- Reaction score
- 79.692
έλα μου ντε....τόσες κάποτε ρίχναμε τη μέραΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΑΑΔΑ;;;;;
κλειδωνόμασταν σπίτι και σηκωνόμασταν από το κρεβάτι μόνο για νερό,τσίσα και ντελίβερι
έλα μου ντε....τόσες κάποτε ρίχναμε τη μέραΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΑΑΔΑ;;;;;
μα την παναγια προχθες έψαχνα να ακουσω ιντρο από airwolf κ captain powerοι συμμαθητες μου εβλεπαν airwolf και το αλλο με τον χακ χογκαν και το κρις κραφτ. Κοιτα να δεις που θα βγουμε και "σειρα".. (εγω δεν εβλεπα τιβι απο τασο καρατασο)
Καμουφλαρισμένη η καινούργια ανακόντα στον καναπέ του Λέανδρου έτοιμη να δαγκώσει
View attachment 174625
... (κατι) γνωριζω και χωρις να εχω δει, ειναι σαν τα καλωδια ρευματως δεν χρειαζεται (καν)να ακουσω για να καταλαβω.
αρκει και μονο να αποκωδικοποιησεις τα λεγομενα (γραφομενα) των καλωδιολαγνων ειναι υπεραρκετο.
δεν μου αρέσει ο τρόπος σου....Παίρνει το καινούργιο καλώδιο (θα το πούμε Β), το ακούει με τον κολλητό,παίζει πολύ καλύτερα απο το Α. Ωραία.
Παιρνει το Γ μετα απο 6 μήνες, παίζει καλύτερα απο το Β, καμία σχέση.
Μετα 4 μήνες παίρνει το Δ, το έσκισε το Γ, αυτό είναι καλώδιο. Επιτέλους.
Βάζει για πλάκα μια μέρα να ακούσει το Α.....γαμώτο, καλύτερα παίζει το Α απο το το Δ..
μπουτάκι όχι?Που να ξέρεις πτωχέ εσύ απο καβλώδια?
Μόνο κανά γόνατο , κανά αστράγαλο και πολύ σου πάει.
Που μου θέλεις και καβλώδια!! Ποιός είσαι ρε?
Όχι , μεχρι και γόνατομπουτάκι όχι?
αμάν βρε dimi...είναι σαν να καυλαντίζεις καλώδια χωρίς βύσματαΌχι , μεχρι και γόνατο
Αμα σε περιλάβω θα πείς τον Δεσπότη παναγιώτη. Οκ ?ναι.... ο Μάρκου από μλκία άλλο τίποτα....
αν ήταν ένσημο θα είχε βγει στη σύνταξη