- Reaction score
- 92.019
Τελικά πχιός έχει τη καλύτερη πίτσα?
Αυτά τα νήματα είναι περισσότερο κατάθεση νεανικών αναμνήσεων μαζί με επιρροές από τοποθεσίες και παρέες.
Τελικά πχιός έχει τη καλύτερη πίτσα?
Ναι αλλά που θα φάω καλή πίτσα σήμερα?Αυτά τα νήματα είναι περισσότερο κατάθεση νεανικών αναμνήσεων μαζί με επιρροές από τοποθεσίες και παρέες.
Δεν έχει πλέον καλές πίτσες όπως τα νεανικά μας χρόνια (επι ΠΑΣΟΚ πάντα εννοείται).Ναι αλλά που θα φάω καλή πίτσα σήμερα?
Τι να τη κάνουμε τη κατάθεση ψυχής, με κατάθεση ψυχής δεν γεμίζει το στομάχι
Άμα αρχίσω και γω τη κατάθεση ψυχής από τα νεανικά μου χρόνια στο χωριό, θα πρέπει να σας πω ότι ήμουν όλη μέρα σκαρφαλωμένο στα δέντρα, έτρωγα και μάζευα μπορμότσαλα, είχα και φυσοκάλαμο, σημάδευα με αυτό τα γατιά με τα κουκούτσια
Εκεί που είσαι είναι μακριά για προτάσεις.Ναι αλλά που θα φάω καλή πίτσα σήμερα?
Με ΠΑΣΟΚ τη πίτσα τη παραγγέλναμε με το μέτρο, τρώγαμε μέχρι σκαζμού και το περίσσευμα το περνάμε στο σπίτι και τρώγαμε για καμιά βδομάδα ακόμα, σήμερα οι πίτσες στα μαγαζιά είναι λες και στις προσφέρουν για κέρασμα.Δεν έχει πλέον καλές πίτσες όπως τα νεανικά μας χρόνια (επι ΠΑΣΟΚ πάντα εννοείται).
Δεν με προσέχεις, αν βρεθείς στη Λάρσα πάνε να φας πίτσα στο Casa de la pizza, καλοκαιράκι είναι καλύτερα διότι το κατάστημα διαθέτει αυλή. Αν δεν μείνεις ικανοποιημένος (που δεν παίζει) δώσε iban να σε κεράσω το τραπέζιΕκεί που είσαι είναι μακριά για προτάσεις.
Με ΠΑΣΟΚ τη πίτσα τη παραγγέλναμε με το μέτρο, τρώγαμε μέχρι σκαζμού και το περίσσευμα το περνάμε στο σπίτι και τρώγαμε για καμιά βδομάδα ακόμα, σήμερα οι πίτσες στα μαγαζιά είναι λες και στις προσφέρουν για κέρασμα.
Στοιχίζουν και ένα σκαζμό παράδες...
Αν πιάσουμε κι αυτό το θέμα…Ναι, γιατί από την πίτσα σου το γύρισαν στην πύτσa.
Aus Bulgarien.
Ναι αλλά που θα φάω καλή πίτσα σήμερα?
Τι να τη κάνουμε τη κατάθεση ψυχής, με κατάθεση ψυχής δεν γεμίζει το στομάχι
Άμα αρχίσω και γω τη κατάθεση ψυχής από τα νεανικά μου χρόνια στο χωριό, θα πρέπει να σας πω ότι ήμουν όλη μέρα σκαρφαλωμένο στα δέντρα, έτρωγα και μάζευα μπορμπότσαλα, είχα και φυσοκάλαμο, σημάδευα με αυτό τα γατιά με τα κουκούτσια
Είναι ένα στο Μαρούσι με ίδια ονομασία, το οποίο υπάρχει από το 1973. Και εκεί έχω πάει κάποιες φορές, πολύ καλό για 70ς-80ς τύπου πίτσα. Να είναι το ίδιο άραγε ή απλά συνωνυμία?Αχαρνές, porto rico συνοικιακό μαγαζί απο το 1975 τίμια επιλογή, καλά υλικά, πίτσες, πεινιρλί, καλτσόνε, μακαρονάδες, σαλάτες, καναδέζικο στυλ.
Όχι μπαρμπούτσαλα καλέ, μπορμπότσαλα.Αν πιάσουμε κι αυτό το θέμα…
Τα μπαρμπούτσαλα, καρπός γνωστού φρούτου του δάσους
Κείμενο: Γιώργος Κατσαρός, Φοιτητής Τμήματος Δασοπονίας & Δ.Φ.Π. Καρπενησίου Η λέξη “μπαρμπούτσαλα” Οι περισσότεροι έχουν ακούσει και χρησιμοποιήσει τη λέξη “μπαρμπούτσαλα”. Χρησιμοποιείται όταν κάποιος θέλει να πει “λόγια δίχως νόημα” ή “βλακείες”. Αλλά, τα μπαρμπούτσαλα είναι και κάτι άλλο...votaniki.gr
Το έχει συγγενής του.Είναι ένα στο Μαρούσι με ίδια ονομασία, το οποίο υπάρχει από το 1973. Και εκεί έχω πάει κάποιες φορές, πολύ καλό για 70ς-80ς τύπου πίτσα. Να είναι το ίδιο άραγε ή απλά συνωνυμία?
Η πίτσα που έβαλα λίγο πιο πριν είναι από το Porto Rico στο Μαρούσι. Τρώω από μικρός εκεί.Είναι ένα στο Μαρούσι με ίδια ονομασία, το οποίο υπάρχει από το 1973. Και εκεί έχω πάει κάποιες φορές, πολύ καλό για 70ς-80ς τύπου πίτσα. Να είναι το ίδιο άραγε ή απλά συνωνυμία?
εχω δοκιμασει ..πολυ καλη !!Η πίτσα που έβαλα λίγο πιο πριν είναι από το Porto Rico στο Μαρούσι. Τρώω από μικρός εκεί.