Καλώδια και θύματα

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.684
Εγώ έφαγα warning που έκανα την παρατήρηση σε κάποιον που έγραφε ανορθόγραφα και ακατάληπτα και επειδή είπα να αφήσει τα στέρεα και να ανοίξει κάποιο λεξικό (αν και δεν θα σωζόταν με αυτό) μου το σφύριξε ο Zizik! :p
και το άφησες έτσι?
γιατί δεν διαμαρτυρήθηκες? :lolsign:

P

PMC

Guest
Τώρα μας λείπει ο αέρινος, ο τονης και ο εβαγγελος ο αρ για να συμπληρώσουμε καρέ!
Όταν μιλάμε για κάποιους που δεν είναι παρόντες καλό είναι να γράφουμε τα ονόματα τους με τον τρόπο που θα τους ειδοποιεί ότι μιλάμε για αυτούς . ( εγώ το έμαθα πρόσφατα αυτό και θα το κάνω πάντα έτσι )
Αφού μας δίνει η πλατφόρμα την δυνατότητα αυτή .

Το γράφω για αυτούς που γράφεις και δεν τους ξέρω .... ισως να είναι ένα αστείο που δεν πιάνω .....αλλά και πάλι....

Reaction score
30.453
Όταν μιλάμε για κάποιους που δεν είναι παρόντες καλό είναι να γράφουμε τα ονόματα τους με τον τρόπο που θα τους ειδοποιεί ότι μιλάμε για αυτούς . ( εγώ το έμαθα πρόσφατα αυτό και θα το κάνω πάντα έτσι )

Το γράφω για αυτούς που γράφεις και δεν τους ξέρω .... ισως να είναι ένα αστείο που δεν πιάνω .....αλλά και πάλι....
Έλα μωρέ.. Θα πέσει συρμα αν χρειαστεί..

Reaction score
2.803
και το άφησες έτσι?
γιατί δεν διαμαρτυρήθηκες? :lolsign:
Διαμαρτυρήθηκα αλλά μου είπε ότι δεν επιτρέπεται να γίνονται τέτοιου είδους παρατηρήσεις και να διαβάσω τους κανόνες του φόρουμ, τεσπα δεν με πειράζει το warning όσο με πείραξε ο τρόπος που έγραφε και διατύπωνε τις βλακείες που είχε στο μυαλό του, μάλιστα στα πρώτα πρώτα σχόλιά του το 2010 έγραφε με greeklish κεφαλαία αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.684
Διαμαρτυρήθηκα αλλά μου είπε ότι δεν επιτρέπεται να γίνονται τέτοιου είδους παρατηρήσεις και να διαβάσω τους κανόνες του φόρουμ, τεσπα δεν με πειράζει το warning όσο με πείραξε ο τρόπος που έγραφε και διατύπωνε τις βλακείες που είχε στο μυαλό του, μάλιστα στα πρώτα πρώτα σχόλιά του το 2010 έγραφε με greeklish κεφαλαία αλλά αυτό είναι το λιγότερο.
και το δέχτηκες έτσι απλά?
έπρεπε να επιμείνεις
ακόμα μπορείς...
στειλτου ! :cry::roflmao:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
ντάξει...γράφεις...

πρέπει να πέρασε...αλλά να το κοιτάξεις το πρωί 😂 🙃
Σου πέρασε??
Μπράβο!!
Με ανυσηχησες ρε φίλε!!
Ουφ..
Άντε.. περαστικά!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.107
Θα φας κι άλλο αν δεν αλλάξεις άβαταρ! >:(

Πώς με βλέπεις 666; :laugh:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.684
Θα φας κι άλλο αν δεν αλλάξεις άβαταρ! >:(

Πώς με βλέπεις 666; :laugh:
τι έτσι?
ρίχτου ένα γουορνινγκ να δούμε αντιδράσεις :laugh:🙃
Κοιμάτε ( λόγω προχωρημένης ώρας μην φάω και καμμία ποινή) η ηγεσία και εσείς αλωνίζετε
έχουμε τον αβγδ καλέ...γαλάζιος γαλάζιος....
σαν τεστ εγκυμοσύνης είναι :cry::lol:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.209
ζήτα συγνώμη....θα φας report :laugh:
Ηταν μεγάλο ποστ και με πήρε αρκετή ώρα, έβαλα την τελεία κατά λάθος. Sorry.

Βάζω quote γιατι χάθηκε στο timeline:
Έμαθα πως κάποιοι αναφέρθηκαν σε εμένα προσωπικά, για επαγγελματικά/επιστημονικά θέματα.

Ο Εαρ δεν θελει να απαντήσει, δικαίωμά του, αλλά εγω επιθυμώ να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους.

Καταλαβαίνω πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να περπατούν και να μασούν τσίχλα ταυτοχρόνως.

Δεν εχω κρυφτεί ποτέ πίσω απο την ανωνυμία, πολλοί με ξέρουν και προσωπικά.
Για τους υπόλοιπους σας δίνω λινκ απο το βιογραφικό μου, αλλά και απο τις δεκάδες διαλέξεις που εχω δώσει στο αντικείμενό μου προσκεκλημένος απο ελληνικά πανεπιστήμια και όλες τις μεγαλες ορθοπαιδικές εταιρίες (όχι εμπορικές, αλλά επιστημονικές) της Ελλάδας και όχι μόνο. Στην λίστα δεν περιλαμβάνω τις ομιλίες που έδωσα ως ειδικευόμενος-εκπαιδευόμενος, αλλά μόνο αυτές μετά την επιστροφή μου απο την Αγγλία.

Δεν θα μπορούσα να σας κατεβάσω και λίστα ασθενών και χειρουργημενων για να τους πάρετε τηλέφωνο, αλλά σας διαβεβαιώ πως ειναι μεγάλη, με πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, και περιλαμβάνει και μεγάλους μουσικούς αλλά και Ολυμπιονίκες.

Να ενημερώσω επίσης πως η μουσική και η αναπαραγωγή ήχου δεν είναι το μοναδικό μου χόμπυ, έχω χρόνο και για ακόμα ένα, το οποίο το κάνω σε αρκετά καλο επίπεδο για την ηλικία μου.

Επίσης έχω πολύ χρόνο και για την οικογένειά μου, και για παρέα/συζήτηση, αλλά και για να πηγαινοφέρνω τα παιδιά απο τις διαφορές δραστηριότητές τους.

Εμένα λοιπόν μου φαίνεται περίεργο που κάποιοι δεν μπορούν να έχουν πολλές ασχολίες, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα καταφέρνουν.

Life sucks
:tongue:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112

Μα είναι ο εύκολος τρόπος..να γράφουν ότι θέλουν χωρίς το κίνδυνο της απάντησης από τον άμεσα θιγομενο...
Που να μπλέκεις τώρα με το κίνδυνο να απαντήσει κι ο θιγομενος.. άστο καλύτερα!!
μην ανυσηχείς
τους καλιταιρους γειατρους θα σου βρούμαι :laugh: :roflmao:
Μια χαρά είσαι ε??
Το βλέπω!!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ