JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.062
Οπως τόπες , τι κρίμα?
Αντίσταση.Τι μετράει τέτοιες διαφορές το πολύμετρο ?
Αντίσταση.Τι μετράει τέτοιες διαφορές το πολύμετρο ?
Ναι σόρρυ, το έσβησα το ερώτημα. Νόμιζα ότι εννοούσες για τα υλικά και προσμίξεις. Ναι βέβαια το σωστό binding μετριέται.Οπως τόπες , τι κρίμα?
Αντίσταση.
Και με χαλαρο καλωδιο (που θα χαλαρωσει θες δεν θες) μια χαρα θα ειναι η μετρηση. Οπως και με το διχαλο και τη μπανανα. Την οξειδωση ας την αφησουμε στα δευτερευοντα θεματα. Ο μονος τροπος για να μη χαλαρωσει το καλωδιο ειναι σωληνακι στο ακρο του καλωδιου πατημενο με crimping tool, αλλα και αυτο οπως ειπε πιο πανω ο Bhutia θα ειναι αλλο υλικο . Οποτε, για μενα τουλαχιστον, ενα καλο διχαλο Κινεζια ή μη , ειναι πιο μονιμη και σταθερη λυση.Γιατί?
Τι έχει ? 5 way binding post λέει .
Αφού σφίγγει αρκετά και κάνει καλή επαφή . Μετρημένη με πολύμετρο , όχι κουκουρούκου .
Να εξηγούμαστε , σοβαρές μπόρνες , όχι φτηνές κινεζιές .
Νορμάλ κινεζιές , γιατί ολα πλέον κινεζιές είναι.
4pcs HIFI 4mm Audio Amplifier Speaker Binding Post Terminal Banana Plug Socket | eBay
Color:Red+black.www.ebay.com
Ωραια. Διασφαλισε την μονιμη σταθεροτητα του καλωδιου στις μπορνες και εισαι μια χαρα.Εχω τις από πάνω που έβαλα , και τα ηχεία είναι ενεργά , χωρίς πλάτες .
Με εξωτερικό ηλεκτρονικό κροςς και τελικούς.
View attachment 262295
Εγω νομίζω οι παραπάνω που έβαλες είναι καλύτερες αλλά αυτές τι ? θεωρείς ότι κάνουν καλύτερη binding ε ? λόγω του σχεδιασμού τους ?Εχω τις από πάνω που έβαλα , και τα ηχεία είναι ενεργά , χωρίς πλάτες .
Με εξωτερικό ηλεκτρονικό κροςς και τελικούς.
View attachment 262295
Ναι το είδα spring loaded.@thva Αυτές είναι καλύτερες γιατί είναι spring loaded.
Μαγκώνουν το καλώδιο τόσο γερά που δεν υπάρχει περίπτωση χαλάρωσης της επαφής.
Ναι το είδα spring loaded.@thva Αυτές είναι καλύτερες γιατί είναι spring loaded.
Μαγκώνουν το καλώδιο τόσο γερά που δεν υπάρχει περίπτωση χαλάρωσης της επαφής.
Να είναι καλύτερη και μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής (εαν το κάνεις και σωστά) απο τις κλέμες.E οχι και caps .
Μπα, όχι. Με τον μεν πρώτο αν θυμάμαι καλά δεν είχαμε ίδιες απόψεις, με τον μεν δεύτερο δεν καταλαβαίνω γιατί έκανες τη σύνδεση, αφού τώρα τελευταία έχω αποφασίσει να είμαι κόσμιος και να μη βρίζω, όχι για χάρη σου ή κανένα άλλο μέλος, αλλά για τους ιδιοκτήτες του forum που τους σέβομαι.Teacher νάτο δάσκαλος , είχα δίκιο , αυτό είναι. Δάσκαλος. Να και το tza στο τέλος. Τζα απο το νηπιαγωγείο που απάντησα. Εγω νομίζω ότι έχει γίνει και ενα είδος βιολογικού fussion με τον Πέτρο.
Χα χα πλάκα κάνω head stef μην τρελάθεις. Δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ευκαιρία για λίγο χιούμορ.
Το αντίθετο λένε κάποιοι (@costas EAR)Το γυμνο βιδωμενο καλωδιο προσφερει τη χειροτερη επαφη , ακομη και μερικα λεπτα μετα το σφιξιμο. Χειροτερη κι απο ενα απλο διχαλο.
Στα FORA του AVS και του ROON έχω συναντήσει εκατοντάδες τέτοιους... "άθεους".Για την ακριβεια δεν υπαρχει ΚΑΝΕΙΣ που να μην αντιλαμβάνεται διαφοροποιήσεις σε τετοια επίπεδα. Προσωπικα δεν εχω συναντήσει ακομα κανέναν που δεν ακουσει διαφορες με διαφορες επεμβάσεις στο δίκτυο πριν το τελευταιο καλωδιο ethernet εισέλθει στον streamer/server. Τωρα αν οι επεμβάσεις αυτές αρέσουν η οχι ειναι αλλη ιστορία.
Πολυ πιθανόν αν δεν ξερουν τι κανουνΣτα FORA του AVS και του ROON έχω συναντήσει εκατοντάδες τέτοιους... "άθεους".
Δεν ξέρουν, είναι άθεοι.Πολυ πιθανόν αν δεν ξερουν τι κανουν