Κίτρινος τύπος

Reaction score
298
Re: Κιτρινος Τυπος.

Έλα μωρέ τώρα. τι να μας λέει ο καλλιτέχνης, ξόφλησε, στέρεψε, πάει ... 8)

K

katerinaki

Guest

για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά...... 8)

Reaction score
3

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Στειλε μου καμια λεπτομερεια!!! Μη με φαει το διαβασμα... Οποτε μπαινω στις νοτιες κατηγοριες, με κατσαδιαζει ο ψυχιατρος μου μετα... :lol: :lol:
Λοιπόν θα τις βαφτίσουμε βόρειες και καθάρισες με τον ψυχίατρο... :lol: :lol:
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Π 20?????????? :shock: Τωρα που να παει το μυαλο μου, μου λες????? Πατατακια? Παπακια?? Που**νες???? :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΟΛΩΝΕΖΑ αγορι μου!!!!!!
Ν.Αρβανιτάκη,σου έταξε και εσένα Π20, ο ψευτο χαϊεντάς?!!!
Ρε συ,αυτός μας δουλεύει.
Μόνο για ηχητικά αυτοκινήτου ενδιαφέρεται,για φασαρία,μπούγιο,αλλά απο ποιότητα μηδέν... :lol: :lol: :lol:
Με αυτές τις προϋποθέσεις,μην περιμένεις να σου,μας φέρει κάτι καλό σε Π20... :? :lol: :lol:,μάλλον σε Π20Χ20 το κόβω... :( :shock: :lol: :lol:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.272

Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Μόνο για ηχητικά αυτοκινήτου ενδιαφέρεται,για φασαρία,μπούγιο,αλλά απο ποιότητα μηδέν... :lol: :lol: :lol:
Εγώ το έχω πει ότι μαζεύει ένα σωρό βλακείες. Τόσα κιλά σαβούρα. Μπουρναζοκατάσταση. :lol:

Reaction score
3

n_olympios said:
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Εγώ το έχω πει ότι μαζεύει ένα σωρό βλακείες. Τόσα κιλά σαβούρα. Μπουρναζοκατάσταση. :lol:
Ακριβώς.
Εαν δεν γίνομαι πιστευτός,ας ρωτήσουμε και τον RDoherty για επιβεβαίωση... :lol: :lol:

Reaction score
26.645

α) το διαστημοπλοιο εφτασε και ειναι πολυ βαρυ
β) οποιος με ξαναπει εμμεσως πλην σαφως splακια ,μπουρναζοκατασταση και δεν ξερω γω τι αλλο απεχθες , ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ (γνωστο και ως γιο του πατερα) ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΕΙ ΤΑ ΦΑΓΙΑ(μιλαμε θα πεσει πεινα)
οσο για τον νικολυμπ θα του ξηγησω ναουμ απο κοντα...
επεισης ναουμ μπουγιο στα ιταλικα ειναι το σκοταδι (μια και πιασαμε τα λεξικα και τις πουτανεσκες)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Η Μπουρναζοκατάσταση πώς μεταφράζεται στα Βόρεια; Κάτι σε Πολιχνοκατάσταση, ή πιο χάι; Απλώς για να καταλαβαίνω τι λέγεται...

Reaction score
14

Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Η Μπουρναζοκατάσταση πώς μεταφράζεται στα Βόρεια; Κάτι σε Πολιχνοκατάσταση, ή πιο χάι; Απλώς για να καταλαβαίνω τι λέγεται...
Μαρία δύσκολο να το βρείς το Μπουρνάζι στο επάνω σας!!!! Μπουρνάζι εστί μόνο ένα!!! :p :p :p

Reaction score
298

Η Πλατεία Κεφαλαρίου μπορεί να είναι πιο ενοχλητική από το Μπουρνάζι. Η δε Πλατεία Κολωνακίου είναι ΠΑΝΤΑ πιο ενοχλητική από το Μπουρνάζι 8)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

Και στις 3 πλατειες οι ιδιοι πανε!!
Αφηστε τον ΠΑΝΚΡΟΚ ησυχο γιατι εχει κανει πολυ γυμναστικη τον χειμωνα και δεν σας παιρνει :lol: :lol:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.272

Μπα, έχει πέσει τώρα τελευταία. Βέβαια με τόσο βάρος που σηκώνει (μια φορά στους 6 μήνες που έρχεται δηλαδή)... :lol:

Reaction score
7

Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Μαλλον ως επιστροφη-απο-Χαλκιδικη-την-Κυριακη-απογευμα....

Reaction score
0

Και να σκεφτει κανεις οτι στο Μπουρναζι καποτε (οχι πολυ παλια) υπήρχαν μονο 2 καφετεριες (Κεντια- Edelstein)... Αντε και η Παλομα λίγο πιο δίπλα όπου πίναμε μπυριτσα μετα το σινεμα το Σαββατο σαν μαθητες. Ερημια δηλαδη...
Τωρα εφτασε να ειναι συνωνυμο του traffic!!

Reaction score
53

Λευτέρη είσαι απίθανος!!!
Εσπασες όλα τα ρεκόρ στο Site!!
Ξεπέρασες τα "Μικρά μυστικά της μουσικής..." σε ακροαματικότητα και συνεχίζεις ακάθεκτος!!!!

Μα τον Αγιο Βαρθολίνειο!!!! :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
8

Sambalis said:
Λευτέρη είσαι απίθανος!!!
Εσπασες όλα τα ρεκόρ στο Site!!
Ξεπέρασες τα "Μικρά μυστικά της μουσικής..." σε ακροαματικότητα και συνεχίζεις ακάθεκτος!!!!

Kαι σε ενα τοπικ που εχει ζωη μολις 4-5 μηνες ε? :shock: αξεπεραστο!Μπραβο Λευτερη και παντα να χεις τοσο καλους ρουφιαν......εεε, "εμπνεύσεις" ηθελα να πω :) .

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Sambalis said:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οσο για τους ανυπομονους, το επομενο, θα εχει τιτλο, "Ο στρατός και η χηρα με τα πεντε ορφανα"... Απο την αλλη εβδομαδα, στο AV site της γειτονιας σας... 8) :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts