Καλώδια και θύματα

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Εννοείται, αλλά με τη μπέμπα δεν ξέρω πότε θα είμαι σε θέση να υποδεχτώ κόσμο για ακρόαση! Το συντομότερο δυνατόν! Να κάνω και τα πειράματά μου σύμφωνα με τις οδηγίες του Bhutia!
Να χαίρεσαι τη κόρη σου!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.555
Όλο κάτι θα μου καταλογίσουν, όταν αρχίζει η γαργάρα. ;)

Δε βαριέσαι, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. :drinks:

Καιρό είχα να το ακούσω κι αυτό:

View attachment 162848
Είναι ωραία πλάκα να βλέπω υπό αυτή τη μορφή ένα έργο του οποίου το διπλό βινύλιο αντέχει ακόμα παρά την τακτική του χρήση πάνω από είκοσι χρόνια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.120
Δηλαδή ντοκτορ θεωρείς ότι στα δικά σου ποστ τα λαικ που παίρνεις, ξέρουν αυτοί που τα βάζουν τα "βασικά" όπως λες???
Το αφήνω στη φαντασία σου. :)

Κατά τη γνώμη μου, το μεν είναι ικανή, αλλά όχι αναγκαία συνθήκη, και το δε είναι ικανή και αναγκαία.;)

Παρτ'αλλιώς, αν ξέρεις ότι κάνει λάθος ο συνομιλητής σου, δεν νομίζω εύκολα να βάλεις λαϊκ. ;)

Reaction score
2.826
Εννοείται, αλλά με τη μπέμπα δεν ξέρω πότε θα είμαι σε θέση να υποδεχτώ κόσμο για ακρόαση! Το συντομότερο δυνατόν! Να κάνω και τα πειράματά μου σύμφωνα με τις οδηγίες του Bhutia!
Φιλαράκι να σου ζήσει από καρδιάς

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.120

Αστροναύτη μπαμπά δεν έχω ξαναδεί. :drinks:

Όταν μεγαλώσει, εύχομαι να σου βάλει ρουν να γίνεις άνθρωπος. :party:

Πρόσεξε μόνο μη σου βγει χαϊεντού...:lol:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.665
Να σου ζησει να το χαιρεσαι! Με υγεια παντα, Ισοσταθμιση και πολλα σαμπ!!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Παρτ'αλλιώς, αν ξέρεις ότι κάνει λάθος ο συνομιλητής σου, δεν νομίζω εύκολα να βάλεις λαϊκ. ;)
όπως ακριβώς που λες...αν ξέρεις και επαναλαμβάνω το ερώτημα:

Δηλαδή ντοκτορ θεωρείς ότι στα δικά σου ποστ τα λαικ που παίρνεις, ξέρουν αυτοί που τα βάζουν τα "βασικά" όπως λες???

Reaction score
12.232
Νικόλα... γερό και τυχερό σ’ όλη του τη ζωή το παιδάκι σου.
.
Ευχαριστώ!!!

Να σου ζησει να το χαιρεσαι! Με υγεια παντα, Ισοσταθμιση και πολλα σαμπ!!
Ευχαριστώ!!! Το πρωί πριν πάω στο μαιευτήριο άκουγα Santana. Έκανα πλάκα στη σύζυγο, ότι μόλις έρθει το παιδί στο σπίτι θα ξεκινήσει η...μουσική διαπαιδαγώγηση και μου λέει το κορυφαίο "εντάξει, αλλά σε χαμηλές συχνότητες". Προφανώς εννοούσε χαμηλές εντάσεις, αλλά εγώ έχω γραπτώς στο fb μου τη προτροπή της να ακούει το παιδί χαμηλές συχνότητες. Δέχομαι προτάσεις για subs!!!!

Reaction score
2.803
Μη με ψηφίσετε άμα βάλω υποψηφιότητα για βουλευτής. :lol:

Για άλλη μια φορά ασχολείσαι (και συ και άλλοι βέβαια) με το ύφος γραφής μου, με το επάγγελμά μου, με το χρώμα από τις κάλτσες μου. :fuckyou:

Όπως έχω ξαναπεί, είμαι κούκλος, οκ το ξέρω, αλλά μην ασχολείστε μαζί μου, θα με ματχιάσετε. :lol:

Μόνο με την ταμπακιέρα. Όσο τα κάνετε γαργάρα, θα σας δίνω στεγνά. 8-)

Ωραία με την ταμπακιέρα, πότε θα σε επισκεφτεί ο Γιάνν(ν)ης να ακούσει και να μας πει τις εντυπώσεις του;;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.120
Είναι ωραία πλάκα να βλέπω υπό αυτή τη μορφή ένα έργο του οποίου το διπλό βινύλιο αντέχει ακόμα παρά την τακτική του χρήση πάνω από είκοσι χρόνια.
Δε θυμάμαι αν το είχα σε βινύλιο, να μη σε λέω παπαριές, αλλά σε CD, και γω το έχω λιώσει, παλιά κι αγαπημένα ακούσματα..

Συνεχίζει..
Αυτός ο δίσκος πάει μονορούφι, κλασσικά.

Screenshot_20200422_232125_com.roon.mobile.jpg

Η πλάκα είναι πως μπήκε από το ρουν, με βάση τα προηγούμενα που έπαιζαν. Δηλαδή, πρόκειται για ..τινταλ. δικάναλο. Πάλι καλά να λες, ολγουεϊζ όρο θρι ντι.
Του θέρτι, λαστ γιαρ. :lol:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.684
Ευχαριστώ Λεανδρούκο!!!!
επ τι έχουμε δω?
μπήκες στο κλαμπ?

να σου ζήσει αγορίνα!:party::drinks:

Υ.Γ. ελπίζω να της έκανες καλιμπρέισον από την κοιλιά ακόμα :p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.120
Ωραία με την ταμπακιέρα, πότε θα σε επισκεφτεί ο Γιάνν(ν)ης να ακούσει και να μας πει τις εντυπώσεις του;;
Αυτό που προτείνεις μοιάζει στο μυαλό σου με ..ταμπακιέρα; :gotcha:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.684
Παιδια , παιδια, να σας καρφωσω και ενα αλλο για να γελασουμε. Ο Λεανδρος μου ειχε φερει και ενα σαμπγουφερ στο σπιτι για να ακουσουμε! :lol:
Μην ήταν κάνα πλυντήριο...?
προσέχτε....δεν είστε μαθημένοι σε αυτά εσείς :lol: 😂

Reaction score
12.232
επ τι έχουμε δω?
μπήκες στο κλαμπ?

να σου ζήσει αγορίνα!:party::drinks:

Υ.Γ. ελπίζω να της έκανες καλιμπρέισον από την κοιλιά ακόμα :p
Ευχαριστώ!! Εννοείται πως έγινε καλιμπρέισον! Ροκιές, έντεχνο και σκυλάδικο! Το Πάσχα έβαλα και νησιώτικα σε καλά db! Αμέεεε!!!

daharis666

Moderator
Reaction score
79.684
Ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ!!! Το πρωί πριν πάω στο μαιευτήριο άκουγα Santana. Έκανα πλάκα στη σύζυγο, ότι μόλις έρθει το παιδί στο σπίτι θα ξεκινήσει η...μουσική διαπαιδαγώγηση και μου λέει το κορυφαίο "εντάξει, αλλά σε χαμηλές συχνότητες". Προφανώς εννοούσε χαμηλές εντάσεις, αλλά εγώ έχω γραπτώς στο fb μου τη προτροπή της να ακούει το παιδί χαμηλές συχνότητες. Δέχομαι προτάσεις για subs!!!!
άκου να σου πω....όταν ξεκινήσαμε γυναικολόγο...το πρώτο πράμα που τον ρώτησα ήταν αυτό για τα σαμπ και τις χαμηλές...:roflmao:

μου έδωσε το οκ.....
παρότι λίγο σάστισε όταν καταλήξαμε να μετρούμε διαστάσεις και db για να καταλάβει ότι δεν είμαστε του Κωτσόβολου 😂

οπότε προχώρα άφοβα:party:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.120
Δέχομαι προτάσεις για subs!
Όσο είναι ζεστό, τσιμπάς ένα ζευγάρι αρενταλ. Όρμα. Οικονομικά, όμορφα, καλή εγγύηση έχουν, πάρε να τελειώνει αυτή η ταλαιπωρία. :party: :party: :party:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.633
Members
38.213
Νεότερο μέλος
koumou57