Κίτρινος τύπος

Reaction score
51
Re: Κιτρινος Τυπος.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Τι να σου πω... Μιλαμε για τεραστιο "μελος"....... :(           :lol: :lol: :lol: :lol:

Tόσο, που ζήλεψε και ο Ζζζζενικός μας!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εύγε Λευτέρη!!!! Κορυφαίο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
53

Τι να σου πω... Μιλαμε για τεραστιο "μελος"....... :(           :lol: :lol: :lol: :lol:
Κατάλαβα!
Από συντονιστή και πάνω!! :lol: :lol: :lol:

exile

Videocameras
Reaction score
4.541

Τελικα σε αυτο το forum υπαρχει πολλη ..σεξουαλικοτητα!!!! :lol: :lol: :lol:
Μηπως να μην υπηρχε και λογοκρισια στα σκιτσα??
Μπορει σε ορισμενους...,υποθετω δηλαδη απ'αυτα που γραφουν.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

AΡΒΑΝΙΤΑΚΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!! ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
αλευρι.Θα πονεσω?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
AΡΒΑΝΙΤΑΚΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!! ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
αλευρι.Θα πονεσω?
Μονο αν δεν εισαι εξοικιωμενος με την inner φιλοσοφικη αναζητηση της αυτογνωσιας μεσα απο μια outer πολυεπιπεδη ψυχοσωματικη αναφορα στις μυχιες φοβιες της εξω-ενδοπνευματικης σου υποστασης.

Με αλλα λογια, την π**τσισες...... :twisted: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Οχι. Ο Μποπουτσάνα ηταν μια ευγενικη προσφορα των Ανδρεα-Ανδρεαδη-Ακρατοπουλου. Πως λεμε 3Α? Ενα τετοιο πραμα...
Ο Αρβανιτακης (4ο "Α") απλα μου την ειχε "πει" και πρεπει να πλερώκει... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3

Οχι. Ο Μποπουτσάνα ηταν μια ευγενικη προσφορα των Ανδρεα-Ανδρεαδη-Ακρατοπουλου. Πως λεμε 3Α? Ενα τετοιο πραμα...
Ο Αρβανιτακης (4ο "Α") απλα μου την ειχε "πει" και πρεπει να πλερώκει...  :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρβανιτάκη,εγώ προσπάθησα να σώσω την κατάσταση,αλλά... :lol: :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

Mac ευχαριστω για την προσπαθεια αλλα '''ΑΝ ΕΙΣΤΕ 5 ΦΥΓΕΤΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ 10 ΕΛΑΤΕ.......""

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Εχει σειρα πρωτα ο αλλος Νικος ( θελω-μπασσο-αλλα-καλο-μπασσο-και που να το βρω-αναθεμα-το... :wink:) και μετα εσυ... :twisted:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μπουαχαχαχα! :lol:
Να δουμε θα ξανατολμησει να "κανει" διαδρομο? :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897

MΠOOYAΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897

Λευτέρη είσαι απίστευτος!
ΜΠΡΑΒΟ, χίλια μπράβο ρε φίλε 15 λεπτά δεν μπορώ να μαζέψω το στομάχι μου... γελάω μοναχός μου. Η γυναίκα μου νόμιζε ότι χάζεψα εντελώς μέχρι που την φώναξα και το είδε και έκλαιγε απ' τα γέλια κι αυτή....

Να 'σαι καλά!!!  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ναι , γελα , γελα μωρη που απο τα κατσαβραχα και τις στανες μου ηθελες και διαδρομο :lol: :lol:
Λευτερη , μηπως να βαλουμε και ενα link στην κατηγορια του για αυτο το thread ωστε να ξερουν οι hi endαδες ποσο...hi ενδα συντονιστη εχουν? :mrgreen:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale