Καλώδια και θύματα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.446
Είσαι λίγος για να μου ρίξεις ξύλο
Ναι, θα πρέπει να φωνάξω τον νταχαρη το σεξιστή να πιάσει τη γενετήσια υπόσταση να δεις τι θα τηνε κάνει. Φέτες.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.989
Ναι, θα πρέπει να φωνάξω τον νταχαρη το σεξιστή να πιάσει τη γενετήσια υπόσταση να δεις τι θα τηνε κάνει. Φέτες.
κ με προφύλαξη καλτσάκι από καλώδιο :cry:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.836
Κάποιες ναι κάποιες όχι
Μια τελευταία ερώτηση. Εγώ βαριέμαι να ψάχνω ποιες ναι και ποιες όχι, αλλά να μη βάζω κι εσένα να ψάχνεις. Μόνο τούτο. Η εταιρεία που φτιάχνει τα καλώδια που πήρες τι κάνει με το σύρμα?

Γενικότερα δεν έχω όρεξη να συμμετέχω στην κουβέντα αλλά πολύ άκυρο το παράδειγμα βρε αδερφέ μου.!
Γιατί άκυρο? Αν ο σούπερ ντούπερ καλωδιοποιός παίρνει το σύρμα έτοιμο από άλλον, ο οποίος επίσης φτιάχνει καλώδια, σε τι υπερέχει? Στην κάλτσα??

Ούτε αυτό το ήξερες;
Στη Nordost πχ που έχουν μια έφεση στη σκανδιναβική μυθολογία (Βαλχάλα, Οντιν κλπ), έχουν προσλάβει έναν κοκκινομαλη τύπο που τον βρηκαν να ξερνοβολαει έξω από ένα μπαρ, τον έχουν ντύσει σαν τον Θεό Θωρ και τον εχουν βάλει να σφυρηλατει τον χαλκό και το ασήμι για να αυξήσει την καθαρότητα τους!
Τεχνογνωσία όχι αστεία!
Έχω αποκλειστική πληροφόρηση ότι έχουν τον ίδιο τον Θωρ. Αυτοπροσώπως. Τώρα που οι θεοί έχουν βγει στη σύνταξη, κάνουν μαύρα για να συμπληρώσουν το εισόδημα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.694
πες τους ότι έδωσες ειδική παραγγελία στα ξωτικά και σου τα σφυρηλάτησαν στη Μόρντορ
πες! :lol: :roflmao:
Τα ξωτικά δεν ζουν στη Μόρντορ, ρε άσχετε, ε, άσχετε! :biggrin:
Δεν φτάνει που χαλάς το παραμύθι με τα καλώδια, πας να χαλάσεις και το παραμύθι με τα ξωτικά και το "πού ν' το, πού ν΄ το, το δαχτυλίδι;". Άσχετε.:roflmao:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Παίδες, οι "τσίπιδες" δεν σκάνε χιλιάδες ευρώ σε συσκευές για να "φοβηθούν" το έξοδο των 1.000 η 3.000 ευρώ σε καλώδια. Απλά κάποιοι έχουμε τις γνώσεις για να ξεχωρίζουμε την απάτη στο audio, (γνώσεις που προσφέρει όχι μόνο η Φυσική αλλά και το marketing με τα επιθετικά χαρακτηριστικά και νόμους του) και ξέρουμε πως να δοκιμάσουμε σωστά τα καλώδια, προσμετρώντας όσο γίνεται τους "ψυχολογικούς" και κυρίως τους ψυχοακουστικούς παράγοντες.
Ένα σύστημα, για πολλούς λόγους ακούγεται διαφορετικό σε διαφορετικές στιγμές, χωρίς καμία αλλαγή σε συσκευές, καλώδια κλπ. Ίσως από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε τη συζήτηση...
Από την απάντηση σου αγαπητέ @ head-stef, φαίνεται ότι ούτε ξέρεις, αλλά ούτε και έχεις δοκιμάσει να ακούσεις διαφορετικά καλώδια πάνω σε οποιαδήποτε σύστημα.
..κι όταν λέω διαφορετικά, δεν εννοώ διαφορετικά κινέζικα καλώδια, αλλά διαφορετικής κατηγορίας τιμής και αρχιτεκτονικής.
Αν δεν έχουμε δοκιμάσει κάτι οι ίδιοι, είναι προτιμότερο να μασάμε παρά να μιλάμε!!;);)

wizzy

Reaction score
21.694
Άλλος άσχετος από 'κει...

Ελπίζω να μην το βάλεις αμέσως στο σύστημά σου, ε; Ξέρεις ότι πρώτα πρέπει να το βγάλεις από το κουτί, να το αφήσεις να ηρεμήσει και μετά, ε; Το ξέρεις! Σωστά;;;;

(@Nick Arvanitakis :roflmao: :roflmao: :roflmao: )

wizzy

Reaction score
21.694
Μπάμιες για δυνατά πόδια. Ρωτήστε τον @bretsos, ξέρει! :roflmao:
Είναι μεταχειρισμένο όποτε δεν θέλει στρώσιμο. Πάντως οι διαφορές φάνηκαν αμέσως...
Επειδή είναι μεταχειρισμένο, είναι στρωμένο, σωστά. Δεν λέω αυτό. Το καλώδιο στο κουτί είναι νευριασμένο και πρέπει να το βγάλεις έξω να ηρεμήσει και μετά να το βάλεις στο σύστημα σου. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

Υ.Γ.: :roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
12.264
Από την απάντηση σου αγαπητέ @ head-stef, φαίνεται ότι ούτε ξέρεις, αλλά ούτε και έχεις δοκιμάσει να ακούσεις διαφορετικά καλώδια πάνω σε οποιαδήποτε σύστημα.
..κι όταν λέω διαφορετικά, δεν εννοώ διαφορετικά κινέζικα καλώδια, αλλά διαφορετικής κατηγορίας τιμής και αρχιτεκτονικής.
Αν δεν έχουμε δοκιμάσει κάτι οι ίδιοι, είναι προτιμότερο να μασάμε παρά να μιλάμε!!;);)
Τη καλύτερη κουβέντα είπες. Να τη τηρούσες κιόλας, τι καλά?!

Άμα βάλω ένα τέτχιο καλώδιο στη ηλεκτρική κουζίνα θα μου κάνει πχιο νόστιμες τις μπάμιες?
Πείτε μου σας παρακαλώ 🤔
Αν είναι έτσι, έχουμε κάνει τη τύχη μας!! Παίρνουμε καλώδιο, πάμε masterchef και σαρώνουμε τη χαρτούρα!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.521
Οχι άλλες μπάμιες. :lolsign:
Σοβαρά ρωτάω, μπορεί το μανα καλώδιο της κουζίνας αυτή τη στιγμή να μην αφήνει να περνάνε σωστά τα ηλεκτρόνια με αποτέλεσμα να μη είναι συνεχές το ρεύμα...λεω εγώ τώρα!
Μπορεί λεπόν να είναι ψιλό παλμικό το ρεύμα και να μην επιτυγχάνεται η σωστή θερμοκρασία στο μάτι της κουζίνας.
Σκέψεις έκανα και είπα να τις διατυπώσω μιάς και εδώ όλοι λένε το καημό τους... 🤪

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.060
Η κουζίνα δουλεύει με εναλλασόμενο ρεύμα. Δεν είναι παλμικό. Παλμοί υπάρχουν σε άλλου είδους εφαρμογές.
Ελεγξε αν η κουζίνα σου δέχεται τριφασικό και αν είναι όντως ετσι συνδεδεμένη εφ"όσον έχεις τέτοια εγκατάσταση.
Αν δεν φώναξε έναν ηλεκτρολόγο , να σου αλλάξει -τα πετρέλαια- εε τα καλώδια ήθελα να πω.
Α και κάτι τελευταίο , οι κουζίνες δεν έχουν μαμίσιο καλώδιο, έρχονται όλες χωρίς. Το βάζουμε εμείς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic