ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Μπράβο, Ανδρέα!! Το "Chris Botti in Boston" είναι χάρμα οφθαλμών και ώτων. Καθ'όλη τη διάρκειά του, ιδιαίτερα όμως στο 48 και στο 1:08 "απογειώνεται"...!!!Και εδω αλλη μια προταση με 6 δισκακια-demo:126:
Μπορεί να είναι προληπτικός βρε:142:προς τι η λογοκρισια στον τιτλο της ταινιας; :119:
...αρχίζει το τραγούδι των Doors...Την αλλη μερα φευγουν για Βιετναμ.
Ειναι πιωμενοι και...
κοιτα, εισαι οφ τοπικ εδω, ανοιξε νεο νημα δικο σου, για να δει ο κοσμος την απορια σουΑν δε καταλαβαίνετε ΤΟ ΓΙΑΤΊ δικό σας το πρόβλημα. Αλλά δεν απαντάτε για το μάρμαρο. Τέλος πάντων έχει κανείς μπορέσει να κάνει αντίγραφο ασφαλείας ?
Τώρα με τάποσες... Καλά mkv λοιπόν. Είναι δύσκολο για μερικούς να διαβάζουν πίσω απο τις λέξεις. Την απορία την έχω λύσει πληροφορία έδωσα, σε όσους μπορούν να την διαβάσουν.κοιτα, εισαι οφ τοπικ εδω, ανοιξε νεο νημα δικο σου, για να δει ο κοσμος την απορια σου
ρε φιλε, εισαι με τα καλα σου; εχω καμια διαμαχη μαζι σου για να σε "ταπωσω";;Τώρα με τάποσες... Καλά mkv λοιπόν. Είναι δύσκολο για μερικούς να διαβάζουν πίσω απο τις λέξεις. Την απορία την έχω λύσει πληροφορία έδωσα, σε όσους μπορούν να την διαβάσουν.