- Reaction score
- 80.377
αν τα βάλεις σε μπαταρία σταματάνε αφούμονο μην παρετε ενεργα που κανουν φφφφφφφφφφφφφφφ και ειδικα σε πολυκαναλα setup
αν τα βάλεις σε μπαταρία σταματάνε αφούμονο μην παρετε ενεργα που κανουν φφφφφφφφφφφφφφφ και ειδικα σε πολυκαναλα setup
άνε άνοιξε κανα βιβλίο να μάθεις ............
όταν δεν ξέρεις βασικές αρχές μετάδοσης δεδομένων
όταν δεν ξέρεις από τοπολογία δικτύων
όταν δεν ξέρεις πως διαμορφώνεται η κωδικοποίηση 2 γαμwψηφίων
όταν γενικά δεν ξέρεις την τύφλα σου από απλές αρχές συμπεριφοράς υλικών στον πλανήτη Γη....
την μπαταρία θα φορτίζει με ανόθευτο χωρίς κόκκο ρεύμαΓιατί συνήθως ακούμε απόγευμα-νύχτα.
στείλε τα πακέτο στον gdresio μόλις τελειώσει της 2βάθμια
Μόνο λόγια και θεωρία είσαι και αποτέλεσμα τίποτα, όλο σου το κείμενο είναι να διαβάσουμε και να ακούσουμε τι λένε οι άλλοι και ξέρω αυτό και ξέρω το άλλο τώρα το από που το ξέρω δεν ξέρω απλά το διάβασα, όλες αυτές τις θεωρίες που λες τις έχεις δοκιμάσει.άκου να σου πω αγορίνα μου....γιατί τα έχεις μπερδεμένα και προσπαθείς με χαρακτηρισμούς και ταμπέλες να καλύψεις την αμορφωσιά σου πάνω σε οτιδήποτε στηρίζεται το αντικείμενο του audio video
πάνε άνοιξε κανα βιβλίο να μάθεις κάποιες βασικές αρχές φυσικής(όχι χημείας...στο αντικείμενο μας δεν παίζει σχεδόν καθόλου ρόλο)κ πάνε άνοιξε και κάνα βιβλίο πληροφορικής να μάθεις τα στοιχειώδη...
αυτά για αρχή....
γιατί μόλις τα κατανοήσεις το πρώτο πράμα που θα θελήσεις να κάνεις στο πρώτο log in στο avsite είναι να ζητήσεις από τους μοδ να σβήσουν τα κατεβατά παχύρρευστης κολλώδους ουσίας που έχεις γράψει
βασικά ξεκίνα από βιβλία του Γυμνασίου...δεν είναι κακό....βιβλία είναι...έχουν και σχεδιάκια, φατσούλες, χρωματάκια....
θα σ αρέσει
και μετά έλα να αναπτύξεις όοοοοοοοοποια θεωρία θέλεις....βάσει γνώσεων και όχι αυτιών ή ματιών
αν μπορούσε η ανθρώπινη φυσιολογία να αντιληφθεί όλα τα ερεθίσματα του χωροχρόνου...ούτε όργανα μετρήσεων-παρατηρήσεων θα χρειαζόμασταν να φτιάξουμε...ούτε θεωρίες για να εξηγήσουμε φαινόμενα....ούτε πειράματα για να τα αποδείξουμε
όταν δεν ξέρεις βασικές αρχές μετάδοσης δεδομένων
όταν δεν ξέρεις από τοπολογία δικτύων
όταν δεν ξέρεις πως διαμορφώνεται η κωδικοποίηση 2 γαμwψηφίων
όταν γενικά δεν ξέρεις την τύφλα σου από απλές αρχές συμπεριφοράς υλικών στον πλανήτη Γη....
το λιγότερο που έχεις υποχρέωση να κάνεις εφόσον σέβεσαι τον εαυτό σου και τον χώρο που μας φιλοξενεί είναι ή να διαβάσεις ή να ρωτήσεις για να μάθεις.....και όχι να πλασάρεις ανύπαρκτες γνώσεις επειδή το άκουσε ο τάδε και το είπε
θα πρεπε να λες κάθε μέρα ευχαριστώ που κάποιοι ψάχνουν και βρίσκουν πράματα να διαβάσουμε....να ακούσουμε στοιχειοθετημένες απόψεις..... να τις εμπλουτίσουμε και να πάμε παρακάτω
ασχέτως αν τους γουστάρεις ή όχι......το έχω ξαναπεί....
μη σε απασχολεί πόσο μλκας είναι αυτός που μιλάει...αλλά το τι λέει....
δεν είναι ποδοσφαιρικό κλαμπ εδώ
Ακόμα περιμένω να μου πεις 1 υλικό αγωγού που κάνει χημική αντίδραση με το ρεύμα.....έχεις μούτρα και μιλάς να βγεις και από πάνω....από μόνος σου έπρεπε να παραδεχτείς ότι είμαι άσχετος είπα μλκία πάμε παρακάτω ....και να ρίξεις τα μούτρα σου...αλλά κ αυτό προυποθέτει την κυκλοφορία κάποιων στοιχειωδών ερεθισμάτων στον βιουπολογιστή που έχεις στο κεφάλι σου....
σύνελθε και εσύ και πολλοί άλλοι....
κάντε ότι θέτε...δώστε λεφτά όπου θέλετε.....δεν με απασχολεί....αλλά μη μας παρουσιάζετε τη μεταφυσική σας όμως ως κάτι που συμβαίνει.... γιατί το άκουσα ή το είδα....
από την στιγμή που υπάρχει επιστημονική μελέτη που αποδεικνύει το αντίθετο....
υπάρχουν θρησκείες για αυτά
Υ.Γ. φιλικά πάντα gdresios+daharis666= Love4ever
Για πες μας ποιο πανεπιστήμιο έχεις τελειώσειτην μπαταρία θα φορτίζει με ανόθευτο χωρίς κόκκο ρεύμα
στείλε τα πακέτο στον gdresio μόλις τελειώσει της 2βάθμια
Το αντίθετο θα έλεγα. Το μαρτύριο τελείωσε. Ένα, δύο, τρία πράγματα και τέλος. Λιγότερο ψυχοφθόρο μου φαίνεται απο την αναζήτηση του τέλειου καλωδίου.Αυτό που έχω παρατηρήσει εδώ μέσα είναι ότι η η απόκτηση ενός ηχοσυστήματος για ορισμένους
είναι και η αφετηρία ενός ψυχολογικού μαρτυρίου δίχως τέλος
.
Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Αν θέλεις να τα λες σωστά όμως, βγάλε το κοστολόγιο του συστήματός σου και δες τί υπάρχει σε ενεργά στις ίδιες τιμές.Εσύ πιστεύεις ότι ένα ζευγάρι ενεργων των 3000€ το ζευγάρι μπορεί να παίζει ποιο αναλυτικά και καλύτερα από δύο παθητικά των 3500€ που υποστηρίζονται από τελικούς των 8000€
Ξεκινάμε απο τα βασικά. Ακόμα στην εποχή του CD ζεις εσύ;Ό
Μόνο λόγια και θεωρία είσαι και αποτέλεσμα τίποτα, όλο σου το κείμενο είναι να διαβάσουμε και να ακούσουμε τι λένε οι άλλοι και ξέρω αυτό και ξέρω το άλλο τώρα το από που το ξέρω δεν ξέρω απλά το διάβασα, όλες αυτές τις θεωρίες που λες τις έχεις δοκιμάσει.
Εσύ υποστηρίζεις ότι όλα παίζουν τα ίδια δηλαδή ένα cd των 200 παίζει το ίδιο με ένα των 10.000 επείδη 0 και 1 μας κάνει 0 και 1 και όλοι αυτοί που σχεδιάζουν τα παραπάνω είναι μακάκες και εσύ είσαι ο πονηρός που τους ξεβράκωσες τους συνέλαβες να κοροϊδεύουν τον κόσμο μπράβο μεγάλε ή διαφορά τους είναι ότι αυτοί είναι επιστήμονες σχεδιάζουν υλοποιούν και καταφέρνουν να πουλήσουν το προϊόν τους.
Για πες μας ποιο πανεπιστήμιο έχεις τελειώσει
Το μεγαλύτερο προσόν που θα έχεις αγοράζοντας σαμπ είναι ότι σε μερικούς μήνες θα τα φτάνει η Μπέμπα για να περπατήσει )))Το αντίθετο θα έλεγα. Το μαρτύριο τελείωσε. Ένα, δύο, τρία πράγματα και τέλος. Λιγότερο ψυχοφθόρο μου φαίνεται απο την αναζήτηση του τέλειου καλωδίου.
Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Αν θέλεις να τα λες σωστά όμως, βγάλε το κοστολόγιο του συστήματός σου και δες τί υπάρχει σε ενεργά στις ίδιες τιμές.
και ποιος σου είπε ότι μια θεωρία αποδεκτή από ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα του πλανήτη θέλει εσένα ή εμένα για να αποδειχτεί στο σπίτι σου-μου?Ό
Μόνο λόγια και θεωρία είσαι και αποτέλεσμα τίποτα, όλο σου το κείμενο είναι να διαβάσουμε και να ακούσουμε τι λένε οι άλλοι και ξέρω αυτό και ξέρω το άλλο τώρα το από που το ξέρω δεν ξέρω απλά το διάβασα, όλες αυτές τις θεωρίες που λες τις έχεις δοκιμάσει.
πότε και που το έγραψα αυτό...δείξε μου τώραΕσύ υποστηρίζεις ότι όλα παίζουν τα ίδια δηλαδή ένα cd των 200 παίζει το ίδιο με ένα των 10.000 επείδη 0 και 1 μας κάνει 0 και 1 και όλοι αυτοί που σχεδιάζουν τα παραπάνω είναι μακάκες και εσύ είσαι ο πονηρός που τους ξεβράκωσες τους συνέλαβες να κοροϊδεύουν τον κόσμο μπράβο μεγάλε ή διαφορά τους είναι ότι αυτοί είναι επιστήμονες σχεδιάζουν υλοποιούν και καταφέρνουν να πουλήσουν το προϊόν τους.
τίποτα...εδώ στο χωριό μεγάλωσα....τσοπάνης.....και ξέρω από πρόβαταΓια πες μας ποιο πανεπιστήμιο έχεις τελειώσει
Θα είναι ένα επιπλέον προσόν!!Ένα πρ
Το μεγαλύτερο προσόν που θα έχεις αγοράζοντας σαμπ είναι ότι σε μερικούς μήνες θα τα φτάνει η Μπέμπα για να περπατήσει )))
Το λέει ο Κώστας, αν και αναφέρεται σε dacs.πότε και που το έγραψα αυτό...δείξε μου τώρα
ρε συ !!!!τίποτα...εδώ στο χωριό μεγάλωσα....τσοπάνης.....και ξέρω από πρόβατα
το θέμα δεν είναι ότι το λέει...αλλά πως το στοιχειοθετεί ....Το λέει ο Κώστας, αν και αναφέρεται σε dacs.
φαντάζομαι σε γάλα αναφέρεσαιρε συ !!!!
......το εχυσα...
ο κολλητός σου τέτοια ώρα το πίνει και πάει για νάνιτετοια ωρα γαλα βρε !!!
θα ανοίξουμε παρόμοιο )Να το κλειδώσουμε λέω.
πανω απ όλα..... λέμε φιλικά πάνταΧαίρομαι που συμφωνείτε σε κάτι.
Όποιος έχει ηχεία των 3500€ και τα οδηγεί με ενισχυτές των 8000€ είναι ανόητος ή εξαπατημένος.Εσύ πιστεύεις ότι ένα ζευγάρι ενεργων των 3000€ το ζευγάρι μπορεί να παίζει ποιο αναλυτικά και καλύτερα από δύο παθητικά των 3500€ που υποστηρίζονται από τελικούς των 8000€