Καλη ταινια, καλη εικονα

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.372
Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Υπευθυνος για τον ηχο ειναι ο gary rydstrom,με ταινιες στο βιογραφικο του τα T2,Jurassic Park,Toy Story 1,2,Saving Private Ryan,και πιο προσφατα το war horse.
:444:

Δεν καταλαβα ομως γιατι δεν αποφασισαν στις σκηνες imax να ανοιγει το καδρο οπως στο dark knight...

Σκέφτηκαν εμάς με τις 2.35:1!

Reaction score
1

Πιστευω πως θα πρεπει να βρεις μια εκδοση με τον true-hd ηχο!! , και εμενα με ετρωγε να την δω με 640kbps αλλα ειναι απο αυτες τις περιπτωσεις που η υπομονη με δικαιωσε!
Στεναχωριεμαι που δεν την ειδα στο cinema αλλα ενεκα ανεργιας.... συμβιβαζομαι στο σπιτι!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Πιστευω πως θα πρεπει να βρεις μια εκδοση με τον true-hd ηχο!! , και εμενα με ετρωγε να την δω με 640kbps αλλα ειναι απο αυτες τις περιπτωσεις που η υπομονη με δικαιωσε!
Στεναχωριεμαι που δεν την ειδα στο cinema αλλα ενεκα ανεργιας.... συμβιβαζομαι στο σπιτι!
Δυστυχως ο γιαμαχα 661 που εχω,δε κανει decoding dolby true hd οποτε συμβιβαζομαι με το απλο..Εχω και ps3 που τα κανει decoding εσωτερικα και τα στελνει ως PCM στον ενισχυτη,αλλα για αγορα δισκου..ουτε λογος!..ασε που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Τι να πεις...50 χρονων εφτασε και μυαλο δεν εβαλε!!!:105::105::105:
Εδω δεν εβαλαν αλλο κι αλλοι, θα βαλει ο νεος! :)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ειδα χθες το "Le Havre"

Νομιζω οτι καποιοι μας κοροϊδευουν, παρουσιαζοντας αυτη την ξεπετα για αριστουργημα! Ολα κακα - πλην των χρωματων και του...καλου αστυνομου! Καλυτερα Ξανθοπουλο παρα αυτην την υποκρισια της κουλτουρας:(

Reaction score
402

Ειδα χθες το "Le Havre"

Νομιζω οτι καποιοι μας κοροϊδευουν, παρουσιαζοντας αυτη την ξεπετα για αριστουργημα! Ολα κακα - πλην των χρωματων και του...καλου αστυνομου! Καλυτερα Ξανθοπουλο παρα αυτην την υποκρισια της κουλτουρας:(
Sonic Youth
Thursday
our fans writing:

"I'm going to be 100% honest with you.

I'm 13. I have a little band. We are so much better than you. Honestly. You are the worst band I have ever seen in your entire life. You are worse than Rebecca Black. The bass player just hacks the bass and plays one chord. The guitar players are playing out of tune guitars and... well not even playing actually chords. I couldn't sound worse if I tried. It actually sounds like a joke to me. The drummer is okay. But honestly the vocalist is completely out of tune. Oh and The Black keys have two people and are better than you.

From: Me, and pretty much everyone else who has accidentally stumbled upon your terrible music. "

Reaction score
19

Η απολυτη ταινια δρασης.
Καταιγιστικοι ρυθμοι, επικινδυνα ακροβατικα, πανακριβα αυτοκινητα, ομορφος κοσμος...οχι τοσο αγγελικα πλασμενος.
Πως?
Θα μπορουσα να περιγραφω μια ταινια James Bond?
Μα αυτο ακριβως θυμιζει.
Προσωπικα μου θυμισε ενα μιξαζ ταινιων Bond αποχρονολογημενες στο σημερα.
Σας νοιαζει?
Εαν οχι και θελετε να νοιωσετε την αδρεναλινη να χτυπαει κοκκινο μην καθυστερειτε διαβαζοντας τουτες τις αηδιες, προμηθευτειτε την και δειτε την αμεσως.
Εαν ναι, τοτε τι να σας πω?
Η επομενη Κορεατοκινεζικη παραγωγη θα ειναι καπου εδω κοντα...

Αξιοσημειωτο οτι μεγαλο μερος της ταινιας εχει γυριστει σε ΙΜΑΧ και ΑΠΑΙΤΕΙ μεγαλη οθονη για να απολαυσετε.
(H σκηνη στο Burj Khalifa , διχως σωσια, ολα τα λεφτα!)
Αξιοσημειωτο πως ο ηχος ειναι απο τους καλυτερους που εχω ακουσει με συνεχη χρηση των περιφερειακων ηχειων αλλα και του υπογουφερ.
Αξιοσημειωτο επισης πως στις σκηνες δρασης τα χτυπηματα πολεμικων τεχνων ειναι ΣΑΝ πραγματικα και οχι αλα Roger Moore που "σκοτωνεται" με μια διμοιρια Ασιατων και το μαλλι ειναι στην τριχα.
Χιουμορ, καλες ερμηνειες και πολυ καλη σκηνοθεσια προσθετουν το κερασακι σε αυτες τις 2+ ωρες απολαυσης.

Διακρισεις

απο τις καλυτερες ταινιες δρασης που εχω δει,ηχητικα ολα τα καναλια δουλευαν στο φουλ και στο -15,εκαναν πολυ καλη δουλεια στον ηχο αλλα και στην εικονα

Reaction score
1.564
Πραγματικά η καλύτερη περιπέτεια που έχω δει τα τελευταία χρόνια, και δεν είμαι φαν ούτε του Tom Cruise ούτε του franchise. Καταιγιστική δράση, τραβηγμένη τόσο ώστε να είναι ενδιαφέρουσα αλλά σχετικά ρεαλιστική, με κράτησε κολλημένο στον καναπέ δυο ώρες.

Ένσταση: Το υβριδικό πρωτότυπο της BMW τι το θέλανε; Χαλάει όλο το "ρεαλιστικό" concept της ταινίας...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.689
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Ένσταση: Το υβριδικό πρωτότυπο της BMW τι το θέλανε; Χαλάει όλο το "ρεαλιστικό" concept της ταινίας...
Σωστός. Το μόνο φάουλ. Και αυτό το κόλλημα με συγκεκριμένες μάρκες. Ο Cruise με BMW, ο μεταφορέας με Audi......

Reaction score
1.564
Ε είναι προφανές ότι η BMW τα έχωσε γερά για την ταινία. Ακόμη και στο τέλος, όταν και διαφημίζει την παθητική ασφάλεια του νέου άσσου.

Όσο για τον transporter, και αυτός με BMW ξεκίνησε!!!

Μετά που μυρίστηκαν οι marketeer φράγκα, ξαφνικά το γύρισε σε Audi. Και τι περίεργο, στο 2 (αυτό δεν είναι με την απαγωγή του μικρού;) σε κάποια φάση οδηγάει και Lamborghini. Η οποία όλως τυχαίως ανήκει και αυτή μαζί με την Audi στην VW...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.689

Μπορεί δηλαδή να τον δούμε και με Bugatti Veyron.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.169

Σε κυνηγάνε οι δυόσμοι, μαϊντανοί, μάραθοι, βασιλικοί, ή όπως αλλιώς τους λες! :405:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Shame(2011)

Βρε παιδια αναρωτιεμαι...
Την ειδε κανεις αυτη?

Reaction score
0

Ναι την ειδα εγω και μπορω να πω πως ενω πριν την δω ειχα αρκετα μεγαλες προσδοκιες, δεν μου ειπε απολυτος τιποτα. Απορω και για την βαθμολογια της στο IMDB..

Reaction score
402

Shame(2011)

Βρε παιδια αναρωτιεμαι...
Την ειδε κανεις αυτη?
Τι αναρωτιεσαι;
Αν προτιμας τους δημιουργους απο τους επαγγελματιες σκηνοθετες, αν σου αρεσει ο κινηματογραφος και οχι το σινεμα, αν βλεπεις και δεν κοιταζεις, αν βλεπεις film και οχι movies τοτε την βλεπεις.

καποιος που ειναι καποιας ηλικιας, δεν εχει το μικροβιο του να ανακαλυπτει και εχει κουραστει απο τη καθημερινοτητα του, ειναι λογικο να προτιμησει να κοιταξει μια αλλου ειδους ταινια για να περασει ευχαριστα την ωρα του.

Δεν εκφραζω την γνωμη μου για το Shame αλλα για το ειδος και που απευθυνεται..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.648
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ