Καλώδια και θύματα

Reaction score
6.814
Εν τω μεταξύ, με τόσες αναφορές στα Kondo σε όλα αυτά τα θρεντς, αν ήμουν ο εισαγωγέας τους θα ήμουν ποgλύ χαρούμενος!!
Έλα βρε Χάρη. Κάνε ένα search στο φόρουμ να δεις και για άλλες μάρκες για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα ποιοι αντιπρόσωποι είναι περισσότερο χαρούμενοι .

Reaction score
30.454
Θα την κόβει λόρδα φαίνεται το βράδυ,
Αφού της βάζει να ακούσει μουσική με κάτι καλώδια του κιλού..
Βάλε να παίξει το νανούρισμα με καλωδίωση Kondo να δεις πως θα την κοιμήσουν αμέσως οι μαγικές χροιές!!

Reaction score
12.264
Αφού της βάζει να ακούσει μουσική με κάτι καλώδια του κιλού..
Βάλε να παίξει το νανούρισμα με καλωδίωση Kondo να δεις πως θα την κοιμήσουν αμέσως οι μαγικές χροιές!!
Ε, όχι και κιλού τα 1016!!! Κάτσε καλά!!!

Reaction score
2.803
Βάλε το καλό σου IC μέσα σε ένα κατουρημένο babylino για ένα βράδυ και την επόμενη μέρα σύνδεσέ το και γράψε ακουστικές εντυπώσεις, δεν είμαι σίγουρος αλλά πιθανολογώ πως οι μεσαίες θα έχουν γίνει πιο υγρές. :pickingnose:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.060
Δώστε τους Kondo. Ακονίζουν γερά δοντάκια. :lolsign:
εδώ ρε ο άλλος βίασε κοτζάμ φυσικοχημεία....
το Λορντ οφ δε Ρινγκς σε χάλασε? :lol:

δεν είπα ότι ζουν τα ξωτικά στη Μόρντορ ρε...είπα ότι του τα σφυρηλάτησαν εκεί.... στο όρος Τέτοιο:p.......γι αυτό και στείλαν τον Φρόντο να πάει ως εκεί
όπως και ο Εαρ....εξάλλου όταν έρθει η ώρα...:laugh:

Υ.Γ. για πες επειδή ξέχασα...και ο Μάρκου θα φάει άλλη μια 5ετία μέχρι να το δει για να μας πει........πως πάει η ιστορία?:lolsign:
Δεν πας να κατουρήσεις κανά καβλώδιο εσύ? Ασχιετε. :lolsign:

Reaction score
30.454
Έλα βρε Χάρη. Κάνε ένα search στο φόρουμ να δεις και για άλλες μάρκες για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα ποιοι αντιπρόσωποι είναι περισσότερο χαρούμενοι .
Εάν ήμουν εισαγωγέας/αντιπρόσωπος οποιοσδήποτε εταιρείας, όχι μόνο των Kondo, για την οποία γίνεται πολύς λόγος σε ένα φόρουμ, θα ήμουν χαρούμενος.
Σε κάλυψα τώρα;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.376
Πάνε τα hero;
No more heroes?

Εάν ήμουν εισαγωγέας/αντιπρόσωπος οποιοσδήποτε εταιρείας, όχι μόνο των Kondo, για την οποία γίνεται πολύς λόγος σε ένα φόρουμ, θα ήμουν χαρούμενος.
Σε κάλυψα τώρα;
Διασκευή πάνω στη γνωστή διασκευή από το "Venus" των Shocking Blue...

Στο πίσω μέρος ευλαβικά
κουμπώνουν τα μωβ χαϊμαλιά
μάτια γλαρώνουν στη σειρά
και γίνονται όλοι αυτιά

Το λένε όλα τ'απογειώνει
μα..στη θωριά του η λογική δεν θα μας σώνει..

Στα χρυσαφένια βύσματα
και στων reviewer τα γραφτά
δεν μιλούν για αυταπάτη
μόνο πως έφυγαν οι πάτοι

Το χρήμα όποιος έχει θα φάει
μα..στα σύρματά τους η επιστήμη δεν φτουράει

Last edited:

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.038
Αν το μητρικό δεν είναι αρκετό τι να κάνει ρε αδερφέ;
Να δώσει στη μπέμπα χαρτζιλίκι να φάει στα goodys;
Δεν υπαρχει αυτο που λες (εκτος πολυ ειδικων περιπτωσεων, ασθενειων κλπ).
Διαβασε να μαθεις.

Reaction score
30.454
Δεν υπαρχει αυτο που λες (εκτος πολυ ειδικων περιπτωσεων, ασθενειων κλπ).
Διαβασε να μαθεις.
Υποθέτω πως ο παιδίατρος που μας είχε πει πως δεν πειράζει αν δίνουμε στη μικρή μου συμπλήρωμα, όχι πάντα αλλά μόνο αν δε χορτάσει και κλαίει, μάλλον δε θα είχε διαβάσει. Όταν τον δω θα τον ενημερώσω να πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.038
Υποθέτω πως ο παιδίατρος που μας είχε πει πως δεν πειράζει αν δίνουμε στη μικρή μου συμπλήρωμα, όχι πάντα αλλά μόνο αν δε χορτάσει και κλαίει, μάλλον δε θα είχε διαβάσει. Όταν τον δω θα τον ενημερώσω να πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα.
Μη γινεσαι σαν αυτους με τα καλωδια.
Και σ'αυτους καποιος ειδικος τα προτεινε.
Διαβασε να μαθεις μονος σου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.452
Δεν πας να κατουρήσεις κανά καβλώδιο εσύ? Ασχιετε.
Παλιά έλεγαν πως χρειάζεται να τα κατουρήσει παρθένα.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως, καλές είναι κι οι γεροντοπαρθένες εδώ μέσα που γράφουν για την μυρωδιά των καλωδίων τους..

Reaction score
2.826
Διασκευή πάνω στη γνωστή διασκευή από το "Venus" των Shocking Blue...

Στο πίσω μέρος ευλαβικά
κουμπώνουν τα μωβ χαϊμαλιά
μάτια γλαρώνουν στη σειρά
και γίνονται όλοι αυτιά

Το λένε όλα τ'απογειώνει
μα..στη θωριά του η λογική δεν θα μας σώνει..

Στα χρυσαφένια βύσματα
και στων reviewer τα γραφτά
δεν μιλούν για αυταπάτη
μόνο πως έφυγαν οι πάτοι

Το χρήμα όποιος έχει θα φάει
μα..στα σύρματά τους η επιστήμη δεν φτουράει

Reaction score
30.454
Μη γινεσαι σαν αυτους με τα καλωδια.
Και σ'αυτους καποιος ειδικος τα προτεινε.
Διαβασε να μαθεις μονος σου.
Όχι αδερφέ, δε θα διαβάσω για να υποκαταστησω έναν γιατρό.
Γιατί και εγώ μπορώ να ισχυριστώ πως γίνεσαι σαν τους αντιεμβολιαστες που λένε, μην ακούτε τι προτείνουν οι γιατροί, διαβάστε μόνοι σας..
Προφανώς δεν έχω ούτε τη φιλοδοξία να αποκτήσω γνώσεις παιδιατρικης στα 50 μου, ούτε εκφράζω άποψη επί του θέματος. Απλά μεταφέρω αυτούσια την συμβουλή που πήρα από τον καθ'υλην αρμόδιο παιδίατρο της μικρής πριν 12 χρόνια.
Αν θες όμως να σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία, ναι υπήρχαν κάποιες λίγες φορές που το μωρό δε χόρταινε με τίποτα, όση ώρα και να την κρατούσε η μαμά της στο στήθος. Και γινόταν μωβ από το κλάμα. Και μόλις της έδινε λίγο συμπλήρωμα, ηρεμουσε και κοιμόταν. Δεν ξέρω τι πήγαινε λάθος σε αυτές τις περιπτώσεις, απλά το καταθέτω σαν εμπειρία.

Reaction score
2.826
Μερικοί από masterάρες ηχολήπτες γίναν και παιδίατροι, το διάβασμα δεν φτάνει παιδιά, και ξερολισμός και μπορολισμός στο μεγαλείο του.
Όχι αδερφέ, δε θα διαβάσω για να υποκαταστησω έναν γιατρό.
Γιατί και εγώ μπορώ να ισχυριστώ πως γίνεσαι σαν τους αντιεμβολιαστες που λένε, μην ακούτε τι προτείνουν οι γιατροί, διαβάστε μόνοι σας..
Προφανώς δεν έχω ούτε τη φιλοδοξία να αποκτήσω γνώσεις παιδιατρικης στα 50 μου, ούτε εκφράζω άποψη επί του θέματος. Απλά μεταφέρω αυτούσια την συμβουλή που πήρα από τον καθ'υλην αρμόδιο παιδίατρο της μικρής πριν 12 χρόνια.
Αν θες όμως να σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία, ναι υπήρχαν κάποιες λίγες φορές που το μωρό δε χόρταινε με τίποτα, όση ώρα και να την κρατούσε η μαμά της στο στήθος. Και γινόταν μωβ από το κλάμα. Και μόλις της έδινε λίγο συμπλήρωμα, ηρεμουσε και κοιμόταν. Δεν ξέρω τι πήγαινε λάθος σε αυτές τις περιπτώσεις, απλά το καταθέτω σαν εμπειρία.
Έτσι είναι άμα πεινάει κλαίει. εμπειρικά και σε φυσιολογικές συνθήκες αν δεν υπάρχει κάτι άλλο ή πεινάει ή θέλει αλλαγή πάνας ή έχει κολικούς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic