Καλη ταινια, καλη εικονα

Reaction score
1
Αν και δεν είναι ταινία, ο 3ος κύκλος του Βρεττανικού Torchwood, σε μορφή μίνι σειράς 5 επεισοδίων της μίας ώρας, έχει καταπληκτική εικόνα.

Reaction score
0
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Και εδω αλλη μια προταση με 6 δισκακια-demo:126:
Μπράβο, Ανδρέα!! Το "Chris Botti in Boston" είναι χάρμα οφθαλμών και ώτων. Καθ'όλη τη διάρκειά του, ιδιαίτερα όμως στο 48 και στο 1:08 "απογειώνεται"...!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

7 swords . -

Reaction score
1
Ένα πράγματι αρκετά ενδιαφέρον Thread μιας και παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια κατά μέσω όρο 3 ταινίες τη βδομάδα και το τελeυταίο χρόνο κατα αποκλειστικότητα σε HD.
Μάλιστα με εντυπωσίασε αρκετά η εικόνα του Red Cliff που αναφέρθηκε από το φίλο, καθώς επίσης και το γεγονός ότι μου είχε 'ξεφύγει' η ταινία αυτή. Θα κοιτάξω κι εγώ να μαζέψω και να σας αναφέρω τις ταινίες που έχω δει και ξεχωρίζουν.
Προς το παρόν θα αναφερθώ σε κάτι που δοκίμασα και μου έκανε πράγματι πολύ μεγάλη εντύπωση αν και οι αξιώσεις μου ήταν μικρές. Οι 3d ταινίες που έχουν βγει φέτος σε blu ray και ειδικότερα αυτές που είδα τις τελευταίες μέρες: Coraline 3d, My Bloody Valentine 3d και Journey to the center of the earth.
Η εμπειρία του 3d όταν υπάρχουν διαθέσιμες πολλές ίντσες προβολής είναι πράγματι αρκετά εντυπωσιακή. Τα χρώματα των ταινιών καταστρέφονται βέβαια αλλά η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη και εντυπωσιακή ενώ υπάρχουν σκηνές που πράγματι σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.
Όσον αφορά τις ταινίες, η πρώτη είναι και η ποιοτικά καλύτερη, θυμίζοντας παραμύθια σαν το Nightmare Before Christmas αλλά και άλλα πιο κλασσικά σαν το Χανς και Γκρέτελ με αρκετά φαντασμαγορικές σκηνές όμως. Το My Bloody Valentine 3d είναι κλασσική Gore Horror ταινία, είδος που δεν είναι από τα αγάπημένα μου, αλλά δύσκολα θα ξεχάσω τη σκηνή που ένα τσεκούρι φάνηκε να έρχεται ακριβώς καταπάνω μου.

Reaction score
1
Ταινία με αρκετά εντυπωσιακή εικόνα, χρώματα αλλά και μουσικές είναι το THE FALL. Κατά τα άλλα η ταινία δεν είναι καθόλου mainstream και σε πολλούς μπορεί να φανεί περίεργη ή και κουραστική. Θα επανέλθω και με άλλες ταινίες όταν βρω χρόνο να ξεσκονίσω τη συλλογή μου.

Reaction score
2
Δεν ξερω αν εχει προαναφερθει η συγκεκριμενη ταινια,αλλα εχω διαβασει οτι το Hellboy 2 the golden army ειναι και ταινιαρα και απο τις ταινιες με τα ομορφοτερα χρωματα και γραφικα σε blue-ray disk...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Μεσα στην εβδομαδα που μας περασε αποφασισα να δημιουργησω
μια μικρη μονομαχια.
Τριλογια "Νονου" απεναντι στον "Ελαφοκυνηγο"
Η αν θελετε καλυτερα, Αλ Πατσινο εναντιον Ρομπερτ Ντε Νιρο.

Οκ,οκ, γνωριζω τον τιλο του νηματος αλλα εξ αρχης θα πρεπει
να ξεχασουμε την εικονα.
Εδω δεν πρεπει να περιμενετε κατι ιδιαιτερο με καλυτερες "αποχρωσεις" αυτες των δυο τελευταιων "Νονων"

Οι ερμηνειες και οι ταινιες ομως?
Να υπαρχει αραγε εστω και ενας που του εχουν ξεφυγει αυτα τα
αριστουργηματα?
Μα τοσο πολυ αδικει τον εαυτο του?

Ποιος ειμαι εγω, τελος, που θα μπορεσω να αποφανθω για
ποιο "ιερο τερας" ηταν καλυτερο?
Ποιος σκηνοθετης?
Εαν αξια πηραν οσα οσκαρ αξιζε η καθεμια?
Καντε την χαρη στον εαυτο σας, δειτε τα και αποφασιστε μονοι σας...

Δεν μπορω να μην "δωσω" την αγαπημενη μου σκηνη ομως.
Για να σας βαλω στο κλιμα οι φιλοι επιστρεφουν απο το τελευταιο
κυνηγι τους.
Την αλλη μερα φευγουν για Βιετναμ.
Ειναι πιωμενοι και...

[reliops=The Deer Hunter][youtube]tb7Q_iQMPk4[/youtube][/reliops]

Reaction score
4

το The Fountain ειχε πολυ εντυπωσιακη εικονα σε mkv που το ειδα, αλλα και σαν ταινια αξιζει, βεβαια ειναι αρκετα "περιεργη" οποτε οχι και για ολους

εκπληκτικη εικονα ειχε και το mkv του One Missed Call, ασχετα που σαν ταινια ηταν ψιλοπατατα... παντως ειδικα τα πρωτα λεπτα που ειναι η μαυρουλα στον κηπο με τη λιμνουλα και ψαχνει τη γατα της, η εικονα δειχνει σχεδον τρισδιαστατη... γκουντ τζομπ, που λενε στο χωριο μου :119:

Reaction score
0
Δοκίμασε κανένας να κάνει αντίγραφο ασφαλείας από το καινούργιο Π@ρ@σκε#η και 1@3? AnyDVD και DVDFAB άκουσα να λένε σε κάποια καφετέρια, αγνώστους βέβαια πως δέν.

Reaction score
4

προς τι η λογοκρισια στον τιτλο της ταινιας; :119:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.278

προς τι η λογοκρισια στον τιτλο της ταινιας; :119:
Μπορεί να είναι προληπτικός βρε:142:

Reaction score
0
Αν δε καταλαβαίνετε ΤΟ ΓΙΑΤΊ δικό σας το πρόβλημα. Αλλά δεν απαντάτε για το μάρμαρο. Τέλος πάντων έχει κανείς μπορέσει να κάνει αντίγραφο ασφαλείας ?

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Αν δε καταλαβαίνετε ΤΟ ΓΙΑΤΊ δικό σας το πρόβλημα. Αλλά δεν απαντάτε για το μάρμαρο. Τέλος πάντων έχει κανείς μπορέσει να κάνει αντίγραφο ασφαλείας ?
κοιτα, εισαι οφ τοπικ εδω, ανοιξε νεο νημα δικο σου, για να δει ο κοσμος την απορια σου

Reaction score
59

KING KONG να δειτε !!!!!

SUPER εικονα και ηχος !!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

κορμι θανατηφορο
το γοριλακι το εκανε το θαυμα του

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

κοιτα, εισαι οφ τοπικ εδω, ανοιξε νεο νημα δικο σου, για να δει ο κοσμος την απορια σου
Τώρα με τάποσες... Καλά mkv λοιπόν. Είναι δύσκολο για μερικούς να διαβάζουν πίσω απο τις λέξεις. Την απορία την έχω λύσει πληροφορία έδωσα, σε όσους μπορούν να την διαβάσουν.

Reaction score
0
Συμφωνώ απόλυτα με τον Αντρέα για τον Ελαφοκυνηγό και τον Νονό απλά έβαλα στο παιγνίδι και το Αποκάλυψη τώρα (αν και δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει σε BD, απο όσα ξέρω. Όσο για το αποτέλεσμα σημειώσατε Χ.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Τώρα με τάποσες... Καλά mkv λοιπόν. Είναι δύσκολο για μερικούς να διαβάζουν πίσω απο τις λέξεις. Την απορία την έχω λύσει πληροφορία έδωσα, σε όσους μπορούν να την διαβάσουν.
ρε φιλε, εισαι με τα καλα σου; εχω καμια διαμαχη μαζι σου για να σε "ταπωσω";;

μερικοι ανθρωποι μαλλον πασχουν απο συνδρομο καταδιωξης...

οσο για την πληροφορια, whatever...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.432
Members
38.316
Νεότερο μέλος
anthas