλου said:Η Μπουρναζοκατάσταση πώς μεταφράζεται στα Βόρεια; Κάτι σε Πολιχνοκατάσταση, ή πιο χάι; Απλώς για να καταλαβαίνω τι λέγεται...
Kαι σε ενα τοπικ που εχει ζωη μολις 4-5 μηνες ε? :shock: αξεπεραστο!Μπραβο Λευτερη και παντα να χεις τοσο καλους ρουφιαν......εεε, "εμπνεύσεις" ηθελα να πωSambalis said:Λευτέρη είσαι απίθανος!!!
Εσπασες όλα τα ρεκόρ στο Site!!
Ξεπέρασες τα "Μικρά μυστικά της μουσικής..." σε ακροαματικότητα και συνεχίζεις ακάθεκτος!!!!
Μα τον Αγιο Βαρθολίνειο!!!!![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ό,τι πείτε, γιατρέ μου...Sambalis said:Μα τον Αγιο Βαρθολίνειο!!!!![]()
![]()

Sambalis said:Μα τον Αγιο Βαρθολίνειο!!!!![]()
![]()