Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.558
Από τα παραπάνω, πώς βγαίνει ότι έχουν: "ενα προσδοκιμο το πολυ 4 χρονια ζωης "
Οταν σε ενα καταστημα μπαινουν μεσα καθε χρονο απο 2800 εως 3300 μηχνηματα τα οποια πανω κατω βασιζονται στις ιδιες αρχες τοτε η στατιστικη και τα νουμερα βγαινουν πολυ πιο ευκολα .

Στα Velodyne για παραδειγμα η ποιοτητα κατασεκευης εχει ενα Α επιπεδο και μια αρκετη δοση τεχνολογιας , Προφανως ενα οικονομικοτερο προιον τυπου Crystal Audio ουτε την ποιοτητα κατασκευης εχει, ουτε την τεχνολογια
περιεργως ομως παθαινουν ακριβως τις ιδιες βλαβες

Τα τροφοδοτικα τους δεν σβυνουν ποτε πραγματικα , μπαινουν σε stand by οποτε υποφερουν απο πυκνωτες , οπως και να εχει απο την στιγμη που δεν υπαρχει κανενας εξαερισμος καποια θερμοκρασια θα αναπτυχθει και απο την στιγμη που μιλαμε για ηχειο εχει και κραδασμο που σημαινει οτι ειναι η χειροτερη συνταγη .

προσθεσε τωρα οτι μεσα εκει εκτος τροφοδοδοτικο και ενισχυτη, εχεις και το DSP , εχεις και interface για wifi kai BT

Last edited:

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.558
Από τα παραπάνω, πώς βγαίνει ότι έχουν: "ενα προσδοκιμο το πολυ 4 χρονια ζωης "
Να στο πω και αλλιως
εχει Velodyne που ηρθε μετα απο 12 χρονια ηπιας χρησης σε σπιτι
Εχει Velodyne το οποιο εμεινε στο στοκ της εταιριας σχεδον 8 χρονια σφραγισμενο , μοντελο που ετυχε να μην πουληθει . Οταν πουληθηκε πηγε στο σπιτι του πελατη και δεν δουλευε γιατι υπηρχαν πυκνωτες μεσα τζουφιοι και αυτο σχετιζεται εμ την ποιοτητα του υλικου .
Ηχομπαρες της Klipsch στους 14 μηνες οικιακης χρησης μενουν απο πυκνωτες
τα Seven τα Nine της Klipsch τα ιδια
advance acoustics ολοκληρωμενος στο ραφι της εταιριας 2 χρονια πουληθηκε στην κρητη το εβαλε ο πελατης στην πριζα και τσουφ καπνος ..... Πυκνωτης ελαττωματικος το εργοσαστιο δεν ειχε βαλει καν μεσα το υγρο που πρεπει , μεσα υπηρχε μονο το χαρτι και το υλικο
Απο μαρκες πυκνωτων εν τω μεταξυ δεν τις ξερει ουτε η μανα τους

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.629
Οταν σε ενα καταστημα μπαινουν μεσα καθε χρονο απο 2800 εως 3300 μηχνηματα τα οποια πανω κατω βασιζονται στις ιδιες αρχες τοτε η στατιστικη και τα νουμερα βγαινουν πολυ πιο ευκολα .
Τη στατιστική (και όχι μόνο) πρέπει να ξέρεις και να τη χρησιμοποιείς όμως.

Αρχικά αν δεν κάνω λάθος έχεις γράψει σε άλλα posts ότι επισκευάζετε περίπου 3.000 μηχανήματα τον χρόνο συνολικά, όχι ενεργά ηχεία. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι μιλάμε για κάποιες εκατοντάδες μηχανήματα ανά έτος.

Και πάλι, αυτό δεν μας λέει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως:
- ούτε για τον ρυθμό βλαβών του κάθε προϊόντος, αφού δεν έχουμε τα στοιχεία πωλήσεων, τα οποία σημειωτέον μπορεί να διαφέρουν πολύ από μάρκα σε μάρκα, οδηγώντας μας π.χ. στο συμπέρασμα ότι μια μάρκα χαλάει "πολύ" γιατί μας έρχονται πολλά τέτοια με βλάβη ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να χαλάνε πολύ πολύ λιγότερο από άλλες μάρκες.
- ούτε για την αναμενόμενη διάρκεια ζωής ενός μηχανήματος, καθώς και πάλι δεν γνωρίζουμε πόσα είναι αυτά που δεν έπαθαν απολύτως τίποτα και άρα δεν τα είδαμε ποτέ.

Και παρόλο που τα παραπάνω είναι το λιγότερο προφανή, εξάγονται (και μοιράζονται) συμπεράσματα για το ποια είναι ΤΟ ΠΟΛΥ η διάρκεια ζωής μιας κατηγορίας μηχανημάτων αλλά και για το ότι μηχανήματα με πολύ ανώτερη ποιότητα και σχεδιασμό, χαλάνε... το ίδιο με μηχανήματα κατώτερης ποιότητας. Δηλαδή αποδίδεται σε σχεδόν... μεταφυσικούς λόγους κάτι που είναι εξαρχής απλά λανθασμένο συμπέρασμα.

Στατιστική... και τα μυαλά στο μπλέντερ.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.558
Τη στατιστική (και όχι μόνο) πρέπει να ξέρεις και να τη χρησιμοποιείς όμως.

Αρχικά αν δεν κάνω λάθος έχεις γράψει σε άλλα posts ότι επισκευάζετε περίπου 3.000 μηχανήματα τον χρόνο συνολικά, όχι ενεργά ηχεία. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι μιλάμε για κάποιες εκατοντάδες μηχανήματα ανά έτος.

Και πάλι, αυτό δεν μας λέει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως:
- ούτε για τον ρυθμό βλαβών του κάθε προϊόντος, αφού δεν έχουμε τα στοιχεία πωλήσεων, τα οποία σημειωτέον μπορεί να διαφέρουν πολύ από μάρκα σε μάρκα, οδηγώντας μας π.χ. στο συμπέρασμα ότι μια μάρκα χαλάει "πολύ" γιατί μας έρχονται πολλά τέτοια με βλάβη ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να χαλάνε πολύ πολύ λιγότερο από άλλες μάρκες.
- ούτε για την αναμενόμενη διάρκεια ζωής ενός μηχανήματος, καθώς και πάλι δεν γνωρίζουμε πόσα είναι αυτά που δεν έπαθαν απολύτως τίποτα και άρα δεν τα είδαμε ποτέ.

Και παρόλο που τα παραπάνω είναι το λιγότερο προφανή, εξάγονται (και μοιράζονται) συμπεράσματα για το ποια είναι ΤΟ ΠΟΛΥ η διάρκεια ζωής μιας κατηγορίας μηχανημάτων αλλά και για το ότι μηχανήματα με πολύ ανώτερη ποιότητα και σχεδιασμό, χαλάνε... το ίδιο με μηχανήματα κατώτερης ποιότητας. Δηλαδή αποδίδεται σε σχεδόν... μεταφυσικούς λόγους κάτι που είναι εξαρχής απλά λανθασμένο συμπέρασμα.

Κανενα προβλημα προφανως εσυ ξερεις καλυτερα

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.363
Θα πει κάποιος μάρκες μονόκλωνων καλώδιων ηχείων; Όχι ηλεκτρολογικά...

(έχει κι'αλλα, ψάξε:

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.629
Κανενα προβλημα προφανως εσυ ξερεις καλυτερα
Προφανέστα και ξέρω καλύτερα (από στατιστική) και αυτό αποδεικνύεται από αυτά που έγραψα. Και σκέψου ότι ξέρω ελάχιστα, τα απολύτως βασικά μόνο.

Εκτός φυσικά αν έχεις κάποιον αντίλογο πάνω σε αυτά που έγραψα (συγκεκριμένα όμως, όχι "θα μου πεις εσύ, εγώ βλέπω τόσα μηχανήματα" κλπ.) οπότε μπορείς να τον μοιραστείς και να με βγάλεις λάθος.

Reaction score
11.970
Ηχομπαρες της Klipsch στους 14 μηνες οικιακης χρησης μενουν απο πυκνωτες
Νατο! Σας τα έλεγα εγώ να μην παίρνετε ηχομπάρεις! Το επιβεβαιώνει και ο Σάκης. :biggrin:

(Αστειεύομαι)

Αυτό ήθελα να το γράψω κι εγώ.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.558
Προφανέστα και ξέρω καλύτερα (από στατιστική) και αυτό αποδεικνύεται από αυτά που έγραψα. Και σκέψου ότι ξέρω ελάχιστα, τα απολύτως βασικά μόνο.

Εκτός φυσικά αν έχεις κάποιον αντίλογο πάνω σε αυτά που έγραψα (συγκεκριμένα όμως, όχι "θα μου πεις εσύ, εγώ βλέπω τόσα μηχανήματα" κλπ.) οπότε μπορείς να τον μοιραστείς και να με βγάλεις λάθος.
ναι εσυ ξερεις καλυτερα ..τα ειπαμε μην τα ξαναλεμε ....
υπαρχει μια φαση που λενε οτι εχει αντικατασταθει η γνωση με την γνωμη
φανταζομαι οτι εδω ειναι τα κεντρικα ......

Last edited:

Reaction score
23.794
ναι εσυ ξερεις καλυτερα ..τα ειπαμε μην τα ξαναλεμε ....
υπαρχει μια φαση που λενε οτι εχει αντικατασταθει η γνωση με την γνωμη
φανταζομαι οτι εδω ειναι τα κεντρικα ......
Όλοι καλύτερα ξέρουν απο εσένα και στα πάντα ως φαίνεται. :D :D😍

Κάτσε θα εμφανιστεί ο @kanakiani ο φίλος μου το βράδυ και θα τα σιάξουμε όλα. :D 😍

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.558
Εδω στις κουβεντες αυτες που κανουμε ο επαγγελματιας ειναι ο οχτρος
επειδη ισως πληρωνεται για την δουλεια που κανει
Ο αλλος απο τον καναπε που εχει σκασει εδω βασιλικοτερος του βασιλεως η αποψη του φυσικα εχει μεγαλυτερη αξια .

Ενας μεσος ορος μηχανηματα που ειναι κοντα στα 3,000 τον χρονο δεν διαχειριζεται ουτε με μπακαλοχαρτα ουτε με σημειωματα διαχειριζεται με βαση δεδομενων και καταλληλο λειτουργικο
Οποτε ανα πασα ωρα και στιγμη χρειαζομαι οτιδηποτε στατιστικο το εχω στο χερι μου με ενα κλικ ....

Μπορω να στο φιαξω και πιο απλα
Παρε 2103828748 καταστημα Ηλεκτρονικων Φανος ( απο τα παλιοτερα και καλυτερα στην Αθηνα )
Παρε Γκαγκας Παρμενιων 2108320208 μιλας με τον κυριο Νικο
Η Γιαλουσης επισημη αντιπροσωπεια της NIppon στην Ελλαδα

Ρωτησε τους πιο ειναι το πρωτο εργαστηριο στην Ελλαδα σε αγορα πυκνωτων θα σου απαντησουν ολοι το ιδιο πραγμα . εμεις ειμαστε και ειμαστε πρωτοι εδω και 10-15 χρονια

δεν χρειαζεσαι καμμια αλλη στατιστικη αυτη και μονο αρκει ......

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.629
Ενας μεσος ορος μηχανηματα που ειναι κοντα στα 3,000 τον χρονο δεν διαχειριζεται ουτε με μπακαλοχαρτα ουτε με σημειωματα διαχειριζεται με βαση δεδομενων και καταλληλο λειτουργικο
Οποτε ανα πασα ωρα και στιγμη χρειαζομαι οτιδηποτε στατιστικο το εχω στο χερι μου με ενα κλικ ....
OK, αφού τα έχεις λοιπόν διαθέσιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή λόγω "κατάλληλου λειτουργικού", δώσε μου ένα πολύ απλό στατιστικό:

Τι ποσοστό των Klipsch The Nines βγάζουν βλάβη εντός των πρώτων 4 ετών λειτουργίας;

Αυτό το απλό θέλω, τίποτα άλλο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.723
Members
38.603
Νεότερο μέλος
g tv