- Reaction score
- 1.147
Βαριέμαι ...εχει και ζέστη...
Επιβεβαιωμένο αυτό; Μετρημένο; Το μέτρησες δηλαδή το μηχάνημα και είδες ότι με αυτό το καλώδιο είχε π.χ. μικρότερες παραμορφώσεις, καλύτερη απόκριση συχνότητος, καλύτερο λόγο σήματος προς θόρυβο κλπ. ; Και γιατί δεν ψάχνει και η micromega τότε να βρει ένα παρόμοιο καλώδιο να συνοδεύει το μηχάνημά της έτσι ώστε να μην «θάβεται» από το απλό μαύρο που δίνει τώρα; Μήπως επειδή κοστίζει πολύ; Κοστίζει πολύ ο χαλκός;View attachment 60593
Απο τα γνωστά μαύρα πού είχε το micromega μου έπαιξε σαφώς καλύτερα.
Παίζει κάποιο ρόλο αυτό τώρα σε αυτό που συζητάμε;Αλήθεια τώρα , μπορείς να μοιραστείς μαζί μας ,ποιό είναι το σύστημα σου ?
Θα έλεγα να δεις και Groneberg, από eBay, τα αγοράζω σε πλειστηριασμούς από 30€ τα series 3 έως 80€ τα quattro ref. Έχω ήδη δύο ref για προ κι ένα series3 για πηγή κι είμαι πολύ ευχαριστημένος.Αγαπητοι φιλοι,θα ειμαι ευγνωμων να ακουσω τις προτασεις σας,για καλα και οικονομικα καλωδια ρευματος.Ευχαριστω προκαταβολικα.
Παίζει , αν για παράδειγμα ,είναι σε θέση να αναδείξει διαφορές σε επιμέρους αλλαγές.Παίζει κάποιο ρόλο αυτό τώρα σε αυτό που συζητάμε;
Α μάλιστα... Πολύ ωραία! Άρα το καλώδιο θα διαφοροποιήσει την τροφοδοσία του μηχανήματος γι αυτό και ένας πολύ καλός ενισχυτής θα αποκαλύψει αυτή την διαφοροποίηση.Ο Aleph όμως θα 'αποκαλύψει ' την παραμικρή διαφοροποίηση.
Αμα δροσίσει και το αποφασίσεις, σε παρακαλώ όχι στον ακάλυπτο...θα περάσω να το πάρω εγώ να σε βγάλω και από τον κόπο...
Μην κανεις αδικα τον κοπο και το παρεις, και εμπλακεις σε δοκιμες των οποιων τα αποτελεσματα θα ειναι σιγουρα υποκειμενικοτατα...Αμα δροσίσει και το αποφασίσεις, σε παρακαλώ όχι στον ακάλυπτο...θα περάσω να το πάρω εγώ να σε βγάλω και από τον κόπο...
(Επειδη σε βλεπω λιγο γκαζομενο.)Α μάλιστα... Πολύ ωραία! Άρα το καλώδιο θα διαφοροποιήσει την τροφοδοσία του μηχανήματος γι αυτό και ένας πολύ καλός ενισχυτής θα αποκαλύψει αυτή την διαφοροποίηση.
Και δεν μού λες πώς ένα κομμάτι καλώδιο θα διαφοροποιήσει τα όποια amperes του ρεύματος των 220V 50Hz περνάνε από μέσα του;
Εχεις κάποια επιστημονική εξήγηση για το πώς επιδρά ένα καλώδιο τροφοδοσίας στο ρεύμα που περνάει από μέσα του και το διαφοροποιεί; Εστω ένα link από κάποιο τεχνικό άρθρο που να το εξηγεί αυτό;
Χα χα χα η Accuphase στα manuals των μηχανημάτων της λέει να μην πειραματίζεστε με καλώδια ρεύματος και να χρησιμοποιείτε αυτά που συνοδεύουν τα μηχανήματά τους. Παρόλα αυτά έχω δοκιμάσει άλλα καλώδια...(Επειδη σε βλεπω λιγο γκαζομενο.)
Αληθεια, εχεις δοκιμασει κανενα καλο καλώδιο στον ενισχυτη σου ?
ή απλα αρνεισαι επειδη δεν εχεις βρει κάποια επιστημονική εξήγηση.
Mα γιατί?Μην κανεις αδικα τον κοπο και το παρεις, και εμπλακεις σε δοκιμες των οποιων τα αποτελεσματα θα ειναι σιγουρα υποκειμενικοτατα...
Ηταν ένα επώνυμο, (supra νομίζω...) και ένα diy που το είχε φτιάξει ένας «ειδικός» στα καλώδια και μάλιστα μού το χάρισε γιατί ισχυριζόταν ότι έπαιζε καλύτερα!!! Το έχω ακόμα εδώ αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Ο Accuphase παίζει τώρα με το δικό του καλώδιο μια χαρά, όπως έπαιξε εξίσου καλά και με τα άλλα που δοκιμάσαμε.Με τις δοκιμές σας ακούσατε διάφορες;
Ήταν επώνυμα, diy, φθηνά, ακριβά;
Θα ήθελα της εντυπώσεις ιδίως σε τέτοια καλά μηχανήματα όπως τα accuphase.
Πολύ σωστά! Γι αυτό και εγώ ζητάω να μού δώσουν ένα link για κάποιο τεχνικό άρθρο που να τεκμηριώνει με τρόπο τεχνικό - επιστημονικό τις «διαφορές» που «ακούνε» κάποιοι από τα καλώδια τροφοδοσίας αλλά απάντηση δεν παίρνω. Και ούτε πρόκειται να πάρω!αδελφια,δεν εχει κανα νοημα να βρισκομαστε σ' ενα τετοιο φορουμ και να προσπαθουμε να προβαλουμε την αποψη "εμενα μ' αρεσει ετσι" ... εδω ψαχνουμε να βρουμε το αντικειμενικο - νομιζω ...