Καλώδια και θύματα

Reaction score
11.130
Θεωρητικά ναι, θα μπορούσε να αποκτήσει κάποια απειροελάχιστη επαγωγικοτητα, αναλόγως του αριθμών των "σπειρών".

Βεβαίως, η τιμή αυτής της επαγωγικοτητας δε μπορεί να αποτελέσει κανενός είδους φίλτρο στο ακουστό φάσμα των συχνοτήτων, και η ήδη υπάρχουσα επαγωγικοτητα των καλωδίων, θεωρείται ανάξια λόγου, μόνο σχετίζεται με την εμπέδηση του καλωδίου, η οποία είναι ανάλογη του λόγου επαγωγικοτητας και χωρητικότητας, χωρίς να εξαρτάται από την ωμική αντίσταση ή το μήκος του καλωδίου.

Τα έχω εξηγήσει αναλυτικά κατ'επαναληψιν.
Εδώ δεν έβαλε κανείς like. Ξέρεις γιατί; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΡΙ από αυτό που λες!!!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.186
Έμαθα πως κάποιοι αναφέρθηκαν σε εμένα προσωπικά, για επαγγελματικά/επιστημονικά θέματα.

Ο Εαρ δεν θελει να απαντήσει, δικαίωμά του, αλλά εγω επιθυμώ να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους.

Καταλαβαίνω πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να περπατούν και να μασούν τσίχλα ταυτοχρόνως.

Δεν εχω κρυφτεί ποτέ πίσω απο την ανωνυμία, πολλοί με ξέρουν και προσωπικά.
Για τους υπόλοιπους σας δίνω λινκ απο το βιογραφικό μου, αλλά και απο τις δεκάδες διαλέξεις που εχω δώσει στο αντικείμενό μου προσκεκλημένος απο ελληνικά πανεπιστήμια και όλες τις μεγαλες ορθοπαιδικές εταιρίες (όχι εμπορικές, αλλά επιστημονικές) της Ελλάδας και όχι μόνο. Στην λίστα δεν περιλαμβάνω τις ομιλίες που έδωσα ως ειδικευόμενος-εκπαιδευόμενος, αλλά μόνο αυτές μετά την επιστροφή μου απο την Αγγλία.

Δεν θα μπορούσα να σας κατεβάσω και λίστα ασθενών και χειρουργημενων για να τους πάρετε τηλέφωνο, αλλά σας διαβεβαιώ πως ειναι μεγάλη, με πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, και περιλαμβάνει και μεγάλους μουσικούς αλλά και Ολυμπιονίκες.

Να ενημερώσω επίσης πως η μουσική και η αναπαραγωγή ήχου δεν είναι το μοναδικό μου χόμπυ, έχω χρόνο και για ακόμα ένα, το οποίο το κάνω σε αρκετά καλο επίπεδο για την ηλικία μου.

Επίσης έχω πολύ χρόνο και για την οικογένειά μου, και για παρέα/συζήτηση, αλλά και για να πηγαινοφέρνω τα παιδιά απο τις διάφορες δραστηριότητές τους.

Εμένα λοιπόν μου φαίνεται περίεργο που κάποιοι δεν μπορούν να έχουν πολλές ασχολίες, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα καταφέρνουν.

Life sucks
:tongue:

Last edited:

Reaction score
377
Σε εμένα δε θέλω να απευθύνεις έτσι το λόγο γιατί αντιδρώ άσχημα και δε θέλω να σε βρίσω. να φάω warning βρίζοντάς σε.
Οχι βρε Πετρακο, μη φας warning, κριμα θα ειναι. Αλλα νεα? Ξεμπασαρε καθολου ο ηχος σου μετα το τελευταιο ταργκετ κερβ που σου το μπασαριζε υπερβολικα? Φιλικα ρωταω, μη με παρεξηγεις.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682
Δε ξέρω..αν έχεις τέτοια θέματα κάλεσε το 166 να το προλάβεις το κακό..
τι δουλειά έχεις με τέτοια νούμερα εσύ...?
πάρε τηλέφωνο τον ομοιοπαθητικό σου :roflmao: :roflmao:

Reaction score
2.803
Σε εμένα δε θέλω να απευθύνεις έτσι το λόγο γιατί αντιδρώ άσχημα και δε θέλω να σε βρίσω. να φάω warning βρίζοντάς σε.

Εγώ έφαγα warning που έκανα την παρατήρηση σε κάποιον που έγραφε ανορθόγραφα και ακατάληπτα και επειδή είπα να αφήσει τα στέρεα και να ανοίξει κάποιο λεξικό (αν και δεν θα σωζόταν με αυτό) μου το σφύριξε ο Zizik! :p

Reaction score
11.130
Οχι βρε Πετρακο, μη φας warning, κριμα θα ειναι. Αλλα νεα? Ξεμπασαρε καθολου ο ηχος σου μετα το τελευταιο ταργκετ κερβ που σου το μπασαριζε υπερβολικα? Φιλικα ρωταω, μη με παρεξηγεις.
Μόνος του θα ξεμπασάρει; Άσε, είπαμε 2 μέρες να συνηθίσω, να ακούσω και σε στάθμες αναφοράς και βλέπουμε.
Εγώ έφαγα warning που έκανα την παρατήρηση σε κάποιον που έγραφε ανορθόγραφα και ακατάληπτα και επειδή είπα να αφήσει τα στέρεα και να ανοίξει κάποιο λεξικό (αν και δεν θα σωζόταν με αυτό) μου το σφύριξε ο Zizik! :p
Είχε γίνει συζήτηση επί του θέματος παλαιότερα και έχει αποφασιστεί να μη διορθώνουμε τους ανορθόγραφους.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682
Όλα για την υγεία σου Χάρη.. κρίμα είναι..
ντάξει...γράφεις...

πρέπει να πέρασε...αλλά να το κοιτάξεις το πρωί 😂 🙃

Reaction score
30.453
Πού πας βρε γατάκι με ένα warning!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.631
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder