- Reaction score
- 76.549
Πάτησε κι άλλο.Αυτό κατάλαβα και ναι.
Πάτησε κι άλλο.Αυτό κατάλαβα και ναι.
Ναι. Η δύο Asrock mobo διαφέρουν στο γεγονός, ότι η Β460Μ φέρει θύρα displayport και είναι προτιμητέα, δεδομένης της δευτερευούσης σημασίας των επιπλέον ευκολιών που λόγω μεγέθους δίνει η full ATX βερσιόν.Επεξεργαστή 10100 εννοείς αυτόν, σωστά;
είδα λίγο πρόχειρα το τι παίχτηκε με τις πάστες και την ψύκτρα...καλό είναι να κάνεις έναν τσεκάρισμα και τα ποδαράκιαRessurecting thread from the dead..
Μάλλον ήρθε η ώρα για αναβάθμιση..
Το σύστημα αποτελείται κυρίως από τα παρακάτω:
Κάρτα γραφικών από τον Zizik (ούτε που θυμάμαι ποιά είναι)
Τροφοδοτικό XFX TS Series 550W Bronze
Κουτί full atx ANTEC.
Σλκηρός KINGSTON SSD 120άρης (δεν θυμάμαι μοντέλο, πριν 3-4 χρόνια τον πήρα, οικονομικός ήταν)
Windowns 10pro 64
Ram 8giga
Πλέον έχει αρχίσει και ψιλό-σέρνεται, έχω σχετικά συχνά blue screen ενώ τον τελευταίο μήνα έκανα 2 φορές clean install/reset (η μία εξ αυτών σήμερα το πρωί), ενώ ανεβάζει θερμοκρασίες μη φυσιολογίκες (70°c για ..πλάκα, χρησιμποιώ το core temp)
Το heath του σκληρού είναι στο 73% (από ότι μου δείχνει το hard dick sentinel)
Η χρήση είναι μικτή (εκτός gaming, δεν ασχολούμαι) και η κυρά δουλεύει και photoshop.
Θα ήθελα κάτι vfm, με τη δυνατότητα να αργήσω όσο το δυνατόν την επόμενη αναβάθμιση.
Λογικά χρειάζομαι: επεξεργαστή, μητρική και σκληρό (εικάζω ότι η κάρτα γραφικών είναι συμβατή).
Θα ήθελα κάτι vfm που να μου παρέχει και τη δυνατότητα να τραβήξει όσο το δυνατόν σε βάθος χρόνου (τουλάχιστον 5-7 έτη) πρωτού χρειαστεί εκ νέου αναβάθμιση.
Από μια σποραδική έρευνα κοιτάω για επεξεργαστή τον AMD Ryzen 5 2600 (ποιά η διαφορά box/tray , αλλά δεν καταλαβαίνω γρί ποιά μητρική του ''ταιριάζει''.
Σκληρό μάλλον κανά Samsung, βλέπω κάτι καινούργια (M2 , αξίζουν τη διαφορά σε σχέση με τους κλασικούς SSD; Είναι συμβατοί με τις μητρικές ή είναι μόνο για laptop;
Δε δύναμαι να ξεπεράσω τα 400€.
Βοηθήστε έναν απλό πρώην..
υπάρχει πάντα και η επιλογή να τα δώσεις στο στρουμφ να παίζουν τα σκλιαΡε σεις μη γελάτε με τον πόνο μου
Σοβαρά τώρα, επειδή αυτά τα μέρη (οπως και η κάρτα γραφικών) ήταν στήριγμα από εδώ μέλη (σε μια πολύ δύσκολη μου φάση) δεν υπήρχε περίπτωση να βγουν προς πώληση. Πιο πιθανό είναι να τα κάνω κορνίζα (στην κυριολεξία).
πες και τι είναι....μην το περάσουν κάποιοι για χωριάτικοΒρέθηκε λύση diy και μάλιστα πολύ οικονομική (0 €) για την προσωρινή αντιμετώπιση της θερμοκρασίας!