Καλυτερη πιτσα?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.366
Αυτά τα νήματα είναι περισσότερο κατάθεση νεανικών αναμνήσεων μαζί με επιρροές από τοποθεσίες και παρέες. :biggrin:
Ναι αλλά που θα φάω καλή πίτσα σήμερα?
Τι να τη κάνουμε τη κατάθεση ψυχής, με κατάθεση ψυχής δεν γεμίζει το στομάχι :lolsign:
Άμα αρχίσω και γω τη κατάθεση ψυχής από τα νεανικά μου χρόνια στο χωριό, θα πρέπει να σας πω ότι ήμουν όλη μέρα σκαρφαλωμένο στα δέντρα, έτρωγα και μάζευα μπορμπότσαλα, είχα και φυσοκάλαμο, σημάδευα με αυτό τα γατιά με τα κουκούτσια :biggrin:

Reaction score
19.448
Τι να τη κάνουμε τη κατάθεση ψυχής, με κατάθεση ψυχής δεν γεμίζει το στομάχι :lolsign:
Άμα αρχίσω και γω τη κατάθεση ψυχής από τα νεανικά μου χρόνια στο χωριό, θα πρέπει να σας πω ότι ήμουν όλη μέρα σκαρφαλωμένο στα δέντρα, έτρωγα και μάζευα μπορμότσαλα, είχα και φυσοκάλαμο, σημάδευα με αυτό τα γατιά με τα κουκούτσια :biggrin:
Δεν έχει πλέον καλές πίτσες όπως τα νεανικά μας χρόνια (επι ΠΑΣΟΚ πάντα εννοείται). :D 😍

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.366
Δεν έχει πλέον καλές πίτσες όπως τα νεανικά μας χρόνια (επι ΠΑΣΟΚ πάντα εννοείται). :D 😍 :biggrin:
Με ΠΑΣΟΚ τη πίτσα τη παραγγέλναμε με το μέτρο, τρώγαμε μέχρι σκαζμού και το περίσσευμα το περνάμε στο σπίτι και τρώγαμε για καμιά βδομάδα ακόμα, σήμερα οι πίτσες στα μαγαζιά είναι λες και στις προσφέρουν για κέρασμα.
Στοιχίζουν και ένα σκαζμό παράδες...
Εκεί που είσαι είναι μακριά για προτάσεις. :biggrin:
Δεν με προσέχεις, αν βρεθείς στη Λάρσα πάνε να φας πίτσα στο Casa de la pizza, καλοκαιράκι είναι καλύτερα διότι το κατάστημα διαθέτει αυλή. Αν δεν μείνεις ικανοποιημένος (που δεν παίζει) δώσε iban να σε κεράσω το τραπέζι ;)

Last edited:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.114
Με ΠΑΣΟΚ τη πίτσα τη παραγγέλναμε με το μέτρο, τρώγαμε μέχρι σκαζμού και το περίσσευμα το περνάμε στο σπίτι και τρώγαμε για καμιά βδομάδα ακόμα, σήμερα οι πίτσες στα μαγαζιά είναι λες και στις προσφέρουν για κέρασμα.
Στοιχίζουν και ένα σκαζμό παράδες...

Ναι αλλά πόσα κιλά έγινες με τις πασοκόπιτσες δεν μας λες. Ενώ με Κούλη, ε; Τσσσσ!

Reaction score
1.263
Αχαρνές, porto rico συνοικιακό μαγαζί απο το 1975 τίμια επιλογή, καλά υλικά, πίτσες, πεινιρλί, καλτσόνε, μακαρονάδες, σαλάτες, καναδέζικο στυλ.

gonis

Luger
Reaction score
12.151
Πίτσα σπάνια παραγγέλνω στο σπίτι αλλά μου ανοίξατε την όρεξη.Πηρα χθες από πιτσα Ζέας στη Νέα Σμύρνη για πρώτη φορά αλλά μέτρια με μια χαρακτηριστική οσμη της σάλτσας που δεν μου άρεσε:(

Reaction score
2.846
Ναι, γιατί από την πίτσα σου το γύρισαν στην πύτσa.

Aus Bulgarien.
Αν πιάσουμε κι αυτό το θέμα…
Άμα αρχίσω και γω τη κατάθεση ψυχής από τα νεανικά μου χρόνια στο χωριό, θα πρέπει να σας πω ότι ήμουν όλη μέρα σκαρφαλωμένο στα δέντρα, έτρωγα και μάζευα μπορμπότσαλα, είχα και φυσοκάλαμο, σημάδευα με αυτό τα γατιά με τα κουκούτσια :biggrin:

Reaction score
63
Αχαρνές, porto rico συνοικιακό μαγαζί απο το 1975 τίμια επιλογή, καλά υλικά, πίτσες, πεινιρλί, καλτσόνε, μακαρονάδες, σαλάτες, καναδέζικο στυλ.
Είναι ένα στο Μαρούσι με ίδια ονομασία, το οποίο υπάρχει από το 1973. Και εκεί έχω πάει κάποιες φορές, πολύ καλό για 70ς-80ς τύπου πίτσα. Να είναι το ίδιο άραγε ή απλά συνωνυμία?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.366
Αν πιάσουμε κι αυτό το θέμα…

Όχι μπαρμπούτσαλα καλέ, μπορμπότσαλα.
Δεν θα τα βρείς στο google, με τη πτωτη ευκαιρία θα σας τα δείξω.
Μοιάζουν με τη κακαράντζα της γίδας, έχουν ένα χοντρό φλοιό εξωτερικά, μέσα έχουν ελάχιστη σάρκα και στο κέντρο ένα μεγάλο κουκούτσι.
Είναι καλοκαιρινό έδεσμα.

Reaction score
1.263
Είναι ένα στο Μαρούσι με ίδια ονομασία, το οποίο υπάρχει από το 1973. Και εκεί έχω πάει κάποιες φορές, πολύ καλό για 70ς-80ς τύπου πίτσα. Να είναι το ίδιο άραγε ή απλά συνωνυμία?
Το έχει συγγενής του.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.015
Η πίτσα που έβαλα λίγο πιο πριν είναι από το Porto Rico στο Μαρούσι. Τρώω από μικρός εκεί.

Reaction score
11.449
Μια πολύ καλή που δοκίμασα πρόσφατα ήταν στη Ν. Ραιδεστό πάνω στον κεντρικό δρόμο, το μαγαζί λέγεται Root

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.972
Members
38.274