Καλώδια και θύματα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.448
Δεν μετριούνται όλα φίλε
Αν και όλα μετριούνται, να κάνω την καρδιά μου πέτρα:tongue: και να πω ότι δε μετριούνται όλα. Θες λίγο να πιάσουμε πρώτα αυτά τα λίγα που μετριούνται να δεις πόσο κούφια είναι όσα λες; :biggrin:
όταν περνάει ρεύμα μέσα από τον αγωγό δημιουργείται χημική αντίδραση ανάλογα το υλικό του αγωγού
Σταμάτα, θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο.:lol:
μόνο από καλώδια έχω πάρει μια βελτίωση άνω του 70%
Πόσο; 73%; 78%; Πόσο, θέλω να μάθω.

Δηλαδή καλώδια σχεδόν 80% και όλα τα υπόλοιπα τα τιποτένια, μοιράζονται ένα ταπεινό 20%, ας πούμε 5% τα ηχεία, 5% ο χώρος, 5% η πηγή, και 5% ο προενισχυτής;

Μετά ρε μλκες ρωτάτε γιατί καραφλιασαμε; Αταδιαλα ρε Τουλ..:lol:

Reaction score
2.826
Μήπως υπάρχουν πουθενά πρόχειρες οι χημικές εξισώσεις τους?
Πάντως, χημικές αντιδράσεις ξέρω ότι προκαλεί το ρεύμα μόνο μόνο στην περίπτωση της ηλεκτρόλυσης. Να πιστέψω ότι το σύρμα ηλεκτρολύεται κάθε φορά που περνάει το ρεύμα?? :o

Αυτό το κακομεταφρασμένο και ανώνυμο κείμενο, πού πήγες και το βρήκες αδελφέ μου? :o:o
Να σου δώσω κάτι καλύτερο

https://eclass.duth.gr/modules/document/file.php/TMA287/Ηλεκτρική αγωγιμότητα στα μέταλλα.pdf

head-stef

Headphones
Reaction score
2.279
Παίδες, οι "τσίπιδες" δεν σκάνε χιλιάδες ευρώ σε συσκευές για να "φοβηθούν" το έξοδο των 1.000 η 3.000 ευρώ σε καλώδια. Απλά κάποιοι έχουμε τις γνώσεις για να ξεχωρίζουμε την απάτη στο audio, (γνώσεις που προσφέρει όχι μόνο η Φυσική αλλά και το marketing με τα επιθετικά χαρακτηριστικά και νόμους του) και ξέρουμε πως να δοκιμάσουμε σωστά τα καλώδια, προσμετρώντας όσο γίνεται τους "ψυχολογικούς" και κυρίως τους ψυχοακουστικούς παράγοντες.
Ένα σύστημα, για πολλούς λόγους ακούγεται διαφορετικό σε διαφορετικές στιγμές, χωρίς καμία αλλαγή σε συσκευές, καλώδια κλπ. Ίσως από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε τη συζήτηση...

Reaction score
2.826
Αν και όλα μετριούνται, να κάνω την καρδιά μου πέτρα:tongue: και να πω ότι δε μετριούνται όλα. Θες λίγο να πιάσουμε πρώτα αυτά τα λίγα που μετριούνται να δεις πόσο κούφια είναι όσα λες; :biggrin:

Δηλαδή καλώδια σχεδόν 80% και όλα τα υπόλοιπα τα τιποτένια, μοιράζονται ένα ταπεινό 20%, ας πούμε 5% τα ηχεία, 5% ο χώρος, 5% η πηγή, και 5% ο προενισχυτής;

Πάλι τα ίδια ο αιώνιος ντοκ με τον γλυκό λόγο
Παίδες, οι "τσίπιδες" δεν σκάνε χιλιάδες ευρώ σε συσκευές για να "φοβηθούν" το έξοδο των 1.000 η 3.000 ευρώ σε καλώδια. Απλά κάποιοι έχουμε τις γνώσεις για να ξεχωρίζουμε την απάτη στο audio, (γνώσεις που προσφέρει όχι μόνο η Φυσική αλλά και το marketing με τα επιθετικά χαρακτηριστικά και νόμους του) και ξέρουμε πως να δοκιμάσουμε σωστά τα καλώδια, προσμετρώντας όσο γίνεται τους "ψυχολογικούς" και κυρίως τους ψυχοακουστικούς παράγοντες.
Ένα σύστημα, για πολλούς λόγους ακούγεται διαφορετικό σε διαφορετικές στιγμές, χωρίς καμία αλλαγή σε συσκευές, καλώδια κλπ. Ίσως από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε τη συζήτηση...
Με τις γνώσεις ακούς εσυ ή με τα αυτιά σου, αν είναι έτσι πάρε παρτιτούρες με τις νότες μην ακούς διάβαζε μόνο

Reaction score
891
Με αυτά που λες περί αντιδράσεων και πολύ ήρεμο τον βλέπω, μάλλον είναι η ώρα που θα απολαμβάνει κανένα malt.

Κι εσύ Κώστα μην είσαι φαιδρός. 70% βελτίωση είπε. Όχι ότι το καλώδιο είναι το 70% ε; ;)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.989

αν συνεχιστεί αυτό......
γυαλί θα γίνεις μέχρι αύριο....ούτε πτριχα θα μείνει :cry: :lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.448
Με τις γνώσεις ακούς εσυ ή με τα αυτιά σου
Έχω τις γνώσεις που χρειάζεται το χόμπι, ώστε να ακούω σωστά με τα αυτιά μου που δουλεύουνε σε συνεργασία με τον εγκέφαλο.

Η έλλειψη γνώσης, είναι δρόμος στα τυφλά, από κουφό. Μηδέν σωτηρία, αλλά αυτό δε με ενοχλεί, άξιος ο καθείς της μοίρας του, αυτό που μ'ενοχλεί στα ματάκια μου είναι να βλέπω προσπάθεια κατάθεσης δήθεν γνώσης από τον ξεβράκωτο σ'αυτην, με τερατουργήματα που ούτε στην κόλαση δεν έχουν θέση.

Χημική αντίδραση μαϊ ας, με θειάφι, αυτό βλέπω. Και μυρίζει κούφια, σου λέω κόλαση.

Reaction score
30.454
Να πιστέψω ότι το σύρμα ηλεκτρολύεται κάθε φορά που περνάει το ρεύμα?? :o
Ναι καλέ, δεν το ηκσερες;

Γιατρέ μου, τα καλώδια ρεβματος που εχεις στα κλαιν μαιν είναι κατασκευασμενα για ενεργά;
Αν υποψιαστώ πως τους έβαλες ρεβματος φτιαγμένα για cd player θα πηδηχτω απ το παράθυρο!

Last edited:

Reaction score
2.826
Έχω τις γνώσεις που χρειάζεται το χόμπι, ώστε να ακούω σωστά με τα αυτιά μου που δουλεύουνε σε συνεργασία με τον εγκέφαλο.

Η έλλειψη γνώσης, είναι δρόμος στα τυφλά, από κουφό. Μηδέν σωτηρία, αλλά αυτό δε με ενοχλεί, άξιος ο καθείς της μοίρας του, αυτό που μ'ενοχλεί στα ματάκια μου είναι να βλέπω προσπάθεια κατάθεσης δήθεν γνώσης από τον ξεβράκωτο σ'αυτην, με τερατουργήματα που ούτε στην κόλαση δεν έχουν θέση.

Χημική αντίδραση μαϊ ας, με θειάφι, αυτό βλέπω. Και μυρίζει κούφια, σου λέω κόλαση.
Καλά θα κανείς να αφήσεις τον καθένα στην μοίρα του και να κοιτάς τον εαυτό σου, και τους φίλους σου, κάνε την δουλειά σου όπως νομίζεις και άσε εμάς τους αδαής να βουρλιζομαστε, η απομακρυσμένη ξερολίαση βλάπτει,
Αν θες ανάλυσε μου με τι καλώδια ρεύματος έπαιξες και όχι με υπεκφυγές ψάξε κτλ.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.836
Δεν μάς λέει τίποτα καινούργιο
Η καθαρότητα του μετάλλου, ναι, είναι παράγοντας.
Οι βιοτεχνίες που φτιάχνουν τα.. υπερκαλώδια, άραγε φτιάχνουν οι ίδιες το σύρμα?

daharis666

Moderator
Reaction score
79.989
έλα Κώστα πες μας το μυστικό σου...
πες τους ότι έδωσες ειδική παραγγελία στα ξωτικά και σου τα σφυρηλάτησαν στη Μόρντορ
πες! :lol: :roflmao:

Reaction score
11.249
Με τις γνώσεις ακούς εσυ ή με τα αυτιά σου, αν είναι έτσι πάρε παρτιτούρες με τις νότες μην ακούς διάβαζε μόνο
Ε, αυτό το είπε άλλος πριν από σένα. Δε θυμάμαι ποιός.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.989
Οι βιοτεχνίες που φτιάχνουν τα.. υπερκαλώδια, άραγε φτιάχνουν οι ίδιες το σύρμα?
ρε συ μη του το χαλάς...ξέρεις πόση ώρα το έψαχνε αυτό για να σου την πει? :lolsign:

Reaction score
2.826
Ε, αυτό το είπε άλλος πριν από σένα. Δε θυμάμαι ποιός.
Να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι κλόπι write
Κάποιες ναι κάποιες όχι

Reaction score
6.814
Γενικότερα δεν έχω όρεξη να συμμετέχω στην κουβέντα αλλά πολύ άκυρο το παράδειγμα βρε αδερφέ μου.!

Reaction score
30.454
Ούτε αυτό το ήξερες;
Στη Nordost πχ που έχουν μια έφεση στη σκανδιναβική μυθολογία (Βαλχάλα, Οντιν κλπ), έχουν προσλάβει έναν κοκκινομαλη τύπο που τον βρηκαν να ξερνοβολαει έξω από ένα μπαρ, τον έχουν ντύσει σαν τον Θεό Θωρ και τον εχουν βάλει να σφυρηλατει τον χαλκό και το ασήμι για να αυξήσει την καθαρότητα τους!
Τεχνογνωσία όχι αστεία!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.448
Καλά θα κανείς να αφήσεις τον καθένα στην μοίρα του και να κοιτάς τον εαυτό σου, και τους φίλους σου, κάνε την δουλειά σου όπως νομίζεις και άσε εμάς τους αδαής να βουρλιζομαστε, η απομακρυσμένη ξερολίαση βλάπτει,
Αν θες ανάλυσε μου με τι καλώδια ρεύματος έπαιξες και όχι με υπεκφυγές ψάξε κτλ.
Αν θες, σταμάτα να λες μπούρδες για τα ηλεκτρόνια, μη πιάνεις στο στόμα σου οτιδήποτε έχει σχέση με φυσική χημεία ηλεκτροακουστική ψυχοακουστική και γενικώς θετικές επιστήμες, και θα σε αφήσω ήσυχο να πνιγείς στο βούρκο σου.

Άμα αγγίζεις θέματα των θετικών επιστημών, να είσαι έτοιμος να φας ξύλο.

Δε φτάνει που είσαι άσχετος, είσαι και αναιδής..

Reaction score
2.826
Αν θες, σταμάτα να λες μπούρδες για τα ηλεκτρόνια, μη πιάνεις στο στόμα σου οτιδήποτε έχει σχέση με φυσική χημεία ηλεκτροακουστική ψυχοακουστική και γενικώς θετικές επιστήμες, και θα σε αφήσω ήσυχο να πνιγείς στο βούρκο σου.

Άμα αγγίζεις θέματα των θετικών επιστημών, να είσαι έτοιμος να φας ξύλο.

Δε φτάνει που είσαι άσχετος, είσαι και αναιδής..
Είσαι λίγος για να μου ρίξεις ξύλο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic