Καλώδια και θύματα

Reaction score
19.553
Για την ακριβεια δεν υπαρχει ΚΑΝΕΙΣ που να μην αντιλαμβάνεται διαφοροποιήσεις σε τετοια επίπεδα. Προσωπικα δεν εχω συναντήσει ακομα κανέναν που δεν ακουσει διαφορες με διαφορες επεμβάσεις στο δίκτυο πριν το τελευταιο καλωδιο ethernet εισέλθει στον streamer/server. Τωρα αν οι επεμβάσεις αυτές αρέσουν η οχι ειναι αλλη ιστορία.
A, εσυ παραέχεις καλό σύστημα μου φάινεται. Εγω ακούω μόνο ρεύματος και ηχείων. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.392
Για την ακριβεια δεν υπαρχει ΚΑΝΕΙΣ που να μην αντιλαμβάνεται διαφοροποιήσεις σε τετοια επίπεδα. Προσωπικα δεν εχω συναντήσει ακομα κανέναν που δεν ακουσει διαφορες με διαφορες επεμβάσεις στο δίκτυο πριν το τελευταιο καλωδιο ethernet εισέλθει στον streamer/server. Τωρα αν οι επεμβάσεις αυτές αρέσουν η οχι ειναι αλλη ιστορία.
Άμα μπω και ο ίδιος σε διαδικασία τέτοιων δοκιμών θα χαίρομαι ακόμα περισσότερο επικυρώνοντας τις ανακαλύψεις όλων των υπολοίπων.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Σε ηχεία συνδεδεμένα μεταξύ τους με βύσματα ethernet να δούμε ποιος θα τολμούσε να βάλει χέρι...
Βασικα , οπως και να το δεις, μονο στα καλωδια ηχειων τολμα καποιος να το κανει αυτο 🤣

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.392
Βασικα , οπως και να το δεις, μονο στα καλωδια ηχειων τολμα καποιος να το κανει αυτο 🤣
Εννοείς σε καλώδια για σήμα υψηλού πλάτους...
Γιατί στα Interconnect δεν άλλαζαν βύσματα , με ροδίου και διάφορες άλλες αηδίες?
Όσο θυμάμαι τι ΄΄χαμός΄΄ επεμβάσεων σε interconnect γινόταν κάποτε μ'εκείνα τα βύσματα από πλαστικό πολυμερές που διακρίνονταν από ελάχιστη επιφάνεια μεταλλικής επαφής προς τους θηλυκούς ακροδέκτες...

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
2)Good to know...Ήμουν πανέτοιμος ν'αφαιρέσω όλα τα δικά μου από παθητικά ηχεία. :biggrin:
Αντιλαμβανομαι τη δυσκολια να πεις οτι συμφωνεις μαζι μου. Δεν με ενοχλει βεβαιως, διοτι δεν "ψαχνω" για υποστηριξη :laugh:
Εννοείς σε καλώδια για σήμα υψηλού πλάτους...
Μιλω για το συστημα του καθενος στο σπιτι του . Αυτο μπορει και αυτο τολμα να κανει, κι ας μην υπαρχει καποιο οφελος .

Reaction score
19.553
Μα δε μιλάω για το δικο μου συστημα. Μιλάω για καθε συστημα….
Πρώτα απο όλα σόρρυ, είδα το άβαταρ και νόμιζα ότι είσαι ο Tidal που θεώρησα ότι έχω το θάρρος και ΟΚ του, να αστειευτώ λίγο. :)

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Πρώτα απο όλα σόρρυ, είδα το άβαταρ και νόμιζα ότι είσαι ο Tidal που θεώρησα ότι έχω το θάρρος και ΟΚ του, να αστειευτώ λίγο. :)
Ελευθερα μια οικογενεια ειμαστε ολοι :laugh:

.......και γω νομισα οτι σε μενα απευθυνοσουν και απαντησα, αλλα , λεω ας μην το διαγραψω , πλακα ειχε 🤣

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.062
Να βγαλουμε τοτε ολα τα βισματα.
:p

Το γυμνο βιδωμενο καλωδιο προσφερει τη χειροτερη επαφη , ακομη και μερικα λεπτα μετα το σφιξιμο. Χειροτερη κι απο ενα απλο διχαλο.
Για πες λοιπόν , πόθεν προκύπτει αυτό?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.392
Αντιλαμβανομαι τη δυσκολια να πεις οτι συμφωνεις μαζι μου. Δεν με ενοχλει βεβαιως, διοτι δεν "ψαχνω" για υποστηριξη :laugh:

Μιλω για το συστημα του καθενος στο σπιτι του . Αυτο μπορει και αυτο τολμα να κανει, κι ας μην υπαρχει καποιο οφελος .
Ούτε θα χρειαζόταν...Μου είναι δύσκολο να συμφωνούσα άνευ όρων με όσους θα προέβαιναν σε γενικεύσεις.

Σε δικά μου setup είναι εφηρμοσμένες οι εναλλακτικές μέθοδοι χωρίς να αισθάνομαι ότι θα έπρεπε κάτι πάραυτα ν'αλλάξει.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Γιατί στα Interconnect δεν άλλαζαν βύσματα , με ροδίου και διάφορες άλλες αηδίες?
Μα εδω δεν μιλαμε για αλλαγη βισματων, αλλα για αφαιρεση. Το αν καποιος τωρα αλλαζει τα επιχρυσα ας πουμε με ροδιου, μαζι σου , συμφωνω.
Δεν θα τολμουσε ομως να αφαιρεσει plug/socket (rca, xlr..... )και να κολλησει τα καλωδια μεσα στα μηχανηματα του.
Τα καλωδια ηχειων ειναι τα μονα που προσφερονται για τετοια δουλεια .
Ούτε θα χρειαζόταν...Μου είναι δύσκολο να συμφωνούσα άνευ όρων με όσους θα προέβαιναν σε γενικεύσεις.

Σε δικά μου setup είναι εφηρμοσμένες οι εναλλακτικές μέθοδοι χωρίς να αισθάνομαι ότι θα έπρεπε κάτι πάραυτα ν'αλλάξει.
Μου φτανει που δεν παρεξηγησες το "δεν ψαχνω για υποστηριξη" .

Last edited:

Reaction score
19.553
Ναι βρε παιδί μου ,,, αλλά να , κάντο για την "κοινότητα" και τις διαφωνίες της.

Εγω πάντως, σου προτείνω να μην το κάνεις γιατί εαν ακούσεις κάποια διαφορά (προτείνω Columbia μέθοδο AB/BA κλπ, όχι τα άλλα των 6 sec που βγαίνουν 99 % αρνητικά και βασιζόμαστε στο 1 % θετικά χα χα χα αλλά δεν το λέμε).... θα διαφωνήσεις με Τούλ, ακολουθεί κρίση audio ταυτότητας και μετά φυσικά διαγραφή απο το σάιτ και ίσως γλυτώσεις τον αποκεφαλισμό λόγω πρότερου εντίμου βίου. :D

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.062
Γιατί?
Τι έχει ? 5 way binding post λέει .
Αφού σφίγγει αρκετά και κάνει καλή επαφή . Μετρημένη με πολύμετρο , όχι κουκουρούκου .
Να εξηγούμαστε , σοβαρές μπόρνες , όχι φτηνές κινεζιές .
Νορμάλ κινεζιές , γιατί ολα πλέον κινεζιές είναι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.047
Members
38.285
Νεότερο μέλος
blackdragon