- Reaction score
- 138.446
Ναι, θα πρέπει να φωνάξω τον νταχαρη το σεξιστή να πιάσει τη γενετήσια υπόσταση να δεις τι θα τηνε κάνει. Φέτες.Είσαι λίγος για να μου ρίξεις ξύλο
Ναι, θα πρέπει να φωνάξω τον νταχαρη το σεξιστή να πιάσει τη γενετήσια υπόσταση να δεις τι θα τηνε κάνει. Φέτες.Είσαι λίγος για να μου ρίξεις ξύλο
κ με προφύλαξη καλτσάκι από καλώδιοΝαι, θα πρέπει να φωνάξω τον νταχαρη το σεξιστή να πιάσει τη γενετήσια υπόσταση να δεις τι θα τηνε κάνει. Φέτες.
εε?υποθετική ερώτηση.....
αν αντί να τυφλώνει...είχε βγει η βρώμα ότι κουφαίνει
άραγε πόσοι θα την είχαν κόψει μαχαίρι?
Μια τελευταία ερώτηση. Εγώ βαριέμαι να ψάχνω ποιες ναι και ποιες όχι, αλλά να μη βάζω κι εσένα να ψάχνεις. Μόνο τούτο. Η εταιρεία που φτιάχνει τα καλώδια που πήρες τι κάνει με το σύρμα?Κάποιες ναι κάποιες όχι
Γιατί άκυρο? Αν ο σούπερ ντούπερ καλωδιοποιός παίρνει το σύρμα έτοιμο από άλλον, ο οποίος επίσης φτιάχνει καλώδια, σε τι υπερέχει? Στην κάλτσα??Γενικότερα δεν έχω όρεξη να συμμετέχω στην κουβέντα αλλά πολύ άκυρο το παράδειγμα βρε αδερφέ μου.!
Έχω αποκλειστική πληροφόρηση ότι έχουν τον ίδιο τον Θωρ. Αυτοπροσώπως. Τώρα που οι θεοί έχουν βγει στη σύνταξη, κάνουν μαύρα για να συμπληρώσουν το εισόδημα.Ούτε αυτό το ήξερες;
Στη Nordost πχ που έχουν μια έφεση στη σκανδιναβική μυθολογία (Βαλχάλα, Οντιν κλπ), έχουν προσλάβει έναν κοκκινομαλη τύπο που τον βρηκαν να ξερνοβολαει έξω από ένα μπαρ, τον έχουν ντύσει σαν τον Θεό Θωρ και τον εχουν βάλει να σφυρηλατει τον χαλκό και το ασήμι για να αυξήσει την καθαρότητα τους!
Τεχνογνωσία όχι αστεία!
Τα ξωτικά δεν ζουν στη Μόρντορ, ρε άσχετε, ε, άσχετε!πες τους ότι έδωσες ειδική παραγγελία στα ξωτικά και σου τα σφυρηλάτησαν στη Μόρντορ
πες!
Από την απάντηση σου αγαπητέ @ head-stef, φαίνεται ότι ούτε ξέρεις, αλλά ούτε και έχεις δοκιμάσει να ακούσεις διαφορετικά καλώδια πάνω σε οποιαδήποτε σύστημα.Παίδες, οι "τσίπιδες" δεν σκάνε χιλιάδες ευρώ σε συσκευές για να "φοβηθούν" το έξοδο των 1.000 η 3.000 ευρώ σε καλώδια. Απλά κάποιοι έχουμε τις γνώσεις για να ξεχωρίζουμε την απάτη στο audio, (γνώσεις που προσφέρει όχι μόνο η Φυσική αλλά και το marketing με τα επιθετικά χαρακτηριστικά και νόμους του) και ξέρουμε πως να δοκιμάσουμε σωστά τα καλώδια, προσμετρώντας όσο γίνεται τους "ψυχολογικούς" και κυρίως τους ψυχοακουστικούς παράγοντες.
Ένα σύστημα, για πολλούς λόγους ακούγεται διαφορετικό σε διαφορετικές στιγμές, χωρίς καμία αλλαγή σε συσκευές, καλώδια κλπ. Ίσως από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε τη συζήτηση...
Επειδή είναι μεταχειρισμένο, είναι στρωμένο, σωστά. Δεν λέω αυτό. Το καλώδιο στο κουτί είναι νευριασμένο και πρέπει να το βγάλεις έξω να ηρεμήσει και μετά να το βάλεις στο σύστημα σου. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;Είναι μεταχειρισμένο όποτε δεν θέλει στρώσιμο. Πάντως οι διαφορές φάνηκαν αμέσως...
Τη καλύτερη κουβέντα είπες. Να τη τηρούσες κιόλας, τι καλά?!Από την απάντηση σου αγαπητέ @ head-stef, φαίνεται ότι ούτε ξέρεις, αλλά ούτε και έχεις δοκιμάσει να ακούσεις διαφορετικά καλώδια πάνω σε οποιαδήποτε σύστημα.
..κι όταν λέω διαφορετικά, δεν εννοώ διαφορετικά κινέζικα καλώδια, αλλά διαφορετικής κατηγορίας τιμής και αρχιτεκτονικής.
Αν δεν έχουμε δοκιμάσει κάτι οι ίδιοι, είναι προτιμότερο να μασάμε παρά να μιλάμε!!
Αν είναι έτσι, έχουμε κάνει τη τύχη μας!! Παίρνουμε καλώδιο, πάμε masterchef και σαρώνουμε τη χαρτούρα!!Άμα βάλω ένα τέτχιο καλώδιο στη ηλεκτρική κουζίνα θα μου κάνει πχιο νόστιμες τις μπάμιες?
Πείτε μου σας παρακαλώ
Σοβαρά ρωτάω, μπορεί το μανα καλώδιο της κουζίνας αυτή τη στιγμή να μην αφήνει να περνάνε σωστά τα ηλεκτρόνια με αποτέλεσμα να μη είναι συνεχές το ρεύμα...λεω εγώ τώρα!Οχι άλλες μπάμιες.