gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.285
Βότσαλο, king size..
ο Κόγιας τι έκανε μαρή? δεν τον είδα σε καμιά τηλεδιάσκεψηΈνα μεγάλο ευχαριστώ σε @daharis666 και @Costas Coyias !
φίλε τα παμε....Αν δεν μου σφύραγε μαζί σου για τον 10100, ακόμα θα ψαχνόμουν με την γ@μωAMD..
Είμαι σε παράξενη ηλικία και θέλω να τ' ακούω εις διπλούν
Θέλουμε θερμοκρασίες Γιώργη!Είναι εντυπωσιακά αθόρυβο!!
σιγά μην του κάνει και ραπιντ τεστΘέλουμε θερμοκρασίες Γιώργη!
Είναι εντάξει. Δεν ξέρω τί είδους χρήση κάνεις στο πισί, αν πρόκειται για οφφισογιουτιουμποσερφοταινίες, είναι μια χαρά. Αν για κάποιον λόγο θα τον χρησιμοποιείς εντατικά, πάρτον έτοιμο με ψυγείο. Μην ψάξεις για κάστομ ψυγείο, στα λεφτά θα είναι μία η άλλη.990pro στο 1Τ είναι εντάξει;
Όχι. Το NAS είναι για ανθρώπους που δεν μπορούν να ξεχωρίζουν το κουτάλι από το κατσαβίδι, ή έχουν τη διάθεση να πληρώσουν εμφάνιση, για να το βάλουν στο σκρίνιο και να βλέπουν τα φωτάκια του να αναβοσβήνουν και να γουστάρουν, ή και τα δύο.2) Το NAS θα πονέσει.. Είναι όμως τόσο πιό φιλικό και έτοιμο σε χρήση σε σχέση πχ με το RAID PC, που ;άντε να κάνω υπομονή κανά 6μηνο;
Cloud ονομάζεται ο αποθηκευτικός χώρος σε ξένο υπολογιστή, για την πρόσβαση στον οποίο θα αναγκαστείς να συμφωνήσεις πως δεν θα έχεις καμιά οικονομική απαίτηση, αν γίνει κμνιά μλκία και γίνουν όλα ατμός, που λέει κι ο Θρασύβουλας.3) One Drive στα 100€ το χρόνο με 6Τ (6 χρήστες) ή υπάρχει κάτι άλλο πιό ενδιαφέρον.
Βασικά από ότι βλέπω στην περίπου 5ετία ένα NAS θα έχει ισοσκελίσει την οικονομική διαφορά, το PC πολύ πιό γρήγορα.
Ναι, αλλά όχι οποιουσδήποτε. Να είναι τεχνολογίας CMR (και όχι SMR). Παράδειγμα. Όταν γεμίσουν, παίρνεις άλλους δύο και φτιάχνεις άλλη μια συστοιχία. Μη μπλέξεις με το raid-5 - να μπλέξεις γιατί; Για να εξοικονομήσεις ένα δίσκο; 70 ευρώ; Εκεί είναι το πρόβλημα;1) Με 2 σκληρούς 2Τ καθένας σε mirror κάνω δουλίτσα για αρχή
Το θέμα μου είναι να είναι εύκολο με κάποιο app να μπορεί και η κυρά να συγχρονίζει, αποθηκεύει, βλέπει.Όχι. Το NAS είναι για ανθρώπους που δεν μπορούν να ξεχωρίζουν το κουτάλι από το κατσαβίδι
Ναι, υπό την προϋπόθεση πως το συγκεκριμένο board μπορεί να ρυθμιστεί σωστά, ώστε να ξυπνάει δεχόμενο σήμα από την κάρτα δικτύου, και το λειτουργικό σύστημα δουλεύει σωστά.Επίσης θα μπορώ να συνδέομαι αν τo PC είναι σε αδράνεια;