Αυτό άρχισα να σκέφτομαι κι εγώ...ας μην φτάσουμε εκεί ακόμα....Και έχει το ακόμα μαγαζί αυτός; Δλδ το μαγαζί του έχει ακόμα σκεπή;
Χλώμο το κόβω να παίρνει και μηχάνημα πίσω....πολύ βρωμάει το έργο.
Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Αυτό άρχισα να σκέφτομαι κι εγώ...ας μην φτάσουμε εκεί ακόμα....Και έχει το ακόμα μαγαζί αυτός; Δλδ το μαγαζί του έχει ακόμα σκεπή;
Του είπα μήπως να έστελνα ένα μήνυμα στην εταιρεία να μας στείλει πιο γρήγορα τα ανταλλακτικά και μου είπε να μην το κάνω για να μην τον εκθέσω. Τώρα τι να πω...ένα ένα τα θυμάμαι και μου ανεβαίνει η πίεση. Ας ελπίσω ότι θα διαψευθώ.Απορώ γιατί δεν έχεις στείλει μαιλ στη μαμά εταιρεία.
Κάποια στιγμή που είχα ένα θεματάκι και επειδή εδώ αρνήθηκαν να το κοιτάξουν, ούτε καν επί πληρωμής, μίλησα στη μαμά εταιρεία και μου έστειλαν οι ίδιοι ανταλλακτικό μαζί με οδηγίες για το πως να το αλλάξω εύκολα και όλα καλά.
Για εκτός εγγύησης μηχάνημα κιόλας και δωρεάν.
Μου έστειλαν και βέλγικες βάφλες μαζί στο πακέτο
Τοπ υποστήριξη μαζί με trinnov.
Αυτό μου είπε και η σύζυγος τις προάλλες....ελπίζω να μην συμβεί αυτό.Και έχει το ακόμα μαγαζί αυτός; Δλδ το μαγαζί του έχει ακόμα σκεπή;
Να στείλεις email. Σιγά που θα τον εκθέσεις. Ζήτα του να περάσει ένας δικός σου ή εσύ να πάρει το μηχάνημα.Του είπα μήπως να έστελνα ένα μήνυμα στην εταιρεία να μας στείλει πιο γρήγορα τα ανταλλακτικά και μου είπε να μην το κάνω για να μην τον εκθέσω. Τώρα τι να πω...ένα ένα τα θυμάμαι και μου ανεβαίνει η πίεση. Ας ελπίσω ότι θα διαψευθώ.
Αυτό μου είπε και η σύζυγος τις προάλλες....ελπίζω να μην συμβεί αυτό.
ναι έχω και το γνωρίζω,αλλά μπορεί να μιλάμε για ενισχυτή 2000-3000 ευρώ που η τύχη του αγνοείται από τον ίδιο τον "αντιπρόσωπο". Εχω καραφλιάσει από όταν το διάβασα. Ενα εξώδικο δεν κοστίζει τόσο πολύ,αν δεν υπάρχει η δυνατότητα μπορεί να απευθυνθεί στον Συνήγορο του πολίτη (έστω).Έχεις προσπαθήσει να κινηθείς νομικά; Ξέρεις πόσο κοστίζει;
Σύντομα όμως γιατί άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο ποιός να είναι. Πού να ξέρω καλέ;δημοσιοποιώντας τα στοιχεία του
Ετσι, έτσι. Φτιάχνω σασπένςΣύντομα όμως γιατί άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο ποιός να είναι. Πού να ξέρω καλέ;![]()
Είσαι και μαρτυριάρηςΣύντομα όμως γιατί άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο ποιός να είναι. Πού να ξέρω καλέ;![]()
@Abessalom πες του ότι ένα εξώδικο δεν έχει και πολύ νόημα. Ο Άλλος μπορεί να το αγνοήσει για πλάκα.ναι έχω και το γνωρίζω,αλλά μπορεί να μιλάμε για ενισχυτή 2000-3000 ευρώ που η τύχη του αγνοείται από τον ίδιο τον "αντιπρόσωπο". Εχω καραφλιάσει από όταν το διάβασα. Ενα εξώδικο δεν κοστίζει τόσο πολύ,αν δεν υπάρχει η δυνατότητα μπορεί να απευθυνθεί στον Συνήγορο του πολίτη (έστω).