- Reaction score
- 12.264
Ελαφρως... Έχουμε αρχίσει συμπληρώματα με γάλα σκόνη προς το παρόν και βλεπουμε. Αλλά εντάξει, τη παλεύω ακόμα! χαχαχαχαΘα την κόβει λόρδα φαίνεται το βράδυ,
Ελαφρως... Έχουμε αρχίσει συμπληρώματα με γάλα σκόνη προς το παρόν και βλεπουμε. Αλλά εντάξει, τη παλεύω ακόμα! χαχαχαχαΘα την κόβει λόρδα φαίνεται το βράδυ,
Έλα βρε Χάρη. Κάνε ένα search στο φόρουμ να δεις και για άλλες μάρκες για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα ποιοι αντιπρόσωποι είναι περισσότερο χαρούμενοι .Εν τω μεταξύ, με τόσες αναφορές στα Kondo σε όλα αυτά τα θρεντς, αν ήμουν ο εισαγωγέας τους θα ήμουν ποgλύ χαρούμενος!!
Αφού της βάζει να ακούσει μουσική με κάτι καλώδια του κιλού..Θα την κόβει λόρδα φαίνεται το βράδυ,
Ε, όχι και κιλού τα 1016!!! Κάτσε καλά!!!Αφού της βάζει να ακούσει μουσική με κάτι καλώδια του κιλού..
Βάλε να παίξει το νανούρισμα με καλωδίωση Kondo να δεις πως θα την κοιμήσουν αμέσως οι μαγικές χροιές!!
Α ναι ξέχασα, είναι αυτά που αν τα βάλεις ανάποδα τσιριζουν!Ε, όχι και κιλού τα 1016!!! Κάτσε καλά!!!
Όχι. Αυτά ήταν τα hero. Κατά πολύ κατώτερης αξίας!! Τώρα έχω χαϊεντιές!!Α ναι ξέχασα, είναι αυτά που αν τα βάλεις ανάποδα τσιριζουν!
Πάνε τα hero;Όχι. Αυτά ήταν τα hero. Κατά πολύ κατώτερης αξίας!! Τώρα έχω χαϊεντιές!!
Μη δινετε αηδιες στα παιδια.Έχουμε αρχίσει συμπληρώματα με γάλα σκόνη
Δεν πας να κατουρήσεις κανά καβλώδιο εσύ? Ασχιετε.εδώ ρε ο άλλος βίασε κοτζάμ φυσικοχημεία....
το Λορντ οφ δε Ρινγκς σε χάλασε?
δεν είπα ότι ζουν τα ξωτικά στη Μόρντορ ρε...είπα ότι του τα σφυρηλάτησαν εκεί.... στο όρος Τέτοιο.......γι αυτό και στείλαν τον Φρόντο να πάει ως εκεί
όπως και ο Εαρ....εξάλλου όταν έρθει η ώρα...
Υ.Γ. για πες επειδή ξέχασα...και ο Μάρκου θα φάει άλλη μια 5ετία μέχρι να το δει για να μας πει........πως πάει η ιστορία?
Εάν ήμουν εισαγωγέας/αντιπρόσωπος οποιοσδήποτε εταιρείας, όχι μόνο των Kondo, για την οποία γίνεται πολύς λόγος σε ένα φόρουμ, θα ήμουν χαρούμενος.Έλα βρε Χάρη. Κάνε ένα search στο φόρουμ να δεις και για άλλες μάρκες για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα ποιοι αντιπρόσωποι είναι περισσότερο χαρούμενοι .
Πάνε τα hero;
No more heroes?
Διασκευή πάνω στη γνωστή διασκευή από το "Venus" των Shocking Blue...Εάν ήμουν εισαγωγέας/αντιπρόσωπος οποιοσδήποτε εταιρείας, όχι μόνο των Kondo, για την οποία γίνεται πολύς λόγος σε ένα φόρουμ, θα ήμουν χαρούμενος.
Σε κάλυψα τώρα;
Αν το μητρικό δεν είναι αρκετό τι να κάνει ρε αδερφέ;Μη δινετε αηδιες στα παιδια.
Δεν υπαρχει αυτο που λες (εκτος πολυ ειδικων περιπτωσεων, ασθενειων κλπ).Αν το μητρικό δεν είναι αρκετό τι να κάνει ρε αδερφέ;
Να δώσει στη μπέμπα χαρτζιλίκι να φάει στα goodys;
Υποθέτω πως ο παιδίατρος που μας είχε πει πως δεν πειράζει αν δίνουμε στη μικρή μου συμπλήρωμα, όχι πάντα αλλά μόνο αν δε χορτάσει και κλαίει, μάλλον δε θα είχε διαβάσει. Όταν τον δω θα τον ενημερώσω να πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα.Δεν υπαρχει αυτο που λες (εκτος πολυ ειδικων περιπτωσεων, ασθενειων κλπ).
Διαβασε να μαθεις.
Μη γινεσαι σαν αυτους με τα καλωδια.Υποθέτω πως ο παιδίατρος που μας είχε πει πως δεν πειράζει αν δίνουμε στη μικρή μου συμπλήρωμα, όχι πάντα αλλά μόνο αν δε χορτάσει και κλαίει, μάλλον δε θα είχε διαβάσει. Όταν τον δω θα τον ενημερώσω να πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα.
Παλιά έλεγαν πως χρειάζεται να τα κατουρήσει παρθένα.Δεν πας να κατουρήσεις κανά καβλώδιο εσύ? Ασχιετε.
Διασκευή πάνω στη γνωστή διασκευή από το "Venus" των Shocking Blue...
Στο πίσω μέρος ευλαβικά
κουμπώνουν τα μωβ χαϊμαλιά
μάτια γλαρώνουν στη σειρά
και γίνονται όλοι αυτιά
Το λένε όλα τ'απογειώνει
μα..στη θωριά του η λογική δεν θα μας σώνει..
Στα χρυσαφένια βύσματα
και στων reviewer τα γραφτά
δεν μιλούν για αυταπάτη
μόνο πως έφυγαν οι πάτοι
Το χρήμα όποιος έχει θα φάει
μα..στα σύρματά τους η επιστήμη δεν φτουράει
Όχι αδερφέ, δε θα διαβάσω για να υποκαταστησω έναν γιατρό.Μη γινεσαι σαν αυτους με τα καλωδια.
Και σ'αυτους καποιος ειδικος τα προτεινε.
Διαβασε να μαθεις μονος σου.
Έτσι είναι άμα πεινάει κλαίει. εμπειρικά και σε φυσιολογικές συνθήκες αν δεν υπάρχει κάτι άλλο ή πεινάει ή θέλει αλλαγή πάνας ή έχει κολικούς.Όχι αδερφέ, δε θα διαβάσω για να υποκαταστησω έναν γιατρό.
Γιατί και εγώ μπορώ να ισχυριστώ πως γίνεσαι σαν τους αντιεμβολιαστες που λένε, μην ακούτε τι προτείνουν οι γιατροί, διαβάστε μόνοι σας..
Προφανώς δεν έχω ούτε τη φιλοδοξία να αποκτήσω γνώσεις παιδιατρικης στα 50 μου, ούτε εκφράζω άποψη επί του θέματος. Απλά μεταφέρω αυτούσια την συμβουλή που πήρα από τον καθ'υλην αρμόδιο παιδίατρο της μικρής πριν 12 χρόνια.
Αν θες όμως να σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία, ναι υπήρχαν κάποιες λίγες φορές που το μωρό δε χόρταινε με τίποτα, όση ώρα και να την κρατούσε η μαμά της στο στήθος. Και γινόταν μωβ από το κλάμα. Και μόλις της έδινε λίγο συμπλήρωμα, ηρεμουσε και κοιμόταν. Δεν ξέρω τι πήγαινε λάθος σε αυτές τις περιπτώσεις, απλά το καταθέτω σαν εμπειρία.