Καλώδια και θύματα

Reaction score
4.707
Θέμα χημικής αντίδρασης δεν υπάρχει.
Υπάρχει θεμα χημικής σύστασης.
(και στα διηλεκτρικα).
Ένα σύστημα, για πολλούς λόγους ακούγεται διαφορετικό σε διαφορετικές στιγμές, χωρίς καμία αλλαγή σε συσκευές, καλώδια κλπ. Ίσως από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε τη συζήτηση...
Εύστοχο...
Είναι ένας καλός λόγος για ν'αρχισει κάποιος να ασχολείται με το ρεύμα.

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Τα θύματα δε θέλουν προφύλαξη, ασάλιωτα.
Σέρνουν.
Το ζητάει ο οργανισμός τους.

Αχ αυτές οι σοβαρές ελλείψεις γνώσης κι εμπειρίας πάλι..
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ντοκτορ!
Εγώ είμαι με τα καλώδια, εσείς τα θύματα! :tongue: :tongue:
Και ναι! Όντως έχεις σοβαρότατες ελλείψεις γνώσης κι εμπειρίας στα καλώδια!!
Επίπεδο νηπιαγωγείου και βγάλε!:smile::smile:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Εννοώ ότι προφανώς δεν έχεις ακούσει τις εναλλακτικές για τις οποίες μιλάμε, ενώ εμείς έχουμε ακούσει καλώδια, καθώς και το τί κάνει η εναλλακτική έναντι αυτών.
Καλό ε??:laugh::laugh:
Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις κι αυτό??:roflmao::roflmao::roflmao:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.836
οι κουζίνες δεν έχουν μαμίσιο καλώδιο, έρχονται όλες χωρίς. Το βάζουμε εμείς.
Χμμ, πόσο % στην τιμή της κουζίνας πρέπει να είναι?

τα ηχητικά που έχω ειναι χαμηλού κόστους άρα χρησιμοποιώ καλώδια που υπάρχουν στη συσκευασίες των προιόντων .
Για τα ηχεία έχω Supra σχετικά φθηνά,τα είχα αγοράσει επι δρχ.
Ενα απόγευμα πρίν πολλά πολλά χρόνια μου έφεραν ενα Ντεσκαντέλ (άγνωστη για μένα) ιντρεκονέκτ ασημένιο και το έβαλα στο cd pioneer pds505 .Η διαφορά χαώδης νόμιζα ότι άλλαξα cd.το κόστος όμως εξωφρενικά ακριβό για μένα.
Αν έπαιρνα πάντως θα ήταν τα DNM είναι ελαφρά ,διακριτικά αλλά και πάλι ακριβά.
καταραμένη φτώχια
Μάλιστα! Αυτό, αν ισχύει, ακυρώνει ισχυρισμούς που έχουν διατυπωθεί, ότι πρέπει να έχεις σούπερ ντούπερ σύστεμ για να "ακούσεις" διαφορές από καλώδια...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.989
Κρεμμύδια μόνο μην του δώσει από υπερβολικό ζήλο για το αποτέλεσμα... :roflmao:
τι με λες τώρα....
ίσα ίσα

άσε κ θυμήθηκα ότι έχασα ευκαιρία για δοκιμή πριν χρόνια....με σκόρδο

όταν έμενα στο πατρικό...
θυμάμαι Σαββατο προς Κυριακή(κ την Κυριακή είχε κ κάποια γιορτή γιατί μαζευτήκαμε σόι στην αυλή)
κομμάτια από την δουλειά.....πήγαμε για πατσά...αλλά δεν την πάλευα να κάτσω...και τον πήρα πακέτο(φουλ σκορδοστούμπι να ψοφάνε και οι μικροοργανισμοί στο πέρασμα σου)

με περίμενε ο Άρης...Βελγικος...απίστευτα ζηλιάρης με το φαί (μέχρι κ λεμόνι είχε καταπιεί γιατί είδε εμένα να κάνω ότι τρώω)
κάθομαι δίπλα του και αρχίζω...με κοιτούσε επίμονα και στράβωνε το κεφάλι σε κάθε κουταλιά.....έφαγα με το ζόρι τον μισό...του λέω ''θες?''
σιγά μην έλεγε όχι

χώνει τη μουσούδα του μέσα και τον χλαπακιάζει.....

την άλλη μέρα που σηκώθηκα...κατεβαίνω πίσω...
και βλέπω τον Άρη δεμένο σε ένα άκυρο σημείο στην άκρη της αυλής :lol:

ο γέρος μου να αναρωτιέται τι σκατά έφαγε και βρωμά σαν το ψοφίμι:lol:

κανένας δεν τον πλησίαζε...ούτε τα παιδιά της οικογένειας τον έπαιζαν.:roflmao:....λέσι κατάσταση....

αν το ξερα....θα του κατέβαζα μια κουλούρα να την κατρήσει....
μέχρι σήμερα θα έπαιζα χαι φιντελιτι:cry::laugh:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Μάλιστα! Αυτό, αν ισχύει, ακυρώνει ισχυρισμούς που έχουν διατυπωθεί, ότι πρέπει να έχεις σούπερ ντούπερ σύστεμ για να "ακούσεις" διαφορές από καλώδια...
Δεν ακυρώνει τίποτα απ' αυτά που έχουν ειπωθεί!
Ίσα ίσα τα επιβεβαιώνει!
Αυτό που έχει ειπωθεί όμως είναι ότι σε ένα εισαγωγικό σύστημα μικρού κόστους, δεν έχει νόημα να κυνηγήσει κάποιος το ultimate του συστήματος του μέσω καλωδίων, μιας και το κόστος κτήσης τους θα είναι μεγαλύτερο του συστήματος.
Σε αυτή τη κατηγορία συστημάτων τα μογκαμομπελντενοειδη είναι όντως μια αξιοπρεπής λύση!
Μόνο σε αυτά όμως!, Όταν το κόστος του συστήματος ανεβαίνει, ανάλογα πρέπει να ανέβει και το κόστος των καλωδίων.
Αλλιώς δε παίρνει κανείς τα αναμενόμενα..
Στα τόσα ανέκδοτα που λες, άντε, πες μας και για τον Τοτό. :p
Λοιπόν...
Ο τοτος λοιπόν πιστεύει ότι με ισοστάθμιση θα κάνει το μαυρακι ρεύματος synergistic research!! :laugh: :laugh: :laugh: ..
, Και τα μογκαμομπελντενοειδη.., kondo & cardas!!:lol::lol::lol:
Λιώνωωωω!!!...:gotcha::gotcha:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.836
Δεν ακυρώνει τίποτα απ' αυτά που έχουν ειπωθεί!
Ίσα ίσα τα επιβεβαιώνει!
Αυτό που έχει ειπωθεί όμως είναι ότι σε ένα εισαγωγικό σύστημα μικρού κόστους, δεν έχει νόημα να κυνηγήσει κάποιος το ultimate του συστήματος του μέσω καλωδίων, μιας και το κόστος κτήσης τους θα είναι μεγαλύτερο του συστήματος.
Σε αυτή τη κατηγορία συστημάτων τα μογκαμομπελντενοειδη είναι όντως μια αξιοπρεπής λύση!
Μόνο σε αυτά όμως!, Όταν το κόστος του συστήματος ανεβαίνει, ανάλογα πρέπει να ανέβει και το κόστος των καλωδίων.
Αλλιώς δε παίρνει κανείς τα αναμενόμενα..
Δεν παίζεσαι ρε φίλε!! Εφτά φορές να σε ρωτήσω τι μέρα είναι σήμερα, εφτά διαφορετικές μέρες θα απαντήσεις :laugh:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Δεν παίζεσαι ρε φίλε!! Εφτά φορές να σε ρωτήσω τι μέρα είναι σήμερα, εφτά διαφορετικές μέρες θα απαντήσεις :laugh:
Μια και μόνη είναι και σταθερή!
Πότε δεν είπα ότι δεν θα ακούσεις την αναμενόμενη βελτίωση με ένα καλό καλώδιο, όμως όση βελτίωση και να έχει κάποιος σε ένα σύστημα 5.1 της turbox, δε θα γίνει το σύστημα ξαφνικά hiend, αν κάποιος πιστεύει ότι αξίζει να επενδύσει και στο σύστημα της turbox, μαγκιά του...
Περί ορεξεως κολοκυθόπιτα!!

Reaction score
12.264
Λοιπόν...
Ο τοτος λοιπόν πιστεύει ότι με ισοστάθμιση θα κάνει το μαυρακι ρεύματος synergistic research!! :laugh: :laugh: :laugh: ..
, Και τα μογκαμομπελντενοειδη.., kondo & cardas!!:lol::lol::lol:
Λιώνωωωω!!!...:gotcha:
Ξέρω και το άλλο με τον Γιωρίκα που χώνει χρήματα με τα οποία θα αγόραζε φροντίδα χώρου, για να αγοράζει καλώδια. Και έχει και 70% βελτίωση!! :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.376
Εν τω μεταξύ, με τόσες αναφορές στα Kondo σε όλα αυτά τα θρεντς, αν ήμουν ο εισαγωγέας τους θα ήμουν ποgλύ χαρούμενος!!
Έτσι γίνεται με τα αρχοντοκαλώδια και τις αγοραπωλησίες....Δεν τους φαίνεται εκ πρώτης όψεως ένεκα των κυριλέ καταστάσεων,αλλά είναι κατά βάθος αυτό που λένε...Kondoπού***α.

Και όχι τίποτε άλλο,αλλά να μην έχουν καταλάβει και οι χαϊεντάδες στο σύνολό τους πόσο απόλυτη λύση είναι αυτά και να βυσματώνουν έναν σωρό άλλες μάρκες χωρίς να ξέρουν πόσο ΄΄χάνει΄΄ το setup καθενός τους...Και να μένουν ικανοποιημένοι εν τη απουσία τους...Άλλο παράδοξο και τούτο... :sneaky:

Reaction score
2.826
Ξέρω και το άλλο με τον Γιωρίκα που χώνει χρήματα με τα οποία θα αγόραζε φροντίδα χώρου, για να αγοράζει καλώδια. Και έχει και 70% βελτίωση!! :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:
Δεν μας είπες πως πάει η Μπέμπα, κοιμάστε καθόλου ή έχει ολονυχτία?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic